winika1976 29.08.06, 08:03 Chcialabym podac do sadu szpital w ktorym rodzilam tj. Zelazna, powod - zrobiono mi zbyt pozno cesarke. Moze orientujecie sie od czego zaczac, moze juz macie doswiadczenia zwiazane ze skarzeniem szpitali. Dzieki za rady )). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapunzel1 Re: Pozew sadowy - Zelazna 30.08.06, 16:14 Spróbuj skontaktowac się ze Stowarzyszeniem Pacjentów Primum Non Nocere www.sppnn.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maminka22 Re: Pozew sadowy - Zelazna 31.08.06, 15:29 A coś się Wam stało. Mam nadzieję, ze nic. Pytam z ciekawości, bo miałam tam rodzić, ale w końcu rodziłam w Wołominie, bo miałam bliżej. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Pozew sadowy - Zelazna 01.09.06, 13:48 mi się wydaje że to by była długa walka, ja tez powinnam podać szpital bielański niewiem na co czekali zrobili mi CC po 9 godz porodu, mały był w niewielkim stopniu niedotleniony , ma torbiel w główce powylewową, o niczym takim nie zostałam poinformowana w szpitalu po porodzie, nie zrobili mu usg przezciemiączkowego ma teraz 3 mc niby rozwija się prawidłowo ale chodzę od lekarza do lekarza, teraz wysłali mnie do neurologa żeby go zobaczył, w czasie porodu który mi wywoływali po 12 dniach mały tracił tętno ale oni czekali z cesarką bo mysleli ze sie urodzi siłami natury i to sa efekty tego, pozatym w jego główce jakaś tam przestrzeń pajęczakowa się powiększa niby lekarz na usg twierdzi że narazie nie ma się co niepokoić ale jak to każdy rodzic się denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: Pozew sadowy - Zelazna 01.09.06, 17:17 czy moze Ty do mnie dzwonilas? pozdr beata Odpowiedz Link Zgłoś