Dodaj do ulubionych

Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową

IP: *.omi.pl 03.01.10, 20:30
Kiedyś w szanowanym czasopiśmie dla sfer tytuł brzmiał:
[b]"Nieutrzciwy restaurator zepsuł zabawę swoim gościom i naraził ich na
spożywanie alkoholu metylowego" .

No ale w czasopiśmie dla plebsu bez synsacjiiiiiiiiiiiiii ani rusz.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki [...] IP: *.comnet.3s.pl 03.01.10, 22:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wykidajlo2 Re: Jak by mi taki palant i kapuś zepsuł sylwka t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:00
        Kapuchę wcześniej czy później i tak zlustrują.
      • supergrabek Re: Jak by mi taki palant i kapuś zepsuł sylwka t 04.01.10, 10:08
        A jakby to był alkohol metylowy, bo mógł być, w końcu towar nielegalny, to też
        byś go bił za to, że prawdopodobnie ci życie i zdrowie ratuje?
        Wybacz, ale dla mnie też Twoje życie jest więcej warte niż twoja dobra zabawa i
        dla jego ratowania byłbym gotów zalicz knockout od Ciebie.
        • Gość: a Re: Jak by mi taki palant i kapuś zepsuł sylwka t IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.10, 11:31
          Popieram - kto wie jakie g... moze byc w takich lewych flaszkach. Dobrze zrobil.
    • Gość: g.suss Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.chello.pl 04.01.10, 00:13
      Gość portalu: Dziennikarz napisał(a):

> Kiedyś w szanowanym czasopiśmie dla sfer tytuł brzmiał:
      > "Nieutrzciwy restaurator

Niech kolega "dziennikarz" więcej nie cytuje czasopism dla sfer, bo nam tu,
      ludziom z plebsu, gały pękają od tej ichniej wyszukanej ortografii.
      • Gość: . Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.cable.smsnet.pl 04.01.10, 00:45
        Swery wyszsze:)
    • teerly [...] 04.01.10, 01:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: xxx Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.toya.net.pl 04.01.10, 08:44
        teerly napisał:

> a ta papla jeszcze oddycha ??

twój post to podżeganie do zabójstwa

> Co on z tego będzie miał ?? Nic ??

po przestrzegać prawa, co z tego mamy, nic? czyżbyś sam był bandziorem, który
        nie może pojąc, że egzekwowanie prawa jest w interesie większości?

ale za pierwsze twoje słowa powinna sie tobą zainteresować prokuratura
      • Gość: AL Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 08:53
        teerly, mam nadzieje ze trafisz na taka imprezę i oślepniesz....
        bedzie jednego debila mniej na forum
      • mus-zek0 Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 09:33
        Może przez jego "czujność",uczestnicy imprezy nie oślepli.
      • Gość: KAT Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:14
        Szkoda, że taki głupiutki jesteś. Zastanów się chwilę co by się stało gdyby na
        drugi dzień wszyscy w szpitalu wylądowali? Co by było gdyby ktoś zmarł? Co byś
        wówczas napisał? Dobrze postąpił chłopina. Ja zrobiłbym to samo! Zresztą to
        zwykła kradzież sprzedaż taka sprzedaż alkoholu! Okradał gość Ciebie i mnie - no
        może nie bezpośrednio ale pośrednio na pewno tak. Zanim coś napiszesz na jakimś
        forum to ogarnij się trochę.
        • Gość: 123 Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:22
          Daj spokój, nie zrozumie. Ale na innym forum będzie pyszczył że podatki wysokie
          i "państwo nic nie robi ze ściągalnością"...
      • Gość: ss Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.alfanet24.pl 04.01.10, 10:35
        To będzie mial, ze nikt go nie bedzie oszukiwac, jako obywatela. Nie
        po to placi podatki, zeby ktos pozniej korzystal z tej kasy za free.
        Ile socjalek wyplaca sie oszustom i innym "bezrobotnym"? Dlaczego z
        jego uczciwie placonych podatków?
      • Gość: któś Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: 188.33.191.* 04.01.10, 11:04
        Być może właśnie dlatego jeszcze oddycha. Albo jeszcze widzi.
        W "lewych" flaszkach może być każde swiństwo. Pomyślałeś o tym? To
        nie znaczy, że właściciel knajpy chciał otruć ludzi, ale ryzykował
        nie mając pewności, co sprzedaje. Sprawdził każdą butelkę na
        obecność alkoholu metylowego? Nie.
      • Gość: J.J-P. Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 11:05
        Ma podatki.
        Czy cena alkoholu dla uczestników też była bez akcyzy?
        Chyba nie.
        Restaurator biesiadników bezczelnie oszukiwał i powinien dostać w
        trąbę.
    • Gość: Godulllllla Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 03:23
      Altrajch to rusko tundra, co oczekiwac.
    • Gość: Metylowiec Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 04:11
      Mógł też mieć domieszki metylowego (celowe skażenie, podobnie jak w denaturacie,
      co któraś butelka zawiera dodatek alk. metylowego), jeśli to był spirytus
      przemysłowy. Bałbym się tym umyć ręce, a co dopiero napić...
      • the_ukrainian Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 10:51
        > Mógł też mieć domieszki metylowego (celowe skażenie, podobnie jak
        > w denaturacie, co któraś butelka zawiera dodatek alk. metylowego),

Denaturatu już od dawna nie skażają bo wiedzą dobrze że by ludzi
        wytruli :)

• Gość: dred Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 06:38
      z jednej strony szkoda imprezy ale gdyby ktoś się później przekręcił to byłaby
      afera alkoholowa. i to oglądalibyśmy na okrągło w telewizji.
    • Gość: chich i bardzo dobrze że zakapował IP: *.chello.pl 04.01.10, 06:48
      nie dość że za noc biorą z 600zł od pary to jeszcze zamiast wódy za 30zł podają taką za 5zł. Chamstwo.

Po za tym skoro sie zorientował że to nie oryginalny alkohol to musiało coś nie tak być ze smakiem. Pewnie to był jakiś sobie pędzony, przemysłowy albo jeszcze inne gó.... Myślę że dbając o zdrowie każdy by zakapował - w końcu chodzi o nasze życie (metylowy to trucizna).
      • anarchoateo Re: i bardzo dobrze że zakapował 04.01.10, 08:32
        > Pewnie to był jakiś sobie pędzony, przemysłowy albo jeszcz
        > e inne gó....

Dobrze pędzony to był by miód dla podniebienia, ale nie czarujmy się - to był
        jakiś syf.

• Gość: ZiomisławPaliblant Re: i bardzo dobrze że zakapował IP: *.e-wro.net.pl 04.01.10, 09:18
        Dla twojej wiadomości: etanol to też trucizna. Kwestia dawki.
      • everettdasherbreed Re: i bardzo dobrze że zakapował 04.01.10, 09:56
        Na butelce przy zakrętce jest naklejona banderola.
        To informacja dla tych, którzy o tym jeszcze nie wiedzą.
    • Gość: ktos Co za idiota... IP: 74.81.224.* 04.01.10, 07:08
      ...
    • Gość: Lothar Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 07:16
      Albo życie im uratował! Bóg wie ,co było naprawde w tych butelkach... Nagrodzić!
    • Gość: Kasia Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.knc.pl 04.01.10, 07:34
      Popieram zachowanie tego człowieka w 100%. Oburza mnie natomiast
      tytuł artykułu, jego wydźwięk jest zdecydowanie potępiający ten
      czyn, co dla mnie jest zupełnie niezrozumiałe. Ciekawe jak autor
      artykułu zachowałby się na miejscu tego Pana, piłby na zdrowie bez
      żadnych obaw?
      • Gość: bOl;s Czyżby autor chlał denaturat i tanie perfumy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 09:24
      • Gość: Rumcajs Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.t2net.pl 04.01.10, 11:07
        Dokładnie. Tytuł powinien brzmieć np.:"Nieuczciwy restaurator zepsuł zabawę
        sylwestrową" albo "Uczciwy biesiadnik uratował ludzi przed zatruciem fałszywym
        alkoholem". Trzeba być szumowiną dziennikarską żeby w tytule piętnować właściwe
        postępowanie. Gdybym był uczestnikiem tej pseudo-imprezy to podziękowałbym temu
        gościowi za taką reakcję (a gdybym sam to wcześniej zauważył to zareagowałbym
        tak samo). Sam natomiast dodatkowo wytoczyłbym sprawę restauratorowi z powództwa
        cywilnego o oszustwo i narażenie życia (choć to prokurator wszczyna w tym
        przypadku z urzędu).
    • gonder Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 07:45
      Brawo, Brawo, Brawo!!!
      To się nazywa właściwa postawa Obywatelska!
      Może Pan Prezydent pomyślałby o jakimś wyróżnieniu dla tego
      człowieka, dla którego prawo stało wyżej niż zabawa sylwestrowa.
      • dzingis_cham Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 09:39
        "Pan prezydent" przyznałby order gdyby okazało się przypadkiem, że restaurator
        jest sympatykiem PO a tak to gó... dziadzia Lesia obchodzi, woli polować na małpki.
    • Gość: p Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.pljtelecom.pl 04.01.10, 07:51
      wlasnie tytul artykulu jest wyjatkowo nietrafiony....

"uczciwy zepsul..."
    • tsoprano czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? 04.01.10, 07:53
      jeśli nie to po ch..j było robić aferę. Koleś prowadził knajpę, może jako tako
      mu szło, raz lepiej raz gorzej, płacił być może legalnie podatki, zatrudniał
      kilka osób. I nagle trafiła się okazja taniej kupić alkohol 9po którym jak na
      razie jak mniemam nikt nie oślepł) to dlaczego miał chłopina nie skorzystać ???
      A tak w majestacie prawa go powieszą za j..a, firma padnie. Osoby które polecą
      z roboty powinny pójść po zatrudnienie do tego kapusia.
      • czwarty.wymiar Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? 04.01.10, 08:11
        Czyli reagować dopiero jak np. ktoś oślepnie? Wcześniej spokojnie się bawić łykając płyn niewiadomego pochodzenia?
        Mądry to ty nie jesteś.
      • Gość: uczyciwy=kapuś Ja się źle czuje ... IP: 195.149.64.* 04.01.10, 08:21
        >tsoprano napisał:

Ja się źle czuje ... ja czytam takie bzdury. Jaaaaasne biedny chłopina, knajpę
        mu zamkną !!! I dobrze!, mam dość złodziei i cwaniaczków w tym kraju. Zawsze
        będziemy biedakami Europy jak nie zmienimy podejścia do naginania prawa. Jeśli
        ty uważasz że kupno podrobionej gorzały i podanie jej uczestnikom imprezy
        sylwestrowej jest OK - to znaczny że jesteś taki samym debilem jak ten koleżka.
        • Gość: Pil Re: Ja się źle czuje ... IP: 195.33.129.* 04.01.10, 09:58
          Za to jeśli Ty uważasz, że płacenie potężnej akcyzy na alkohol jest ok, to
          jesteś już tak zmanipulowany, że mógłbyś jeść politykom z ręki.

A co do naginania "prawa" - takie "prawo" to bezprawie.
          • Gość: zzzz Re: Ja się źle czuje ... IP: 195.149.64.* 04.01.10, 10:04
            Gość portalu: Pil napisał(a):

> Za to jeśli Ty uważasz, że płacenie potężnej akcyzy na alkohol jest ok, to
            > jesteś już tak zmanipulowany, że mógłbyś jeść politykom z ręki.
            > A co do naginania "prawa" - takie "prawo" to bezprawie.

Nie dorabiaj politycznej teorii do zwykłego oszustwa. Gość oszukał ludzi, zabrał
            kasą że którą mieli dostać prawdziwą wódkę a nie podrabiany syf. To nie polityka
            tylko zwykły kan!
            • Gość: Pil Re: Ja się źle czuje ... IP: 195.33.129.* 04.01.10, 10:16
              Bo dopóki akcyzy się nie opłaci to wódka jest podrabianym syfem? Nie dorabiaj
              legislacyjnej teorii do zwykłej wódki. Żeby nie było, że jakoś bardzo pochwalam
              jakiekolwiek oszustwa, ja tylko jestem w stanie zrozumieć kogoś kto chciałby
              akcyzę (jeszcze dodatkowo podwyższoną w tym roku) ominąć.
              • bubster Re: Ja się źle czuje ... 04.01.10, 10:33
                Niekoniecznie jest podrabianym syfem, ale pewności nie masz.
                Mozna stracić wzrok.
          • Gość: Wyborca Re: Ja się źle czuje ... IP: *.acn.waw.pl 04.01.10, 10:24
            > A co do naginania "prawa" - takie "prawo" to bezprawie.

Możesz kandydować do sejmu, może Cię wybiorą. A to nie było naginanie tylko jego
            jawne łamanie.

Akurat akcyza na fajki i alkohol może być wysoka - to nie szkodzi gospodarce.
            Bardziej by się przydała niższa na paliwa albo w ogóle VAT i PIT obniżone.

I pamiętaj o jednym - jak mniejszość oszukuje Państwo Polskie, to większość musi
            się do tego dorzucić. Jak nie zmniejszymy oczekiwań wobec Państwa wydatków
            (niewydolny NFZ, renty, emerytury sponsorowane, dopłaty do kopalń i innych
            spółek SP, dodatki, różnorakie dofinansowania itp) to nie zmniejszymy również
            podatków. Państwo Polskie ma dochody praktycznie tylko z podatków i ceł - czyli
            z naszej zrzutki.
            • Gość: Pil Re: Ja się źle czuje ... IP: 195.33.129.* 04.01.10, 10:50
              > Akurat akcyza na fajki i alkohol może być wysoka - to nie szkodzi gospodarce.
              > Bardziej by się przydała niższa na paliwa albo w ogóle VAT i PIT obniżone.

Rewelacja. Powiedz to palaczom. Z resztą każdy lubi płacić więcej np. za
              alkohol, można się poczuć jak bogacz używający dóbr luksusowych :P

> I pamiętaj o jednym - jak mniejszość oszukuje Państwo Polskie, to > większość
              musi się do tego dorzucić.

Demagogia. Państwo Polskie wcale nie musi okradać obywateli. Tak się tylko
              wydaje bo do tej pory cały czas jesteśmy okradani.

Jak nie zmniejszymy oczekiwań wobec Państwa wydatków
              > (niewydolny NFZ, renty, emerytury sponsorowane, dopłaty do kopalń i innych
              > spółek SP, dodatki, różnorakie dofinansowania itp) to nie zmniejszymy również
              > podatków. Państwo Polskie ma dochody praktycznie tylko z podatków i ceł - czyli
              > z naszej zrzutki.

Choroby się leczy, a nie przeczekuje bo może być tylko gorzej.
          • Gość: gnom Re: Ja się źle czuje ... IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 04.01.10, 13:27
            pewnie nie mialbys nic przeciwko jesli w knajpie zamowisz drinka a poleja Ci
            jakis spirytus rozrobiony. POdobnie z innymi rzeczami. Kupisz buty adadasa w
            normalnej cenie to nie bedziesz sie czul oszukany?
            Ty pewnie nie. Przeciez i tym i w tym pochodzisz
        • tsoprano to idź do lekarza od głowy najlepiej 04.01.10, 21:42
      • Gość: TREN Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 08:28
        pewnie,nie dosyć ze kapuś to jeszcze i kretyn bo nie chciał chlać za
        swoje pieniądze gorzały mieszanej z karbidem gdzieś w stodole
        przez "przedsiębiorczych" rodaków!
      • Gość: xxx Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? IP: *.toya.net.pl 04.01.10, 09:20
        tsoprano napisał:

> jeśli nie to po ch..j było robić aferę. Koleś prowadził knajpę, może jako tako
        > mu szło, raz lepiej raz gorzej, płacił być może legalnie podatki, zatrudniał
        > kilka osób. I nagle trafiła się okazja taniej kupić alkohol 9po którym jak na
        > razie jak mniemam nikt nie oślepł) to dlaczego miał chłopina nie skorzystać ???

może dlatego, że to przestępstwo???

przez takich jak ty, nie widzących nic złego w robieniu przekrętów i okradaniu
        innych w tym kraju długo jeszcze nie będzie dobrze

nie wiem jak można być takim bezmózgim aby pochwalać popełnianie przestępstwa
        • Gość: do hipokrytów Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? IP: 195.33.129.* 04.01.10, 10:02
          Odezwali się prawi obywatele nigdy nawet prawa nie naginający, z jego złamaniu
          nawet nie wspominając.
          • unhappy Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? 04.01.10, 12:30
            > Odezwali się prawi obywatele nigdy nawet prawa nie naginający, z jego złamaniu
            > nawet nie wspominając.

Ale o co ci tak właściwie chodzi? Człowiek zrobił to co powinien zrobić każdy
            uczciwy co nie znaczy, że legalista czy wręcz pryncypialny gamoń. Skończcie może
            z tą komunistyczną mentalnością - policja, straż miejska i inne służby nie są
            aparatem opresji od ponad dwudziestu lat i ktoś to tego człowieka uważa za
            postać negatywną ma poważny problem z psychiką lub z w/w służbami :D

Dziś przeszedłem na czerwonym świetle i zadzwoniłem do straży miejskiej zgłosić
            kretyna który zaparkował na przystanku. I co?
        • the_ukrainian Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? 04.01.10, 11:03
          > nie wiem jak można być takim bezmózgim aby pochwalać popełnianie
          > przestępstwa

To nie właściciel knajpy jest przestępcą tylko państwo okrada w
          majestacie prawa swoich obywateli. I na co to idzie? Na co pytam
          się? Służba zdrowia leży, szkolnictwo leży, stocznie leżą, kopalnie
          leżą, kolej leży, drogi dziurawe za to biurokracja kwitnie. I
          właśnie za tą biurokrację płacimy my wszyscy.
        • tsoprano Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? 04.01.10, 21:46
          tak bardzo szkoda ci niezapłaconej akcyzy ???
      • Gość: jaaa Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 10:01
        Może jest jeszcze drugi powód dla którego to zgłosił - zapłacił za Finlandie...,
        a dostał alk. metylowy zlany z opon...
        • Gość: Pil Re: czy ktoś z biesiadników żle się czuje ??? IP: 195.33.129.* 04.01.10, 10:19
          Może tak, ale pewnie nie było to wyszczególnione w umowie gdzie w punkcie
          dotyczącym trunków było napisane "będzie alkohol" ;-) Prawdopodobnie
          biesiadnikowi się tylko wydawało, że zapłacił za Finlandię.
      • Gość: z jak płaci podatki? IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 10:24
        Przecież kupując lewy alkohol nie płaci podatków zawartych w jego cenie... To przywolenie na złodziejstwo w narodzie jest straszne.
        • Gość: Pil Re: jak płaci podatki? IP: 195.33.129.* 04.01.10, 10:54
          > Przecież kupując lewy alkohol nie płaci podatków zawartych w jego cenie... To p
          > rzywolenie na złodziejstwo w narodzie jest straszne.

Dokładnie. Naród nie może się dłużej godzić na takie złodziejstwo. Bojkot
          podatków wszelakich!!! :P
        • the_ukrainian Haraczu a nie podatków 04.01.10, 11:10
          Okradany ma mieć poczucie winy że nie dał się złodziejom okraść?
          Dziwna logika.
          • and_nowak Każdy złodziej jakoś to sobie tłumaczy 04.01.10, 16:50
            W tym przypadku właściciel knajpy oszukiwał przede wszystkim klientów udając że
            to normalna wódka (+marża), a faktycznie było to coś innego, na pewno dużo
            tańszego.

Trochę inaczej sprawy się mają, gdy idziesz na rynek i świadomie kupujesz lewy
            alkohol, czy podróby Adidasów. To w dalszym ciągu jest nielegalne, ale WIESZ CO
            KUPUJESZ. Decydujesz się na taki towar.

Właściciel knajpy to złodziej. A bez podatków nie byłoby dróg, policji i tysiąca
            innych potrzebnych rzeczy. Niepotrzebnych niestety też.
    • misiu-1 Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 08:10
      Kolaborant komunistycznego reżimu. Nie podawać ręki kapusiowi.
    • Gość: gosc Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: 83.143.100.* 04.01.10, 08:12
      tsoprano ty skozystaj lepiej z jakiegos doktora ktory placi uczciwie podatki
      ale na lewo tez cie przyjmnie
    • Gość: ligia Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.chello.pl 04.01.10, 08:18
      I dobrze zrobił.
      Sorki, ale przypuszczam, że ludzie tam imprezujący nie płacili za jakiś wynalazek, a za markową wódkę.
      Właściciel knajpy jest po prostu złodziejem i oszustem, a takich trzeba tępić.
      Podróby niech sobie sam pije.
      • the_ukrainian Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 11:08
        Czym się różni Absolwent, Sobieski czy Luksusowa od tzw. paliwa
        rakietowego które można kupić na mecie czy od Ruskich na Stadionie?
        To Ci powiem jako konsument - niczym. Takie samo gowno i pali w
        gardło. Chcesz dobrej wódki to kupujesz Finlandię, Ozona albo
        Stocka. Przy tańszych wódkach nie ma różnicy czy z mety czy ze
        sklepu.
    • Gość: mądruś Bimber zatruty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 08:20
      Co jeżeli to zatruty bimber facet miał racje dużo jest alkoholu a właściciel
      powinien zakupić trochę sprawdzonego alkoholu nie tylko sam bimber od
      znajomych kanciarzy.
    • Gość: stopkonfidentom Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 08:22
      Szkoda słów, mam nadzieję że konfidenta spotka zasłużona "nagroda" ze strony
      innych współbiesiadników
      • Gość: PL następny cymbał IP: 195.149.64.* 04.01.10, 08:36
        Gość portalu: stopkonfidentom napisał(a):

> Szkoda słów, mam nadzieję że konfidenta spotka zasłużona "nagroda" ze strony
        > innych współbiesiadników

Ciekawe czemu nie potępiasz "restauratora" za robinie w balona biesiadników ?
        Też lubisz dobre ryzyko i słaba zabawę przy spirycie przemycanym w zbiorniku po
        paliwie ?
      • Gość: AL Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 08:56
        stopkonfidentom, mam nadzieje ze trafisz na taka imprezę i
        oślepniesz....
        bedzie jednego debila mniej na forum
      • the_ukrainian Re: Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową 04.01.10, 10:48
        Wcześniej czy później konfident dostanie co mu się należy. Chłopaki
        na dzielnicy mu wybiją tą "obywatelską postawę" ze łba.
    • Gość: ligia Lekko nie rozumiem obronców właściciela... IP: *.chello.pl 04.01.10, 08:31
      Przecież to jest zwykłe oszustwo.
      Ciekawa jestem, jak obrońcy tego właściciela baru by zareagowali w momencie kiedy zamiast np. zakupionego towaru markowej firmy dostaliby jakąś podróbę.
      Czy też tak zaciekle by bronili sprzedawcy ?
      Nie jest ważne czy to wódka, czy buty/kurtka/telewizor etc.
      Oczywiście pomijam tu problemy zdrowotne.
    • czwarty.wymiar Tytuł artykułu jest głupi 04.01.10, 08:34
      "Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową"???
      Zabawę zepsuł właściciel lokalu, podając uczestnikom imprezy podejrzane płyny zamiast wódki, za którą zapłacili. No chyba, że w ofercie było wyraźnie napisane: "w cenie 1/2 litra wódki niewiadomego pochodzenia".
    • Gość: seh Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.01.10, 08:50
      UB nie spi!
    • kronopio77 Są jeszcze uczciwi obywatele w Będzinie... 04.01.10, 08:53
      :))))
    • Gość: Filip Uczciwy biesiadnik zepsuł zabawę sylwestrową IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 08:55
      Bardzo dobrze, płacisz za imprezę sylwestrową a taka tępa strzała leje Ci
      jakich chłam nie wiadomego pochodzenia. Jak za coś płacę to chcę to dostać a
      nie podróbkę. A Ci którzy bronią właściciela to już żenada kompletna, zero mózgu.
    • Gość: DonPierdo a sprawdził czy opłacony abonament RTV i ZAIKS? IP: 87.204.99.* 04.01.10, 09:01
      Jeszcze powinien sprawdzić, czy ZAIKS opłacony :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka