joan-1980 28.01.09, 19:55 Witam, czy znajdą się forumowiczki, które rodziły na Klinikach we Wrocławiu. Jeśli tak podzielcie się proszę opiniami, czy miałyście porody rodzinne, czy warto opłacić położną? Którą położną polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najlepszykoteczek Re: Kliniki we Wrocławiu 17.02.09, 14:23 ja rodziłam w sali rodzinnej-tej wodnej,ale nie w wodzie.Warunki ekstra na tej sali,własny prysznic toaleta,kanapaSala duża z muzyczką,cena tez nie wygórowana,bo 250zł.Nie było żle,chociaż wtedy rodzilo dużo kobiet.Położnej tam sie nie wykupuje.Co do warunków w calym szpitalu,no to gorzej.Na położnictwie była poradnia laktacyjna,takie sympatyczne panie,które pomagały w karmieniu i w przystawieniu do piersi.Lekarze udzielali informacji o stanie noworodka,na izbie przyjęć tez nie było tragicznie.za to patologia noworodka...nie będę lepiej pisać.Powiem tak,nie chciałabym tam drugi raz trafić z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaaa20 Re: Kliniki we Wrocławiu 25.02.09, 11:37 ja rodziłam w kwietniu ubiegłego roku i jestem bardzo zadowolona, następne dziecko jak będę miała rodzić, to też tam. Panie z poradni laktacyjnej świetne, pielęgniarki też bardzo pomocne i ogólnie super klimat polecam Odpowiedz Link Zgłoś