oidhche
30.08.14, 01:39
Witam wszystkie mamy. Pisze poniewaz zamierzam rodzic w Rudzie Ślaskiej na Goduli a nie umiem znalezc zadnej opinii z tego roku na temat tej porodowki. Porod co raz blizej bo termin na poczatek wrzesnia. Zostaly nam dwa tygodnie😊 Chcialabym zasiegnac opinii na temat poloznych i lekarzy w szpitalu. Sale porodowe wygladaja bardzo ladnie. I slyszalam ze jest to naprawde dobry szpital. Bede dzwonic do szpitala w przyszlym tyg odnosnie wyprawki poniewaz szczerze to chyba za duzo tego wszystkiego zapakowalam do walizki i bede to musiala przepakowac. Ale chcialam sie dowiedziec czy czegos Wam tam nie brakowalo jednak i warto ze soba miec. Interesuje mnie takze czy brac kremy itd dla dzidzi czy tylko pampersy butla i smoczek. Np kolezanka rodzila tam rok temu i powiedziala ze mam nie brac ciuszkow dla malego bo go ubiora w szpitalne. A jak dam swoje to mi ich nie oddadza.. A ja szczerze to zaczynam po trochu wariowac z tym wszystkim bo to moja pierwsza ciaza i chce byc na wszystko przygotowana. Jak byscie wiedzialy kto teraz jest tam ordynatorem chetnie sie dowiem poniewaz slyszalam ze Pan doktor Sodowski juz tam nie pracuje. A i jeszcze jedno - czy jak jestem mieszkanka Rudy Ślaskiej to musza mnie przyjac do siebie? Czy moga mnie wyslac gdzie indziej? Kolezance z Zabrza powiedzieli ze maja full i nie ma po co przyjezdzac. Dziekuje za wszelkie odpowiedzi jak bylo i jak sie skonczyla Wasza przygoda z Godula😜