Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej położnej ze św. Zofii

24.08.05, 21:15
Drogie Mamyi przyszle Mamy! Poleccie mi prosze dobrą polozną ze sw Zofii,
ktora bedzie probowala ochronic krocze i pozwoli na aktywny poród nie na
łóżku jak najdłużej. Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • aleksandra32 Re: Szukam dobrej położnej ze św. Zofii 24.08.05, 21:40
      Z całego serca polecam Jeanett Kalytę. Rodziłam z nią pod koniec maja.
      Wspaniała położna! Profesjonalistka w 100%. Można być przy niej całkowicie
      spokojną o bezpieczeństwo swoje i dzidziusia. Bardzo konkretna co niektórych
      może do niej zraża. Przy tym wszystkim oczywiście bardzo miła ale
      nie "nadkakująca". Jeśli ktoś oczekuje podczas porodu głaskania po głowie a nie
      profesjonalnej opieki i pomocy, to nie polecam...
      Pozdrawiam i życzę lekkiego porodu. Ja taki miałam w dużej części dzięki
      Jeanette wink
    • laminja Re: Szukam dobrej położnej ze św. Zofii 25.08.05, 11:09
      Tam właściwie wszystkie położne takie są smile
    • agza_waw Marzena Obsowska 27.08.05, 16:14
      bardzo serdecznie polecam
      Marzenka pomogła mi urodzić synka w mercu tego roku. Jest osobą bardzo ciepłą i
      spokojną, ale jednoczesnie konkretną. Mówiła do mnie "misiaku" co było bardzo
      sympatyczne i rozładowywało stres.
      Po porodzie odwiedzała mnie na oddziale i sprawdzała stan moich szwów.
      Zachwycała się moim małym synkiem i zachowywała sie w stosunku do mnie jak dobra
      koleżanka.
      • e5121 Re: Magadalena Witkiewicz 28.08.05, 23:30
        Gdzieś czytałam,że jest to jedna z najlepszych położnych w Warszawie. Rodziłam
        z nią.Jest po prostu super.
    • suzi27 Ania Kalinowska 29.08.05, 12:38
      Świetna położna, rodziłam z nią w czerwcu. Po moim porodzie koleżanki z
      patologii ciąży chciały od razu podpisać z nią umowę na indywidualne prowadzenie
      porodu wink
      Jest przemiła, konkretna, bardzo ciepła. Po porodzie gdy miałam jakiś problem
      wystarczyło, że zadzwoniłam do niej i zawsze chętnie mi pomogła. Gdy mała miała
      bóle brzuszka, Ania zaprosiła nas do szpitala, obejrzała ją, zważyła i
      zaproponowała różne rozwiązania. Poza tym zbadała również mnie, sprawdziła jak
      goją się szwy. Dzięki niej mój poród był szybki i wspominam go jako niezwykłe
      wydarzenie. smile
      • fulvia16 Asia Szeląg 29.08.05, 13:40
        a ja polecam Asię Szeląg, rodziłam z nią w maju tego roku i jestem bardzo
        zadowolonasmile
    • julagov Monika Droździel 29.08.05, 16:54
      Rodziłam z nią pod koniec maja. Trafiłam na nią z dyżuru. Wspaniała kobieta.
      Motywowała mnie bardzo podczas parcia, ochroniła krocze. Nie było żadnych
      krzyków, ponagleń, zbędnego gadania, a wszystko, czego potrzebowałam. Polecam!
      • plomyk Re: Monika Droździel 29.08.05, 17:04
        Ja rodzilam z Monika 2 razy i tez ja goraco polecamsmile
        Ania
        • wegielek Re: Monika Droździel 29.08.05, 22:29
          a ja polecam z calego serca swojego (i mojego meza tezsmile )MONIKE BYCZEK. bardzo
          spokojna, konkretna, nie glaszczaca po glowce, ale z poczuciem humoru. przyjela
          ponad 1000 dzieci. i chroni krocze podczas porodu. bardzo rzadko nacina. mam na
          nia namiary. w razie czego moge podac. zreszta na stronie szpitala tez jest do
          niej telefon.
          • wegielek Monika Byczek mial byc temat 29.08.05, 22:30
            pomylilam sie. chcialam zareklamowac Monike Byczek juz tytule. zagapilam sie.
            sorki.
      • sapaka12 Re: Monika Droździel 13.05.14, 01:59
        Witam wszystkie przyszłe Mamy.Jeżeli chcecie aby ten dzień był wyjątkowy, świadomie przeżyty i pełny radości nie zastanawiajcie się chwilii nad wyborem położnej. Ja polecam Panią Monikę Droździel. Rodziłam drugie dziecko 22.04.2014 r. bez kszty traumy i niepewności braku profesjonalizmu na sali a dowodem obiektywnwj oceny był mój synek Kubuś ( 9 lat w dniu urodzin Lenki), który po urodzeniu siostrzyczki zadzwonił do Pani Moniki i podziękował za profesjonalizm, miłą opiekę a także zmienił swoje plany zawodowe to z przymrużeniem oka że będzie nie sędzią a lekarzem pediatrą i położnikiem. Polecam smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka