fila121 12.09.03, 20:22 Jestem tu od niedawna, troche przypadkowo. Pozdrawiam wszystkich i szczegolnie tych, ktorym nigdy nie brakuje optymizmu i poczucia humoru. Jesli pozwolicie to od czasu do czasu wtrace swoje trzy grosze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: pozdrowienia 12.09.03, 20:27 Witaj fila121 - jak widzisz, po przeczytaniu naszych wypowiedzi, wszyscy mamy poczucie humoru i jesteśmy pełni optymiznu. Chwilowe dołki psychiczne i fizyczne tylko dodają uroku 40+ Pozdrawiam Odpowiedz Link
fila121 Re: pozdrowienia 12.09.03, 20:52 Mam romantyczy wieczor z moja powazniejsza polowa.Ciesze sie,ze jestescie.Tymczasem wciele w zycie mickiewiczowskie:"hej uzyjmy zywota,wszak zyjem tylko raz",czego i Wam zycze. Odpowiedz Link
bbetka Re: pozdrowienia 12.09.03, 20:54 A ja mam bardzo romantyczny wieczór samotny i rozkoszuję się ciszą domową. Czasami bardzo za tym tęsknię i jak raz na jakiś czas się trafi..no to pełnia szczęścia! betka Odpowiedz Link
mammaja Re: pozdrowienia 12.09.03, 21:00 Pozdrowienia dla nowych czterdziestek ,jest szansa na zywiolowy rozwoj forum jak tak milo dolaczacie. Odpowiedz Link
marialudwika Re: pozdrowienia 12.09.03, 21:03 Witajcie u nas,gdzie sa czasem dolki a czesto mozna sie posmiac a dyskusje jakie!! ml Odpowiedz Link