agiko 03.07.03, 07:18 Witam wszystkie mamusie ! Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży jeszcze zanim udałyście się do lekarza? A przeczucia? Może sny? Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miloja Re: Jakie objawy ? 03.07.03, 09:02 U mnie:brak miesiączki i nienaturalne powiększenie biustuW trochę pózniejszym czasie wieczorne wymioty i duuuuża senność.Przespałam właściwie cały 2 miesiąc Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Jakie objawy ? 03.07.03, 10:01 Senność i ból piersi. Ale tak naprawdę przez kilka tygodni nie miałam wyraźnych objawów. (poza brakiem miesiączki) Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Jakie objawy ? 03.07.03, 11:25 Ból piersi, sennosc, zmęczenie, brak miesiaczki, wysypka na klatce piersiowej co nigdy sie wczesniej nie zdarzyło Pozdrawiamy Agata i Kasia 38 tydz. Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_a Re: Jakie objawy ? 03.07.03, 10:39 Senność, ból piersi, brak miesiączki oczywiście, aha, ja wiedziałam, że na trzynasty dzień od owulacji spada mi temperatura, jak nie spadła przez dwa kolejne dni, to już wiedziałam co się święci Odpowiedz Link Zgłoś
buba13 Re: Jakie objawy ? 03.07.03, 20:16 objawy mialalm wszystkie + negatywny test ciazowy. nad ranem przed zrobieniem drugiego testu przysnil mi sie moj syneczek (porod imie, itd itp). gdzies tak po pol godzinie po obudzeniu mialam potwierdzenie (pozytywny test). a tak swoja droga, ciekawe jak to bedzie, jesli to dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś