Dodaj do ulubionych

ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM!!!

14.03.04, 11:38
Wirtualny świat internetowego forum Katowice.

- Nie lubisz rzeczywistości?
- Wejdź tutaj!

- Nienawidzisz polaczków i goroli?
- Daj upust Swoim szlachetnym uczuciom!

- Chcesz oderwać Śląsk od Polski?
- Czekamy tutaj na Ciebie!

- Chcesz napisać kilka ciepłych słów o Grenzschutzu i bohaterskiej armii
hitlerowskiej?
- Potrzeba nam takich jak Ty!

- Chcesz założyć nowy naród?
- Tu Otrzymasz cenne wskazówki jak to zrobić?

- Chcesz zdemaskować kolejny mit o tzw. polskości Śląska?
- Wchodź, nawet nie pytaj!

- Chcesz sie pośmiać z harcerzy zrzucanych z wieży spadochronowej i z tzw.
powstańców ślaskich?
- Trafiłes pod właściwy adres Przyjacielu!

Forum Katowice:

- dla ludzi odważnych i bezkompromisowych!!!

- po prostu dla Ciebie!!!

WILKOMMEN!!!

-
Obserwuj wątek
    • Gość: oberschlesier Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 12:03
      boze uchowaj nas staroeuropejczykow przed tom swolocza slowianska, przed kradziezami,
      szmuglem,korupcja, traceniem zebow i klnienciem strasznym, uchowaj nas panie przed czarnom praca i pijanstwem twojego narodu
      wybranego my ci sie za to odwdzieczymy bardzo hojnymi odszkodowaniami za to ze ta cholota nas po 1945 w obozach katowala i
      mordowala o panie niebios dodaj pruskiemu powiernitctwu mocy i odwagi zeby nam za nasza dobroczynnosc (w porownaniu do burackiego
      narodu) i tolerancyjnosc pozwolono na starosc w naszych domach na naszych ziemiach umierac dziekuje ci za to o panie juz dzis bo
      ty i tak o tym nie mozesz sasdzic nasza najukochansza unia zajmje sie tymi sprawami w twoim imieniu i pozbawi mocy sldowskich
      przekupnikow i innych gadow z wasami ich mocy, mam nadzieje ze odzyskam to co moje amen
      • Gość: jks Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.ucd.ie 14.03.04, 19:25
        Autor takich tekstow musi byc albo
        a) po prostu glupi (calkiem prawdopodobne) i takie teksty pisze na powaznie
        b) to kawalarz, ktory parodiuje poglady nazwijmy to "proniemieckiej" opcji, aby
        ja osmieszyc
        Kamufluje sie na tyle dobrze, ze trudno rozstrzygnac ("a" czy "b"), chpoc
        poszlaki wskazuja na "a".
        • Gość: ADOLF Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 19:27
          No i widzisz fiodorus dla jakich palantow piszesz
    • Gość: oberschlesier 2 Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 14.03.04, 12:15
      Fiodorus nie podniecaj ie polaczku siedzacy za miedza jak tysiace twoich
      kolegow Slask nadal znajduje sie pod polska administracja i inne tereny do dzis
      nie zostal podpisany traktat pokojowy z CALYMI NIEMCAMI:HA HA
      • fiodorus Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! 14.03.04, 12:34
        Gość portalu: oberschlesier 2 napisał(a):

> "Fiodorus nie podniecaj ie polaczku siedzacy za miedza jak tysiace twoich
        > kolegow Slask nadal znajduje sie pod polska administracja i inne tereny do
        dzis
        >
        > nie zostal podpisany traktat pokojowy z CALYMI NIEMCAMI:HA HA"
        Ha, ha! ale z Ciebie kapitalny, dowcipny facet.
        hi, hi, hi a te polaczki nic o tym nie wiedzą!
        Ale im popalic: he, he
        • Gość: oberschlesier modle sie za ciebje IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 12:35
          boze uchowaj nas staroeuropejczykow przed tom swolocza slowianska, przed kradziezami,
          szmuglem,korupcja, traceniem zebow i klnienciem strasznym, uchowaj nas panie przed czarnom praca i pijanstwem twojego narodu
          wybranego my ci sie za to odwdzieczymy bardzo hojnymi odszkodowaniami za to ze ta cholota nas po 1945 w obozach katowala i
          mordowala o panie niebios dodaj pruskiemu powiernitctwu mocy i odwagi zeby nam za nasza dobroczynnosc (w porownaniu do burackiego
          narodu) i tolerancyjnosc pozwolono na starosc w naszych domach na naszych ziemiach umierac dziekuje ci za to o panie juz dzis bo
          ty i tak o tym nie mozesz sasdzic nasza najukochansza unia zajmje sie tymi sprawami w twoim imieniu i pozbawi mocy sldowskich
          przekupnikow i innych gadow z wasami ich mocy, mam nadzieje ze odzyskam to co moje amen
          • fiodorus Re: modle sie za ciebje 14.03.04, 14:32
            Gość portalu: oberschlesier napisał(a):

> "boze uchowaj nas staroeuropejczykow przed tom swolocza slowianska, przed
            kradzi
            > ezami,
            > szmuglem,korupcja, traceniem zebow i klnienciem strasznym, uchowaj nas panie
            pr
            > zed czarnom praca i pijanstwem twojego narodu
            > wybranego my ci sie za to odwdzieczymy bardzo hojnymi odszkodowaniami za to
            ze
            > ta cholota nas po 1945 w obozach katowala i
            > mordowala o panie niebios dodaj pruskiemu powiernitctwu mocy i odwagi zeby
            nam
            > za nasza dobroczynnosc (w porownaniu do burackiego
            > narodu) i tolerancyjnosc pozwolono na starosc w naszych domach na naszych
            ziemi
            > ach umierac dziekuje ci za to o panie juz dzis bo
            > ty i tak o tym nie mozesz sasdzic nasza najukochansza unia zajmje sie tymi
            spra
            > wami w twoim imieniu i pozbawi mocy sldowskich
            > przekupnikow i innych gadow z wasami ich mocy, mam nadzieje ze odzyskam to co
            m
            > oje amen"

Oberschlesienie!
            Wzruszyła mnie Twa prosta, szczera modlitwa.
        • Gość: Slonzok Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 12:57
          Mocie Gorole tyla miejsca we Polsce! A musicie pierony nom zatruwać życie na
          Naszym Śląsku? Zapłaca wom za bilet, ale ... w jedna strona! Żegnom wos!
          Śląsk boł, jest i bydzie Nasz!
          • Gość: oberschlesier Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 13:02
            nasz znaczy niemiecki bo innyj opcji nie bolo i nie bedzie..precz wszystkim co z buratctwym zu tun hat
            • Gość: Ślonzok Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:11
              Śląsk bydzie NASZ! To znaczy Ślonzoków nie zależnie od opcji, czy to polskiej,
              niemieckiej czy śląskiej!
              • Gość: oberschlesier Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 13:44
                a to mi je nowe, kule jak zes na to wpod?
                • Gość: Ślonzok Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 17:57
                  A wiesz kto to był Kożdoń?
                  • fiodorus Re: ODWIEDŹ NAS!!! NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO FORUM! 15.03.04, 18:04
                    Gość portalu: Ślonzok napisał(a):

> "A wiesz kto to był Kożdoń? "
                    Witaj Slonzoku!
                    Pozwole sobie odpowiedziec kim dla mnie był Kożdoń (a też tak jak i Ty jestem
                    Ślązakiem). Kożdoń był przed wojną liderem jednego z marginalnych ugrupowań
                    separatystycznych, który po 1939 roku splamił sie kolaboracją z nazistowskimi
                    okupantami.
                    Pyrsk!
    • Gość: kermit Fiodorus bije rekordy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 13:46
      Drogi Fiodorku
      kac, melancholia, nieudana masturbacja?
      Jak musi być z toba źle, skoro coś cie skłoniło do takich wynaturzeń.
      poraz kolejny pokazałeś, że nie dorosłes do merytorycznej dyskusji o regionie w
      któym przyszło ci mieszkać. Ale przecież od harcerzy-golowasow nie można zbyt
      wiele wymagac :)
      nie czuwaj - idź spać i oceń swoje dzieło jutro rano
      mam nadzieje ze sie przerazisz
      • fiodorus Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 14:43
        Gość portalu: kermit napisał(a):

> "Drogi Fiodorku
        > kac, melancholia, nieudana masturbacja?
        > Jak musi być z toba źle, skoro coś cie skłoniło do takich wynaturzeń.
        > poraz kolejny pokazałeś, że nie dorosłes do merytorycznej dyskusji o regionie
        w
        >
        > któym przyszło ci mieszkać. Ale przecież od harcerzy-golowasow nie można zbyt
        > wiele wymagac :)
        > nie czuwaj - idź spać i oceń swoje dzieło jutro rano
        > mam nadzieje ze sie przerazisz"

Witaj Kermitku Drogi!
        Z radością zauważam postęp w Twoim forumowym pisarstwie:
        zaczynasz stosowac nowe, trudne slowa (masturbacja) a nawet próbujesz być
        sarkastyczny.
        Popracuj jednak jeszcze trochę nad znaczeniem poszczególnych wyrazów:
        dowiedz sie na przykład co znaczy slowo "wynaturzenie", ktore tu użyłeś (jak
        sie wydaje) zamiast "wynurzenia".
        Ja wiem, może wymagam od Ciebie zbyt wiele, to dopiero poczatek edukacji, ale
        sam wiesz: "czym skorupka za młodu..."
        Będę obserwowal Twoje dalsze postepy w nauce!!!
        Pamiętaj! Za jakis czas może już będziesz mógł poczytać Gołbę ... a na deser
        wiersze Kijonki. Ucz się więc pilnie :-)))
        • Gość: Oberschlesier 2 [...] IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 14.03.04, 14:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • fiodorus [...] 14.03.04, 16:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kermit Re: Fiodorus bije rekordy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:59
          > Gość portalu: fiodorus napisał(a):
          > Będę obserwowal Twoje dalsze postepy w nauce!!!
          > Pamiętaj! Za jakis czas może już będziesz mógł poczytać Gołbę ... a na deser
          > wiersze Kijonki. Ucz się więc pilnie :-)))

Jak widać fiodorus skończył literacką przygodę na Gołbie i Kijonce. Nic
          dziwnego vide jego "tfurczość" na forum. Wart grafoman grafomana, a harcerzyk
          harcerzyka. Tak trzymać: Polski Ślasku !!!!
          • filozosia Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 17:50
            Niestety Panowie Kermity, Oberschleisery etc chyba nie zrozumieliście intencji
            Fiodorusa. On zadał Wam konkretne pytania i ja w swojej naiwności spodziewałam
            się na nie odpowiedzi. Tak, nie , lubię, nie lubię. A Wy dodajecie wątek
            seksualny i Wasz język to ewidentny rynsztok. Wiecie co? Ale nie słyszałam,
            żeby ci polaczkowie/jak nas nazywacie/ obcinali penisy swoim partnerom i /brrrr/
            następnie je zjadali!!!!!
            Kochane Kulturalne Chłopaki!!!!!!
            Żebyście się do mnie nie czepiali, wyjaśniam:
            - obiadek ugotowałam z trzech dań
            - dzieci /5/ umyte i w łóżeczkach
            - kolacja się gotuje
            - koszule poprane i poprasowane /mężowskie/
            No i mogę sobie teraz pobiegać po wątkach.
            Nie mogę sobie odpuścić wątku seksualnego.
            No bo nie rozumiem, skąd taki macho może wiedzieć coś o nieudanej masturbacji?
            Autopsja? No chyba niemożliwe? Macho ma zawsze udane...kobiety.

Fiodorus pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo serdecznie:)
            Filozosia

• stefan_ems Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 18:05
              Może się w końcu zeswatacie? Już widzę te zosiofiodorki. Gorzej jak to ta sama
              osoba :-)
              • fiodorus Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 18:23
                stefan_ems napisał:

> "Może się w końcu zeswatacie? Już widzę te zosiofiodorki. Gorzej jak to ta
                sama
                > osoba :-)"

Ej no Stefanie!
                Przecież z postu powyżej wynika jasno, ze Filozosia jest mężatką! Po prostu
                laczy nas bezinteresowna, forumowa przyjaźń i podobne spojrzenie na pewne
                sprawy.
                Pozdro :-)
                Fiodorus
                • Gość: Oberschlesier 2 Re: Fiodorus bije rekordy!!! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 14.03.04, 20:50
                  Fiodorus odpowiedz siedzisz w niemczech zachodnich czy na zagrabionym slasku
                  prosze odpowiedz ????????Prosze
              • filozosia Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 18:25
                stefan_ems napisał:

> Może się w końcu zeswatacie? Już widzę te zosiofiodorki. Gorzej jak to ta
                sama
                > osoba :-)
                No wiesz, ja o tym nie myślałam. Nie znam na tyle Fiodorusa. Ale jakby co, to
                będziemy mieć na Twoją cześć Sfefana i Stefanię.
                Pozdrawiam Cię Stefanie.
                • fiodorus Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 22:15
                  filozosia napisała:

> No wiesz, ja o tym nie myślałam. Nie znam na tyle Fiodorusa. Ale jakby co, to
                  > będziemy mieć na Twoją cześć Sfefana i Stefanię.
                  > Pozdrawiam Cię Stefanie.

Witaj Filozosiu!
                  Stefania :-) ? A może lepiej Zuzanna?
                  ;-)
                  • Gość: ! Re: Fiodorus bije rekordy!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.04, 22:44
                    czy wy potraficie wiecej niz bezprzedmiotowe i bezsensowne dyskuje o dupie maryny?
                    no ale to takie bezpragmatyczne i typowo polskie. cos w stylu kolka rozancowego
                    konczacego sie od wiekow polskim fenomenem zwanym "polnische wirtschaft".
                    powodzenia.
                    • fiodorus Re: Fiodorus bije rekordy!!! 23.03.04, 13:11
                      Gość portalu: ! napisał(a):

> 'czy wy potraficie wiecej niz bezprzedmiotowe i bezsensowne dyskuje o dupie
                      mary
                      > ny?
                      > no ale to takie bezpragmatyczne i typowo polskie. cos w stylu kolka
                      rozancowego
                      > konczacego sie od wiekow polskim fenomenem zwanym "polnische wirtschaft".
                      > powodzenia."

Skoro Ci się nie podoba nasz styl dyskusji zaproponuj jakis lepszy, ciekawszy,
                      konkretny temat!
                      Pozdro!
                      • fiodorus O ADMIN MNIE SKASOWAŁ? 24.03.04, 22:55
                        He, he napisałem cos brzydkiego?
                        Czy to za karę?
            • Gość: oberschlesier Re: Fiodorus bije rekordy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.04, 18:31
              Ale nie słyszałam,
              > żeby ci polaczkowie/jak nas nazywacie/ obcinali penisy swoim partnerom i /brrrr
              no jeszcze nie obcinajom te "polaczkowie" na razie tylko gwalcom 4 miesieczne dzieci zabijajac pozniej
              • filozosia Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 19:00
                Masz rację, to skończone bydlę a nie człowiek! Ja potępiam każdego pederastę,
                bez względu na narodowość.
                Pozdrawiam Cię.
                • filozosia Re: Fiodorus bije rekordy!!! 14.03.04, 19:19
                  przepraszam za przejęzyczenie. Oczywiście potępiam każdego pedofila.
                  • teschiner Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 14.03.04, 20:01
                    ze wam sie wszystkim chce gadac z forumowymi skinolami.
                    podziwiam wysz upor i hmm, cierpliwosc!
                    zyczac wytrwalosci w walce z glupota (stron obu)
                    pozdrawia.
                    T. (co skinolom = glupom, juz podziekowal)
                    • filozosia Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 16:31
                      Masz rację, że te dyskusje robią się idiotyczne. Jest to spowodowane
                      niewybrednymi atakami na każdego, kto myśli i czuje inaczej.
                      Nie mogę się zgodzić , na ciągłe ataki na Polaków. Te ciągle powtarzające się
                      epitety: złodzieje, bezzębni , polaczki etc.
                      Nikt mi nie powie, że złodzieje są tylko w Polsce. Są w każdym państwie.
                      Nikt mi nie powie, że braki w uzębieniu mają tylko Polacy- żałosne i śmieszne.
                      Nie używam na tym forum, obrazliwego nazywania Niemców- a zapewniam, że sporo
                      takich określeń znam. Czemu to miałoby służyć ?
                      No niech mi ktoś z Was Koledzy odpowie!!!!!!!
                      • teschiner Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 16:58
                        filozosiu!
                        w pelni sie z toba zgadzam!!!!
                        obrazanie i insynuacje DO NICZEGO nie prowadza.
                        ja tylko troche retorycznie zapytalem po co wdawac sie w pyskowki z
                        tzw "elementem"????
                        to raczej nic nie wnosi, prawda?.
                        zgadzam sie ze obrzucanie glupimi a nieraz ordynarnymi epitetami jest
                        obrzydliwe!
                        dziwie ci sie tez ze nazywasz takich typkow "koleegami" - raczej odpowiedzi ci
                        nie udziela! niestety. na glupote jednak sie nic nie poradzi.
                        serdecznie pozdrawiam
                        T.
                        (tez czesto zniewazany)
                        • filozosia Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:21
                          To słowo "Koledzy" zostało użyte celowo i jak zapewne oni odbiorą, ma w sobie
                          wydzwięk jedynie ironiczny. Nawet z dużej litery napisałam!!!!!!!!
                          To jest jednoznaczne dla tych, którzy są w stosunku do mnie chamscy.
                          A dużo ich !!!!!!! Sami mocni faceci !!!!!!
                          Pozdrawiam Cię
                          Filozosia
                          • fiodorus Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:36
                            Witaj Filozosiu Droga :-)
                            Widzę, że dzisiaj mamy trochę wiecej szczęścia do kulturalnych osób!
                            Wielkie Pozdro!!!
                            • filozosia Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:42
                              fiodorus napisał:

> Witaj Filozosiu Droga :-)
                              > Widzę, że dzisiaj mamy trochę wiecej szczęścia do kulturalnych osób!
                              > Wielkie Pozdro!!!
                              Witaj Fiodorusie:)
                              No widzisz? są sympatyczni i kulturalni LUDZIE na tym forum. To przecież
                              niemożliwe, żeby ciągle trafiać na chamstwo. Zarknij proszę, na forum Katowice-
                              wątek "tak trzymać bracia i siostry".
                              Pozdrawiam Cię jak zawsze bardzo serdecznie!:)
                              Filozosia
                    • fiodorus Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:39
                      teschiner napisał:

> "ze wam sie wszystkim chce gadac z forumowymi skinolami.
                      > podziwiam wysz upor i hmm, cierpliwosc!
                      > zyczac wytrwalosci w walce z glupota (stron obu)
                      > pozdrawia.
                      > T. (co skinolom = glupom, juz podziekowal)"

Witaj Teschinerze - milośniku poezji i dobrego piwa!!!

Może masz rację, moze mnie też to minie za jakiś czas, ale póki co niepotrafię
                      się powstrzymać przed odpowiadaniem na chamskie posty, zwłaszcza jeśli sie
                      obraża to co jest dla mnie cenne!
                      Pozdrawiam :-)))
                      Fiodorus
                      • bebckk Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:50
                        to co dlaciebie cenne jest dlaSlazakow najczesciej bezwartosciowe!
                        niestety.
                        • filozosia Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 17:55
                          bebckk napisał:

> to co dlaciebie cenne jest dlaSlazakow najczesciej bezwartosciowe!
                          > niestety.
                          To znaczy co? Nie rozumiem?
                          • teschiner Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 15.03.04, 18:53
                            jak sadze Filozosiu chodzi o sugestie ze dla "Polakow" slaskie aspekty Slaska
                            sa nie do przelkniecia - co oczywiscie jest niepprawda, z drugiej strony
                            dla "Slazakow" ma byc podobnie - co jest takim samym klamstwem!
                            T.
                            • filozosia Re: Filozosia, Fiodorus, Slezan, Wilym i inni... 18.03.04, 09:06
                              To właśnie jest wątek Fiodorusa. Proszę zwrócić uwagę na sygnaturę, której brak
                              w sposób istotny wypacza cały wątek.
                              Pozdrawiam
                              Filozosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka