Dodaj do ulubionych

dr Florjanski, opinie?

26.09.05, 13:46
witam, bardzo prosze oopinie na temat tego lekarza, czy interesuje sie
pacjentkami w trakcie porodu i po, czy raczej nie? on prowadzi moja ciaze i
jest narzaie ok., wiem ze pracuje na Dyrekcyjnej a opinie na tamt tamtejszej
porodowki sa bardzo srednie i nie wiem czy chce tam rodzic.
pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • vonkan Re: dr Florjanski, opinie? 26.09.05, 18:08
      nie jestem jego pacjętką, ale kilkakrotnie miałam przyjemność z tym lekarzem w
      tej ciąży.uważam go za bardzo dobrego lekarza. dodam,że z moim dzieckiem nie
      jest najlepiej. dr. floriański robił mi USG w szpitalu na dyrekcyjnej 2 razy,
      kilkakrotnie był przy badaniu. opowiadał o tym co widzi, na moje pytania
      odpowiadał rzeczowo i bez jakiś chorych docinek jak inni lekarze niekiedy mają
      w zwyczaju. zresztą wśród innych lekarzy uważany jest za supeeer specjalistę i
      słyszałam nawet, że ma USG w oczach. zresztą tak jak mówie nie jestem jego
      pacjętką a jak tylko jestem w szpialu na badaniu (jestem co tydzień) pyta się o
      samopoczucie i nie "nosi się" ze swoimi tytułami. ach opowiem ci jeszcze że
      któregoś dnia wpadliśmy z mężem do szpitala bo dowiedzieliśmy się że dziecko ma
      również problem z serduszkiem. akurat dr. floriański był na dyżurze. uspokoił
      nas i w momencie skontaktował się ze swoją koleżanką (kardiolog) z kamińskiego
      i za godzinę mieliśmy już konsultację z tą lekarką w szpitalu na kamińskiego
      (dodam że kosztowało nas to 0zł). tak jak ja i mój mąż byliśmy pozytywnie
      zaskoczeni postawą dr. floriańskiego.
    • babsee Re: dr Florjanski, opinie? 27.09.05, 11:32
      Bylam jego pacjentką i uwazam go za fanatastycznego faceta!Po piewrszej wizycie
      u niego, skierowal mnie na usg na Dyrekcyjna i tam okazalo sie w macicy zrobil
      sie krwiak. 20 minut pozniej lezalam na oddziale u niego.Bylam w szoku bo
      wiadomo jak trudno sie dostac na patologe ciązy na Dyrekcyjna.Jak mąż zapytal
      ile sie nalezy to sie obrazil. Zawsze odpowiadal na moje pytania nawet te
      najglupsze. Wszystkie dziewczyny z oddzialu chcialy do niego trafic na usg.
      Podczas porodu go nie bylo ale to standard ( chyba ze lekarz prowadzący akurat
      ma dyżur) ale dzwonil podaczs porodu i dopytywal sie jak idzie. zadbal rowniez
      zebym dostawala leki znieczulajace a z samego rana przyszedl do mie i dziecka.
      Odwiedzal mnie codziennie. nie mam absolutnie zadnych zastrzezen do niego. same
      pochwaly.jesli kiedykolwiek zdecyduje sie na drugią ciąże to tylko u niego.
      • agnesgajewska Re: dr Florjanski, opinie? do Babsee 18.02.06, 19:41
        A jakie mialas objawy krwiaka macicy. Od dluzszego czasu mam silne bóle w dole
        brzucha, nie moge przekrecac sie z boku na bok, klucie, no-spa nie pomaga.Bede
        wdzieczna za odpowiedz.
    • ankekon Re: dr Florjanski, opinie? 28.09.05, 12:39
      dr Florjański robił USG naszemu dzieciatku w 20 Tygoodniu. Poleciała nam Go
      znajoma i byłam pod wielkim wrażeniem...
      Od pierwszego momentu miałam wrażenie że jestem w rękach świetnego specjalisty,
      który odpowiadał na wszystkie moje pytania w sposób szczegółowy ale zrozumiały
      dla takiego laika jak jasmile
      To on zwrócił mi uwagę na niemarową pracę serduszka naszej Anielki i powiedział
      co robić dalej...
      Dr. Florjański? Bardzo polecam.
      • kaluma1 Re: dr Florjanski, opinie? 03.10.05, 19:58
        Chodzę do dr Florjańskiego na USG, wysłała mnie do niego moja lekarka poniewaz
        uznała go za dobrego specjalistę. Powiem Wam, że ani trochę sie nie pomyliła.
        Przede wszystkim nie robi USG po łepkach, tylko
        dokładnie, pacjentka spędza u niego nie 5 minut ale tyle ile trzeba żeby pan
        doktor wszystko dokładnie obejrzał. Polecam i naprawdę bardzo sie cieszę,że
        trafiłam do niego!
        • viktoria1973 Re: dr Florjanski, opinie? 05.12.05, 11:21
          Czesc
          Czy mozecie podac namiary na dr Floriańskiego? Telefon, gdzie przyjmuje i ile
          kosztuje wizyta.
          Dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka