ankaty1 26.04.07, 22:35 jestem mloda, a kestem w ciazy i nie wiem czy mozna sie kochac bez zabiezpieczenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: czy mozna? 26.04.07, 22:45 mozna. drugi raz nie zajdziesz... przynajmniej do czasu porodu Odpowiedz Link Zgłoś
ankaty1 Re: czy mozna? 26.04.07, 22:46 dziekuje bardzo. bede tu czesciej zagladac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 nie wiem czemu ten nick 26.04.07, 22:46 skojarzył mi się od razu z Antyką z wygodnych... Odpowiedz Link Zgłoś
ania2613 Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 06:41 pytanie niby glupie a jednak.. ze wzgledu na oksytocyne w spermie przy zagrozonej ciazy nie powinno sie, mi lek kazal uzywac z tego wlasnie powodu prezerw. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaty1 Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 16:09 no troche moze glupie ale bardzo mi wazne. jestem w 4tc i chcialabym wiedziec do jakiego czasu moje sie kochac z eswoim mezczyzna zeby nie zagrazalo to dzecku? Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 17:10 a umiesz skorzystac z wyszukiwarki? jesli nie - prosze www.google.pl/search?hl=pl&q=%22seks+w+ci%C4%85%C5%BCy%22&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 17:28 Zależy z kim zamierzasz współżyć. Jeżeli z mężem to pytanie jest głupie. Jeżeli z przygodnymi partnerami to... hmm... A jeżeli ciąża nie jest zagrożona to można do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 17:37 andaba napisała: > A jeżeli ciąża nie jest zagrożona to można do samego końca. tu sie nie zgodze - seks w ostatnich tygodniach ciazy raczej zalecany nie jest, bo moze spowodowac przedwczesny porod. Natomiast seks jest polecany po terminie porodu jako "srodek" na wywolanie porodu Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 17:40 W "ostatnich tygodniach ciąży" nie ma mowy o przedwczesnym porodzie Praktycznie od 36 uważa się za donoszone (dwoje takich urodziłam po 35 tygodniu pisało jak byk sżd, cżd). Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: nie wiem czemu ten nick 27.04.07, 17:54 o kochanie - ze swoim czy tez nie mężem - najlepiej spytanac sie ginekologa czy nie widzi przeciwskazań, i spytac sie należy też o środki czy sa konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 od 38 jest donoszona jak na moj gust ;P 27.04.07, 18:07 w kazdym razie moj syn urodzil sie pod koniec 37 tyg i chociaz nie mial zadnych oznak na to wskazujacych, byl traktowany jak wczesniak w pierwszych dniach. A seksic sie mozna jak wszystko w porzadku to do konca! pollecam bo orgazmy mialam nieziemskie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: od 38 jest donoszona jak na moj gust ;P 27.04.07, 18:09 dorak8 napisała: > w kazdym razie moj syn urodzil sie pod koniec 37 tyg i chociaz nie mial zadnych > > oznak na to wskazujacych, byl traktowany jak wczesniak w pierwszych dniach Widać co szpital, to inne obyczaje. Chyba że była mały, bo bardziej zwracają uwagę na wagę dziecka, niż na tygodnie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś