Dodaj do ulubionych

Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną?

06.04.06, 00:08
Hej. Moja znajoma prowadzi w Pałacyku taniec brzucha. Jak sama mówi, był on
stworzony z myślą o kobietach w ciąży i gorąco mnie namawia na te zajęcia.
Wybieram sie tam w najbliższy piątek o godz. 19.20 i byłoby mi raźniej gdyby
któras z was do mnie dołączyła, tym bardzie że jest tam juz grupa ćwiczących
od jakiegoś czasu smile Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • madzialu Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 09:10
      Hej. Napisz coś więcej. Jak długo trwa taki kurs, jak często zajęcia, koszt,
      jak duża grupa??
      • mimur Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 09:40
        hejkasmile Trzeba by dzwonic do pałacyku bo niewiele wiem. Czekam na info od
        znajomej więc jak coś będę wiedzieć to od razu napiszę- najprawdopod. jutro
        dopiero. Z tego co wiem to zajęcia są w środę o 17 i piatek o 19.20
        Sa też inne grupy, chyba w sobotę rano, czwartek i wtorek.
        Grupa piatkowa jest początkująca w tym sensie że zaczęła ćwiczyć w listopadzie
        ale ciągle dochodziły nowe osoby więc wiadomo że poziom jest dla poczatkujących.
        Płaci się za lekcję lub miesiąc- nie wiem ile. Nauczycielka- prywatnie bardzo
        fajna osoba:, komunikatywna i kobieca, no i świetnie tańczy. Nie mam natomiast
        pojęcia jak uczysmile Byłoby mi raźniej gdybyś wpadła. Do piatku. Gosia.14ty tc.
        • aisza6 Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 10.04.06, 10:11
          No tak byłam w piatek na 19.20 - może już dowiedziałaś się o tym od dziewczyny
          która prowadzi zajęcia - myślałam, że będzie ktoś jeszcze z brzuszkiem ... no
          ale niestety nie - w sumie nie czułam sie dziwnie chociaż u mnie to już 19 tc
          trochę ruchu przydało mi sie i fajnie można sie rozciagnąć - może i
          zdecydowałabym sie na takie zajęcia, ale te osoby które już tam były miały
          opracowane jakieś układy taneczne a ja byłam zielona chociaż w trakcie można
          pojąć wszystko dość szybko - bardzo miła i wesoła atmosfera.
    • mimur Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 10:31
      cena zajęć pojedynczych 25 zeta a karnet miesięczny na zajęcia 1xtyg kosztuje 85
      zeta.
      • mimur Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 10:32
        acha! zajęcia trwaja 1,5 h
    • kikawro Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 11:23
      chetnie bym poszła, nawet bardzo chętnie, przed ciążą trochę tańczyłam w Iglicy.
      teraz mam juz bardzo duży brzuch (34t) i pewno nie czyłabym sie najlepiej ale
      Tobei polecam jak najbardziej
    • wronka30 Re: Wrocław.Taniec brzucha. Poszłybyście ze mną? 06.04.06, 11:42
      Hej dziewczyny, ja przed ciaza tanczylam taniec brzucha przez rok. Mowie wam
      cos pieknego. Niestety nie chce was martwic, ale ja zle znosze jakikolwiek
      taniec teraz bo twardnieje mi natychmiast macica.. Jak sobie cwicze taniec
      brzucha to jest jeszcze gorzej, bo tu ruszaja sie bardzo bioderka noi sam
      brzuch oczywiscie. Ale moze to tylko moj problem i jak nie macie tej samej
      przypadlosci co ja to chyba przez przeszkod mozecie zarzucac brzuszkami smile A
      propo tanca brzucha to wiecie ze pierwotnie tanczono go w trakcie porodu przed
      kobieta rodzaca aby zmniejszyc jej bol???? I w ogole cala filozofia o tancu
      brzucha jest zupelnie inna niz my znamy..I przede wszystkim taniec brzucha nie
      jest tancem erotycznym i wyzywajacym tylko delikatnym i kobiecym. Niestety
      obecnie wiele tancerek (szczegolnie w krajach arabskich) na opinie po prostu
      prostytutek bo celem glownym stalo sie podniecanie i uwodzenie facetow podczas
      tanca...Wiem cos o tym bo moj maz jest arabem.Dla niego moj taniec jest czyms
      tak intymnym ze nie pozwolilby aby nikt inny mnie w nim ogladal..
      • barbarita5 Do Wronki30 06.04.06, 14:40
        Zgadzam się z tobą a tak z ciekawości to z jakiego kraju jest twój mąż, bo mój z
        Tunezji. Chętnie pogadam jeśli masz ochotę.Ja cały czas szukam w Poznaniu
        takiego kursu tańca ale niestety nie ma, trochę więc uczyłam się tylko od
        siostry męża. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka