Dodaj do ulubionych

ból w boku

IP: *.* 04.10.02, 08:11
Witam Was Wszystkie i jak zwykle liczę na pomoc.Jestem w 19 tyg.ciązy i od 3 dni odczuwam "kłucie" w lewym boku poniżej serca.Mam takie wrażenie jakbym mocno uderzyła się wżebra,a nic takiego się nie stało.Co to może być?
Obserwuj wątek
    • Gość: mdisel Re: ból w boku IP: *.* 04.10.02, 10:14
      Wiatam !!Mam ten sam problem,nie pamietam kiedy sie zaczal,ale to nic groznego.Ja tez mam po lewej stronie,lekarz powiedzial ze to czasami tak jest i ja 36 tydz bede miala jeszcze gorzej.Teraz nie moge sie smiac,kaszlec tak boli.Podobno to ucisk macicy,i jakiegos nerwu.Ale na 100% mozesz sie tym nie martwic,ja sie martwilam strasznie i niepotrzebnie.nie chce straszyc,ale bedzie gorzej,bol czasami bedzie niedozniesienia.Ale przeciez wszystko da sie zniesc,a moze tobie przejdzie,zycze z calego serca.Pozdrawiam Mdisel i 36 tyg Oliverrenata napisała/ł:> Witam Was Wszystkie i jak zwykle liczę na pomoc.Jestem w 19 tyg.ciązy i od 3 dni odczuwam "kłucie" w lewym boku poniżej serca.Mam takie wrażenie jakbym mocno uderzyła się w> żebra,a nic takiego się nie stało.Co to może być?
      • Gość: ljoanna Re: ból w boku IP: *.* 05.10.02, 21:31
        Ja miałam podobne bóle, tyle że z prawej strony. Bóle nasilały się, gdy długo siedziałam. Lekarz robił mi USG i okazało się że mam jakieś złogi na nerce. Dostałam leki i trochę mi przeszło. Gdzieś około 8 miesiaca bóle przestały mi dokuczać całkowicie - myślę ,że to dzieciątko odwróciło sie w inną srtonę. Zyczę cierpliwości, to na pewno nic poważnego, jednak nigdy nie zaszkodzi powiedzieć o tym lekarzowi. Jotl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka