emilko1 24.08.05, 21:15 Drogie Mamyi przyszle Mamy! Poleccie mi prosze dobrą polozną ze sw Zofii, ktora bedzie probowala ochronic krocze i pozwoli na aktywny poród nie na łóżku jak najdłużej. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra32 Re: Szukam dobrej położnej ze św. Zofii 24.08.05, 21:40 Z całego serca polecam Jeanett Kalytę. Rodziłam z nią pod koniec maja. Wspaniała położna! Profesjonalistka w 100%. Można być przy niej całkowicie spokojną o bezpieczeństwo swoje i dzidziusia. Bardzo konkretna co niektórych może do niej zraża. Przy tym wszystkim oczywiście bardzo miła ale nie "nadkakująca". Jeśli ktoś oczekuje podczas porodu głaskania po głowie a nie profesjonalnej opieki i pomocy, to nie polecam... Pozdrawiam i życzę lekkiego porodu. Ja taki miałam w dużej części dzięki Jeanette Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Szukam dobrej położnej ze św. Zofii 25.08.05, 11:09 Tam właściwie wszystkie położne takie są Odpowiedz Link Zgłoś
agza_waw Marzena Obsowska 27.08.05, 16:14 bardzo serdecznie polecam Marzenka pomogła mi urodzić synka w mercu tego roku. Jest osobą bardzo ciepłą i spokojną, ale jednoczesnie konkretną. Mówiła do mnie "misiaku" co było bardzo sympatyczne i rozładowywało stres. Po porodzie odwiedzała mnie na oddziale i sprawdzała stan moich szwów. Zachwycała się moim małym synkiem i zachowywała sie w stosunku do mnie jak dobra koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: Magadalena Witkiewicz 28.08.05, 23:30 Gdzieś czytałam,że jest to jedna z najlepszych położnych w Warszawie. Rodziłam z nią.Jest po prostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi27 Ania Kalinowska 29.08.05, 12:38 Świetna położna, rodziłam z nią w czerwcu. Po moim porodzie koleżanki z patologii ciąży chciały od razu podpisać z nią umowę na indywidualne prowadzenie porodu Jest przemiła, konkretna, bardzo ciepła. Po porodzie gdy miałam jakiś problem wystarczyło, że zadzwoniłam do niej i zawsze chętnie mi pomogła. Gdy mała miała bóle brzuszka, Ania zaprosiła nas do szpitala, obejrzała ją, zważyła i zaproponowała różne rozwiązania. Poza tym zbadała również mnie, sprawdziła jak goją się szwy. Dzięki niej mój poród był szybki i wspominam go jako niezwykłe wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fulvia16 Asia Szeląg 29.08.05, 13:40 a ja polecam Asię Szeląg, rodziłam z nią w maju tego roku i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
julagov Monika Droździel 29.08.05, 16:54 Rodziłam z nią pod koniec maja. Trafiłam na nią z dyżuru. Wspaniała kobieta. Motywowała mnie bardzo podczas parcia, ochroniła krocze. Nie było żadnych krzyków, ponagleń, zbędnego gadania, a wszystko, czego potrzebowałam. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: Monika Droździel 29.08.05, 17:04 Ja rodzilam z Monika 2 razy i tez ja goraco polecam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
wegielek Re: Monika Droździel 29.08.05, 22:29 a ja polecam z calego serca swojego (i mojego meza tez )MONIKE BYCZEK. bardzo spokojna, konkretna, nie glaszczaca po glowce, ale z poczuciem humoru. przyjela ponad 1000 dzieci. i chroni krocze podczas porodu. bardzo rzadko nacina. mam na nia namiary. w razie czego moge podac. zreszta na stronie szpitala tez jest do niej telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
wegielek Monika Byczek mial byc temat 29.08.05, 22:30 pomylilam sie. chcialam zareklamowac Monike Byczek juz tytule. zagapilam sie. sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
sapaka12 Re: Monika Droździel 13.05.14, 01:59 Witam wszystkie przyszłe Mamy.Jeżeli chcecie aby ten dzień był wyjątkowy, świadomie przeżyty i pełny radości nie zastanawiajcie się chwilii nad wyborem położnej. Ja polecam Panią Monikę Droździel. Rodziłam drugie dziecko 22.04.2014 r. bez kszty traumy i niepewności braku profesjonalizmu na sali a dowodem obiektywnwj oceny był mój synek Kubuś ( 9 lat w dniu urodzin Lenki), który po urodzeniu siostrzyczki zadzwonił do Pani Moniki i podziękował za profesjonalizm, miłą opiekę a także zmienił swoje plany zawodowe to z przymrużeniem oka że będzie nie sędzią a lekarzem pediatrą i położnikiem. Polecam )) Odpowiedz Link Zgłoś