Dodaj do ulubionych

Oszołomstwo ma się dobrze....

28.03.11, 16:25
Mądrala , gdy tylko pojawił się na wiadomym forum po kilku dniach , nie mógł wytrzymać jednego wpisu by nie obrazić jednego z użytkowników .Fakt ,że użytkownik nie był bez grzechu ,akcentując z kim nie chce dyskutować , ale nie kierował swojej uwagi imiennie . Mądrala swoim wypróbowanym zwyczajem nazwał go idiotą i dodał aby go pognębić ,że jest idiotą numer jeden, cokolwiek by to miało znaczyć ? Jak widać bez paliwa to forum nie ma prawa istnieć!
Mądrala to źródło tego złego paliwa , a zapłonem są jego interlokutorzy i tak się to kręci a ja mam o czym pisać .

Obserwuj wątek
    • bambi48 Re: Oszołomstwo ma się dobrze.... 28.03.11, 21:38
      Jeszcze nie skończyłem poprzedniej wypowiedzi , a wiadomy jejmość potrafił obrazić dwóch kolejnych uczestników ,nazywając jednego błaznem " forumowym ", a drugiego głupim ,dodając ,że niczego się nie nauczył ,czyli jest nieukiem. Jak widać ma nieskończone pokłady jadu sikając nim na prawo i lewo. Nie potrafi uczestniczyć w dyskusji bez używania inwektyw i epitetów !!!
    • mojagazeta_3 Re: Oszołomstwo ma się dobrze.... 30.03.11, 22:02
      bambi48 napisał:

> Mądrala , gdy tylko pojawił się na wiadomym forum po kilku dniach , nie mógł w
      > ytrzymać jednego wpisu by nie obrazić jednego z użytkowników .Fakt ,że użytkown
      > ik nie był bez grzechu ,akcentując z kim nie chce dyskutować , ale nie kierował
      > swojej uwagi imiennie . Mądrala swoim wypróbowanym zwyczajem nazwał go idiotą
      > i dodał aby go pognębić ,że jest idiotą numer jeden, cokolwiek by to miało zna
      > czyć ? Jak widać bez paliwa to forum nie ma prawa istnieć!
      > Mądrala to źródło tego złego paliwa , a zapłonem są jego interlokutorzy i tak s
      > ię to kręci a ja mam o czym pisać .
      >
      Motoryzacja? Czy tylko takie skojarzenia z dyskusji innych ludzi? Przynajmniej dobrze, że czytasz innych, i oczywiście po iluś tam jałowych wpisach, sam coś wnosisz - budujące!
      Kończę, statystycznie "bambi.." więcej narzeka aniżeli sam wnosi powiew "nowego".
      P.s.
      Trudno, przy takim sposobie dyskusji rzeczywiście forum głubczyckie jest "biedne".
      Teleexpres o pomniku przyrody "Lipowej alei" podał, że tam jest śmietnisko, prawdopodobne robione przez działkowiczów. I to jest jakiś miernik poziomu ludzi z Głubczyc.
      Podobnie jak te wpisy - No cóż "Bambi.." - i moje i Twoje są zwyczajna "gadaniną", a szkoda... że bez twórczego wkładu intelektualnego.
      Żegnam, mam nadzieję, wielką nadzieję, bez urazy, że nie jesteś przypadkiem "pacjentem" pobliskiego szpitala! Mimo wszystko zainteresował mnie ten przypadek prowadzenia dyskusji.
      Ubogi w treści, ale jakiś tam!
      Wyjątkowo - mimo "niedosytu" - szczerze pozdrawiam!
      • bambi48 Re: Oszołomstwo ma się dobrze.... 31.03.11, 09:36
        Przeczytałem Twoją wypowiedź i chciałbym Cię poinformować ,że nie jestem , jak to określiłeś ,
        pacjentem pobliskiego szpitala . Nie rozumiem tej wrzutki ? Nie rozumiem dlaczego nie można
        cokolwiek napisać bez obrażania. Proponuję się nad tym zastanowić ! Każdy wybiera sposób dyskusji ,który mu odpowiada i nic komu do tego.Co do ubogości dyskusji ,to najpierw zastanowiłbym się nad tym co sam napisałem a dopiero zwracałbym uwagę komukolwiek .Co do wkładu intelektualnego , to nie piszę powieści , tylko wytykam niektórym ,że nie potrafią funkcjonować na forum nie obrażając swoich interlokutorów.
        • mojagazeta_3 Re: Oszołomstwo ma się dobrze.... 31.03.11, 21:02

Stało się tak, jak myślałem - "Bambi " odczytał" tylko ostatki, a nie całość wypowiedzi i "aluzje", a raczej troski. Ale cóż - talki jest "Bambi.." Przepraszam za wstawkę odnośnie "pacjenta pobliskiego szpitala" - tej aluzji także "Bambi.." nie odczytał dokładnie, a szkoda...Jednak powtarza się schemat, przykry - zwracamy uwagę innym - to do ciebie "Bambi..", a nie patrzymy na to, co sami przedtem wpisaliśmy. Bez obrazy - popatrz "Bambi.." na swoje poprzednie wypowiedzi - ale wszystkie! Ja zadałem sobie trudu na tyle, aby je wszystkie przeczytać, dokładnie! - wydrukować, porównać - żal, że trzeba w taki sposób poznawać piszących. Proponuję, aby "Bambi..." zrobił to samo - myślę, że jeśli ma światły umysł - byłby jeżeli nie przerażony, to przynajmniej mocno zdziwiony, że to on napisał te teksty. No cóż czas zakończyć poznawanie - żal, że forum nie będzie lepsze.
          Miałem już się nie odnosić do wpisów, jakie "Bambi..." wprowadza do obiegu, a jednak - odczytałem ostatni raz. Kiedyś nauczyciele mówili tak - nie mów, kiedy nic nie masz do powiedzenia!
          Nie życzę zdrowia - szkoda, że tak wyszło! Żal, że mają rację, ci ludzie, którzy mnie przestrzegali - w internecie roi się od "bez - mózgowców". Nie sądzę, aby taki był "Bambi..."
          jest jeszcze gorzej!
          To tyle - możesz teraz "Bambi..." wpisywać, co zechcesz - nie będziesz osobą, której teksty będę czytał
          Niech żyją "idioci"!
          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka