Dodaj do ulubionych

Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim??

25.05.06, 15:49
Cześc dziewczyny,
w sobote mam pierwsze spotkanie z położną, którą polecił mi mój lekarz. Problem w tym, że nie wiem na jaką kwotę powinnam się nastawic za jej dodatkową opiekę... :I
A jak z płatnością i umową, trzeba coś podpisywac czy jest to w formie umowy ustnej???

Dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • kinga_gor Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 27.05.06, 12:53
      Znajoma rodziła 3 tyg temu i jako pacjentka jednego z lekarzy w szpitalu
      bielańskim płaciła za indywidualną opiekę położnej 600zł. pozdrawiam
      • dosaf Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 27.05.06, 14:46
        Dziękuję, włąśnie o takiej kwocie myślałam.
        Dodatkowo:
        ZZO - 500 pln,
        sala porodowa pojedyncza - 600 pln.

Dziekuję bardzo smile

• anita.anita80 Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 28.05.06, 14:22
          ja placilam 500 zl w lutym i tez mialam lekarza z tego szpitala
          • monikakika Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 29.05.06, 09:49
            A lekarz ? ile kosztuje - wiecie aż mi wstyd pisac takie słowa ;-(
    • sienaa Do dosaf 29.05.06, 18:23
      hej, mam pytanie: z którą położną planujesz rodzić? I czy wiesz coś o p. Izie
      Wittbrodt? Diękuję za odpowiedź, pozdrawiam i szybkiego porodu smile
      • mifk Re: Do dosaf 30.05.06, 12:09
        o Pani Izabeli wiem że pracuje krótko w sali porodowej ale uczy się od bardzo
        dobrej Położnej z którą pracuje razem w zmianie.Rodiłam na dyżurze tych Pań i
        wiele widziałam i słyszałam oczywiście że byłam bardzo zadowolona ,mną zajęla
        się właśnie Pani Grażynka wspaniała Położna i napewno Pani Iza wiele dobrego
        może się od niej nauczyć.
        • sienaa Re: Do mifk 30.05.06, 22:36
          To znaczy zakładając, że opłacę panią Izę będzie ona na pewno w duecie z p.
          Grażyną? Wolałabym do 1 porodu mieć przy sobie doświadczoną położną smile
          • mifk Re: Do mifk 01.06.06, 10:38
            żle mnie zrozumiałaś umawiajac się z Panią Izą ona tylko będzie zTobą prosiłaś o
            opinię to Ci napisałam.jeśli masz zapłacić to warto wybrać doświadczoną Położną
            -prawda? Mogę ci doradzić że jeśli będziesz w izbie przyjęć to zapytaj kiedy ma
            dyżur Pani Grażyna i możesz się z nią spotkać.jeśli już umówiłaś się na dobre z
            Panią Izą też możesz zaryzykować.Jak urodzisz to się odezwij.
            • sienaa Położna 02.06.06, 20:48
              Dzięki za odpowiedź. Jeszcze się zastanawiam nad p. Izą ale sie nie umówiłyśmy.
              Czy mogłabyś mi podać nazwisko pani Grażyny i telefon do niej, jeśli masz lub na
              oddział do Bielańskiego, będę b. wdzięczna. To mówisz że można jej zaufać w
              100%? Ja rodzę już b. niedługo i trochę mi sie spieszy wink POZDRAWIAM
              • mifk Re: Położna 03.06.06, 11:58
                Pani Grażyna Świderska zapytaj o numer w izbie przyjęć żeby się upewnić bo ja
                mam taki 606 273 106
                • sienaa Re: Położna 04.06.06, 17:40
                  Dziękuję, może skorzystam. Pozdrawiam
    • iza3108 Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 01.06.06, 12:14
      ja płaciłam 600 zł z czego 100 zł szło na Fundację Polsat a 500 zł dla położnej
      • dosaf Re: Ile trzeba zapłacic położnej w Bielańskim?? 02.06.06, 14:55
        Cześć dziewczyny smile
        Moją położną, p. Joasię Pułkowską polecił mi lekarz prowadzący (dr Kretowicz).
        Wczweśniej pracowała w Czerniakowskim. Spotkałam się z nia kilka dni temu i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Miła, kompetentna, uśmiechnięta i nadzwyczaj pewna tego co robi. Pokazała nam pojedynczy pokój do porodu rodzinnego oraz część położniczą szpitala.
        Mogę Wam podać jej namiary, piszcie na dosaf@gazeta.pl
        Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka