Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia Stolicy !!!

IP: 158.66.104.* 02.04.03, 14:31
Pozdrowienia dla ZOO, AIG, SZPIEGA, MARCINA k, i wszystkich FORUMOWICZÓW.
Panowie wchodze po dwóch dniach nieobecnosci a tu cisza jak makiem zasiał. Ja
siedze jednak przy komputerku i mam stały dostep do netu a wiec obiecuje, że
w najblizszym okresie jesli czas na to pozwoli odezwe sie i otworze jakis
watek. jeszcze raz goraco pozdrawiam... TĘSknie za wami (chlip Chlip):-)))

Pozdrawiam P@CO

Obserwuj wątek
    • Gość: szpieg Re: Pozdrowienia Stolicy !!! IP: *.devs.futuro.pl 02.04.03, 21:29
      Dzięki za pozdrowienia :)

Co tam w "stolycy" słychać?
      • Gość: P@CO Re: Pozdrowienia Stolicy !!! IP: 158.66.104.* 03.04.03, 13:23
        W Warszawie - Głosno zimno i pada deszcz. Poza tym brakuje mi mojej narzeczonej
        i znajomych :-). Niestety droga kariery zawodowej wymaga poświeceń...

Pozdrawiam P@CO
    • Gość: Marcin K Re: Pozdrowienia Stolicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 17:00
      Hallo, hallo do dalekiej stolicy - tu rodzinna Laurahuta (jak mawiaja
      siemianowickie omy) . Poniewaz zostalem wymieniony składam serdeczne dzieki i
      rownież serdecznie pozdrawiam. U nas bez zmian - letarg trwa z lekkim
      ozywieniem we wtorki i piatki, kiedy to pól miasta (wraz z sympatycznymi
      cygankami) rusza na podbój targu. Podobno bedziesz dzialaczem politycznym.
      Pozostaje mi tylko miec nadzieje, ze wybrana partia jest w miarę OK (a takich
      moim zdaniem u nas jak na lekarstwo - jedna , no moze od duzej biedy dwie) .
      • Gość: szpieg Pytanie do Marcina IP: *.devs.futuro.pl 04.04.03, 11:20
        Z czystej ludzkiej cikawości - jakie partie masz na myśli?
        (Bo ja też widzę takie dwie)
        • Gość: P@CO Re: Pytanie do Marcina IP: 158.66.104.* 04.04.03, 11:36
          Podpisuje sie pod to pytanie... Bo ja tez widze tylko dwie. Panowie musimu
          uważać, bo jakby nie liczyć w naszym Parlamencie jest tylko 6 Partii... (nie
          licze UP). Jesli kazdy z Nas ma jakies inne na mysli to... jednemu przypada
          SAMOOBRONA :-)

Pozdrawiam P@CO

• Gość: szpieg Re: Pytanie do Marcina IP: *.devs.futuro.pl 04.04.03, 12:27
            He, he... a partii znajdujących się poza parlamentem nie bierzesz pod uwagę? Bo
            ja tak.
            • Gość: P@CO Re: Pytanie do Marcina IP: 158.66.104.* 04.04.03, 14:55
              Myślałem, że mówimy o obecnym układzie polskiego parlamentu a widze, że tu cała
              scena polityczna nam się zarysowała. Hmm szpiegu i tak musimy uważać, bo na
              Wiejską aspirowały także partie takich radykałów jak Pan JANUSZ KORWIN MIKKE i
              jego Unia Polityki Realnej, a to już prawie poziom naszych bohaterów w
              pasiastych bialo czerwonych... krawatach :-)

Pozdrawiam P@CO

• Gość: szpieg Re: Pytanie do Marcina IP: *.devs.futuro.pl 04.04.03, 20:03
                Jak dla mnie porównywanie Samoobrony z UPR, to tak jakby porównać furmankę z
                Mercedesem!!!

Ale akurat UPRu nie miałem na myśli, choc w wielu punktach się zgadzam z jej
                programem i myślę, że taki "radykalizm" nikomu by nie zaszkodził...

I aby rozwiać wszelkie wątpliwości - z partii, obecnie znajdujących się poza
                parlamentem, myślałem o Unii Wolności.
                • zygfryd_78 Re: Pytanie do Marcina 05.04.03, 00:46
                  a może takie poglądy nabiera się na spotkaniach z "prof." Hausnerem :-)))
          • Gość: Marcin K Re: Pytanie do Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 10:35
            Wcale bym sie nie zdziwil , jakby wsrod nas byli fani przew.Leppera i poslanki
            Beger (notabene z zapartym tchem zawsze czekam na jej pytania zadawane przed
            komisją sledczą - ona jest po prostu boska!) . Moja znajoma lekarka ostatnio
            sie przyznala do sympatyzowania z tą partią!
        • Gość: Marcin K Re: Pytanie do Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 10:31
          PO i od bardzo duzej biedy PiS . Pasuje? Pozdrowienia
          • Gość: szpieg Re: Pytanie do Marcina IP: *.devs.futuro.pl 05.04.03, 17:03
            Też myślałem o PO i o Unii Wolności - jak już wspomniałem.
            A ten pokraczny "szeryf", który razem z bratem zwinął ksieżyc, raczej mnie nie
            kręci... :)))
            • Gość: AiG Re: Pytanie do Marcina IP: *.mmj.pl / 192.168.2.* 05.04.03, 20:19
              Moze i ja wtrace swoje trzy grosze.
              Oczywiscie PO. UW duzo traci na tym ze jej nie ma!!!
              PiSu nigdy nie lubilem. Ciagle wydaja mi sie lekka wersja LPRu, czekac tylko
              kiedy oni zabronia przyjazdu zachodnich obcokrajowcow do Polski(przesadzam ale
              kto wie....)
              A.
              • Gość: P@CO Re: Pytanie do Marcina IP: 158.66.104.* 07.04.03, 09:41
                Witam
                PO z obecnej sceny politycznej aktywnie uczestniczacej i UW z poza
                parlamentarnego gremium.
                Przepraszam za porównanie Samoobrony i UPR... ale miałem na myśli oczywiście
                poziom radykalizmu w pogladach, a nie wartość intelektualną członków.

Pozdrawiam P@CO

• Gość: szpieg Re: Pytanie do Marcina IP: *.devs.futuro.pl 07.04.03, 13:10
                  Jeżeli popierasz PO, to pragnę tylko przypomnieć, że w poprzednich wyborach
                  parlamentarnych, członkowie UPR startowali na listach razem z PO. W ostatnich
                  wyborach samorządowych wielu kandydatów PO na prezydenta (np. Sośnierz w
                  Katowicach) miało poparcie UPR. Choć zgadzam się z Tobą, że w niektórych
                  momentach "trochę przeginają".

Pozdrawiam
    • Gość: ZOO Re: Pozdrowienia Stolicy !!! IP: 80.48.249.* 10.04.03, 11:18
      No dzięki za pamięć! Jak tam BODET na pałacu?
      Nie rozpisuje się bo pies mnie wyciąga na spacer. Jeszcze coś skrobnę!
      Strzałeczka->

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka