Dodaj do ulubionych

Internet Paderewskiego

IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 18:10
Witam, czy ktoś wie jacy dostawcy internetu obsluguja osiedle Paderewskiego? Czy ktoras ma polaczenie do silesialan?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Internet Paderewskiego IP: *.vectro.com 27.02.11, 18:37
      Omikron,przy pomniku, UPC,i streamCommunications .Od tej ostatniej to chroń nas panie .
      • szela81 Re: Internet Paderewskiego 28.02.11, 15:51
        omikron fajnie działa i jeszcze JAMBOXA możesz mieć :)
    • Gość: Piotr Re: Internet Paderewskiego IP: *.play-internet.pl 01.03.11, 12:29
      Rekomenduję, jako od 5 lat korzystąjący: RUDCOM, Graniczna 57B, parter, tel: 608 421 213,
      32/4508 700
      • Gość: Też Karol Re: Internet Paderewskiego IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 15:15
        Nie polecam Omikronu Karola Chrabańskiego - to dorobkiewicz i cwaniaczek
    • Gość: ScherP Re: Internet Paderewskiego IP: *.dibre.com.pl 02.03.11, 16:45
      RUDCOM ...Graniczna 57, na dole, środkowa część, niedaleko apteki. Młodzież... gratis doradzą, diagnozują PC-ta, pomogą, kompetentni.
      • lupus76 Re: Internet Paderewskiego 02.03.11, 22:10
        Też mogę polecić Rudcom - bardzo życzliwa obsługa, 2 lata korzystałem z ich usług i byłem zadowolony. Teraz mam co prawda upc, ale tylko dlatego, że się bardziej opłaca w pakiecie z tv i telefonem.
    • Gość: Gość Re: Internet Paderewskiego IP: *.omi.pl 16.05.11, 22:02
      Polecam Omikron ul.Sikorskiego 16 tel.32-255-15-50.Mam i potwierdzam elegancko idzie 30mbit/s za 50zł miesięcznie czy trzeba czegoś więcej ?
      • Gość: Kula Re: Internet Paderewskiego IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 18:46
        Czy to ten Chrabański, który jako przewodniczący Rady Nadzorczej wykupił lokal na potrzeby swojego Omikronu po 60 zł za metr?. Dziękuję ze złodziejami nie chcę mieć nic wspólnego.
    • Gość: Piotr Re: Internet Paderewskiego IP: *.omi.pl 11.06.11, 16:30
      Miałem Omikron, UPC i Stream.Obecnie po wielu latach wróciłem do Omikronu i jestem zadowolony.UPC działał mi ok, ale ceny są dobre tylko w promocjach które się kończą, a potem ceny skaczą dwa razy.Stream po prostu dramat nigdy więcej tej firmy.
      Omikron ma stałe ceny od lat co jest dla mnie plusem.Jakość się bardzo polepszyła względem kilku lat wstecz.Miałem ich na samym początku jak stałe łącze to jeszcze był rarytas 10lat temu.Teraz nie mogę powiedzieć złego słowa na tą firmę.
    • Gość: Kuba Sikorskiego Re: Internet Paderewskiego IP: *.omi.pl 21.07.11, 13:26
      Jestem grafikiem komputerowym,pracuje w domu i jedynym rozwiązaniem dla mnie na tym osiedlu jest łącze z Omikronu , czemu ? bo ma dobre symetryczne wysyłanie czego NIE oferuje mi NIKT inny,dzięki temu naprawdę duże projekty graficzne wysyłam błyskawicznie do centrali.Nie wiem skąd w tym wątku negatywne opinię o tej firmie,skoro NIKT inny NIE oferuje takich parametrów.
      • Gość: yumis Re: Internet Paderewskiego IP: *.dolsatbelchatow.pl 18.08.11, 13:02
        A jak jest z podłączeniem kilku komputerów na jednym łączu?

Pozdrawiam
        Michał T.
        • Gość: Kuba Sikorskiego Re: Internet Paderewskiego IP: *.omi.pl 23.08.11, 20:42
          Zależy w jakiej firmie ?Ja jak napisałem mam Omikron i router w mieszkaniu więc nie ma problemu z kilkoma komputerami.Jak jest gdzie indziej to nie wiem,ale myślę że to obecnie jest standard.Niech się inni wypowiedzą co u innych operatorów.
          • Gość: yumis Re: Internet Paderewskiego IP: *.dolsatbelchatow.pl 24.08.11, 10:14
            Chodziło mi własnie o Omikron.

Dziękuję za odpowiedź :)
            • Gość: Gosia Re: Internet Paderewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 17:17
              Dobrze że powstał taki wątek o internecie na osiedlu Paderewskiego dużo się dowiedziałam.Powiem tak miałam neostradę od wielu lat a teraz odliczam już dni do końca miesiąca i koniec z wysysaniem pieniędzy z mojego portfela za archaiczną prędkość 2mbit ,telefon i parę rozmów w miesiącu ponad 100zł miesięcznie - ZNACZNIE za dużo jak na dzisiejsze czasy.Poszłam do UPC potem do Omikronu ze względu na złe opinie nie fatygowałam się do STREAM.Ostatecznie padło na Omikron (taniej niż UPC ) i za Internet 30mbit (tak niby napisane w ulotce,ale będę wnikliwie testować) z telefonem łącznie 60zł miesięcznie.Jeszcze parę dni i na dobre pożegnam się z neostrada i muzealną prędkością 2mbit.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka