ggg22 09.01.06, 09:50 Witam Juz w niejednym poscie ludzie piszą ze kobieta w ciąży może miec okres do 3 miesiąca.Plamienia to owszem ale zwykły normalny obfity 6 dniowy okres?Przeciez dzidzia by nie przetrwała.Co wy o tym myślicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eps Re: nie chce mi sie wierzyc 09.01.06, 10:07 Narzeczona mojego brata (rok temu urodziła) twierdzi że przez 3 m-ce miała normalny okres i nie wiedziała że jest w ciaży. Dopiero w 4 miesiacu poszła na badanie nerek i na sprzęcie (ale nie pamiętam jakim) lekarz spytał dlaczego nie powiedziała że jest w ciaży, bo serduszko słyszy. Bardzo rzadko ją widuję to nie wiem ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: nie chce mi sie wierzyc 09.01.06, 10:22 Zdarza się, podobnie, jak udaje się powstrzymać poronienie zagrażające, mimo obfitego krwawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggg22 Re: nie chce mi sie wierzyc 09.01.06, 10:27 I można do tego czasu o ciązy nic nie wiedziec?Pytam tak z ciekawosci gdyby kiedys cos takiego mnie spotkało Odpowiedz Link Zgłoś
ggg22 Re: nie chce mi sie wierzyc 09.01.06, 10:40 Ale pomimo @ w ciązy testy beda pozytywne? Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: nie chce mi sie wierzyc 09.01.06, 10:59 tak bo pojawia sie w moczu hormon BHCH ale to też zalezy w którym momencie ten test zrobisz, np. moja znajoma zrobiła test po tygodniu od spodziewanej m-czki test wyszedł negatywny, ponownie po kilku dniach dalej negatywny jeszcze po tygodniu ten dopiero wyszedł pozytywny wniosek taki że musiała zajśc w ciążę b. późno (1 raz miała owulacje w ok 40 dniu cyklu) a wczesniej cykle regularne także w naturze wszystko sie zdarzyc może Odpowiedz Link Zgłoś