pdj 06.10.06, 10:18 jestem w 16 tygodniu ciazy. co bierzecie na przeziebienie, najbardziej dokucza mi katar- co sobie aplikujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Krople do nosa 06.10.06, 10:19 Poza tym masz telefon - zadzwon do swojego lekarza, on Ci najlepiej poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: Krople do nosa 06.10.06, 10:22 Zapytaj lekarza, ja polecam homeopatię. Odpowiedz Link Zgłoś
alex189 Re: przeziebienie 06.10.06, 13:22 Witam, moja kuracja trwała 3 dni-i co naważniejsze pomogło! 1)łóżko, 2)RAno i wieczorem chleb z czosnkiem 3)W ciągu dnia woda z miodem i cytryną (kapusta kiszona 4) rano i wieczorem oscillococcinum (nie wierzyłam nigdy w homeopatię...dziś wiem, ze to był mój błąd) Pozdrawiam i życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
megi1974 Re: przeziebienie 06.10.06, 13:43 Ja też kiedyś nie wierzyłam w homeopatię, ale człowiek musi sam się przekonać, aby uwierzyć. Moja córeczka często chorowała, miesiąc w miesiąc były antybiotyki i trwało to ok 4 lat. W końcu teściowa przekonała mnie, że powinniśmy skontaktować się z homeopatą (lekarka pediatra, która od lat specjalizuje się w homeopatii), na wizytę czekaliśmy ponad 6 miesięcy (tylu chętnych) i gdybym się nie przekonała sama, to bym nie uwierzyła. Od ponad roku mała nie bierze żadnych lekastw, jak ma gorączkę dostaje tylko łyżeczkę specyfiku homeopatycznego i na drugi dzień jest zupełnie zdrowa, nawet jeśli dzień wcześniej ma prawie 40 stopni. Polecam każdemu homepatię, ale osoba prowadząca musi być fachowcem, nie jakimś magikiem od ziółek, tak jak w moim przypadku jest to lekarka pediatra, z conajmniej 30 letnim stażem i doświadczeniem w klasycznej medycynie. Po latach praktyki "przerzuciła" się na homepatię. Odpowiedz Link Zgłoś