madzia.er 04.05.04, 21:28 mam w lodówce 1,3l szampana i resztę tortu urodzinowego, siedzę sama w domu i w totalnych ciemnościach wpatruję się w biały monitor... ze mną jednak jest coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filozosia Re: ... 04.05.04, 21:31 madzia.er napisała: > mam w lodówce 1,3l szampana i resztę tortu urodzinowego, siedzę sama w domu i > w totalnych ciemnościach wpatruję się w biały monitor... > ze mną jednak jest coś nie tak Sto lat;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.er Re: ... 04.05.04, 21:50 gracias ale sto nie, tak do 70 styknie potem mężowie umierają, nowotwory szaleją a do 100 na respiratorze nie chce być Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: ... 04.05.04, 21:57 Może być 100 ale w dobrym zdrowiu. Babcia jakiegoś tam znajomego mojego Taty, żyła 100 lat i po górach biegała. A to dziś masz urodziny ? Jak sama siedzisz, to po co Ci taki duży szampan ? Ja po szampanie idę natychmiast spać, więc raczej go unikam:) Nawet w Sylwestra :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.er Re: ... 04.05.04, 22:12 szampan zdobyczny, urodzinki były wcześniej wiem że duży chyba się w nim wykąpię bo wypić nie mam z kim bosh, nie mieć z kim porozmawiać to rozumiem, ale nie miec z kim wypić? na Śląsku??!! łolaboga Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: ... 05.05.04, 10:00 Po tym co wypisujesz na tym forum nie dziwie sie, ze ludziska omijaja Cie z daleka :-) Odpowiedz Link Zgłoś