sikoreczka2 16.10.08, 11:49 CO sądzicie o tej Pani doktor z Krakowa? A może polecacie kogoś innego ze Szwdzkiej?? Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adad05 Re: Janczak-Saif 16.10.08, 14:22 Jak dla mnie fachowa kobieta, jest moja lekarka od ponad 3 lat. Nie mam żadnych zastrzeżeń, jedyne co to nie jest wylewna, raczej małomówna lecz za to fachowa. A co do Szwedzkiej to raczej juz tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: Janczak-Saif 16.10.08, 15:02 A ja nie polecam. "Mało wylewna" to wg mnie eufemizm . Jest niekontaktowa, niesympatyczna, zimna. Przepisała mi zastrzyk antykoncepcyjny nie informując o możliwych skutkach ubocznych - jak zapytałam jaka jest różnica między tabletkami a zastrzykiem powiedziała tylko, że zastrzyk jest wygodniejszy. W efekcie miałam plamienia przez kilka miesięcy - baaardzo wygodne Jak zapytałam, czy można od tego przytyć odburknęła, że tyje się od jedzenia. Może i jest fachowcem, ale ja do niej więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś