Gość: mop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 17:36 Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton, chwaląc życzliwość i gościnność. - Będę polecała wszystkim Polskę - dodała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 17:53 Gość portalu: mop napisał(a): > Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton, chwaląc życzliwość i gościnnoś > ć. - Będę polecała wszystkim Polskę - dodała. A jaka jest wysokosc rachunku, jaki za te z serca plynace wyzwanie milosci do synow i corek JP2, wystawila? I kto jej ta wycieczke do tego sredniowiecza (sorry - Polski) finansuje? Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Widziałem w reżimowej telewizorni IP: *.c201.msk.pl 12.10.11, 18:30 I największe wrażenie zrobiła uśmiechnięta gęba sołtysa asystującego przy przecięciu wstęgi. Teraz już wiem, że inwestorem była wioska Katowice. Sama gwiazda wyglądała jak te "studentki" z Bankowej. Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Widziałem w reżimowej telewizorni 12.10.11, 18:36 Gość portalu: . napisał(a): > I największe wrażenie zrobiła uśmiechnięta gęba sołtysa asystującego prz > y przecięciu wstęgi. Teraz już wiem, że inwestorem była wioska Katowice. No to momy nowo nazwa soutysowego grajdoua w kieszyni! Ino na jak: Paris, abo Hiltonowice? Pyrsk! PS: A fto poblogoslawiou tyn nowy barak Silesii? Boch Rydzyka tam niy widziou! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrus Re: Widziałem w reżimowej telewizorni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 18:40 Paris to były Katowice przed wojną, terozki to wieś ze swoim sołtysem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 19:00 A tu jak zwykle same zlosliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ., Gdzie tam? IP: *.c201.msk.pl 12.10.11, 19:07 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10459526,Paris_Hilton_w_Katowicach__Polacy_sa___very_hot__.html?v=1&pId=14641320&send-a=1#opinion14641320 Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:56 Autor: Gość: kasia IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 19:00 A tu jak zwykle same zlosliwosci :) A ty chellok, to co - z radosci i dumy do gaci nasiusial? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:30 > Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton Będzie sekstaśma z Uszokiem???:-D Jak przyjedzie Roma Ritz, to powie że Polacchi tutto calda. Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:59 bartoszcze napisał: > > Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton > > Będzie sekstaśma z Uszokiem???:-D > Jak przyjedzie Roma Ritz, to powie że Polacchi tutto calda. Pol biedy - bo jak przyjedzie Jasio Monopol na Kochanowskiego, po reszte garnkow z hotelowej kuchni, to jedyne co powie...o ku....a! Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 20:01 Oczywiscie oszybka! Jasio Monopol przepisal sie na John Polonia. Sorry za nierzetelne wiadomosci. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mop Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:21 Paris jest również gorąca i ma śliczny głos. Jak na Nią patrzę to mam ciary na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,... Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 13.10.11, 15:53 A ja mam uczucie jakbym oglądał uczennicę ze szkoły specjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mop Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 20:40 "Tysiące ludzi przyszły do centrum handlowego popatrzeć na Paris Hilton" Ważne, że ludzie chcą ją oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.11, 19:44 Paris jest fajny ale Hilton bol mi za drogi a ta bdzwiaga nie znom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuzio Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.telpol.net.pl 16.10.11, 13:05 a kto ta Hilton jest lub co to młot pneumatyczny ,,,acha wiertarka dobre som Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 10:14 Założył 'mop' wątek o Paris to wypada go kontynuować bo temat ładny i prędko się nie powtórzy. Na onecie używają sobie w komentarzach i po Śląsku i jego tłuszczy i po sympatii JP3- pani Ani primo Rysio przy tej okazji. Był już tu ten temat to go przenieśli na OiK i tam uśpili chociaż ostro szło. Tam mają drugi , ale rozmamłany jak i wiele innych. wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/odsloniecie-gwiazdy-paris-hilton,4880169,10516692,fotoreportaz-maly.html Na tej foci co ją widać na pierwszy rzut gwiazda doznała jakiegoś szoku bo ma rozdziawioną buźię jakby samego .........zobaczyła. Jak myślicie kto to mógł być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,..., Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 17.10.11, 13:16 wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/odsloniecie-gwiazdy-paris-hilton,4880169,10516692,fotoreportaz-maly.html Tak rozdziawioną gębę mają najczęściej studentki z 3górek gdy skonsumują loda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Paris Hilton w Katowicach 17.10.11, 18:47 Ktoś miał durny pomysł i chęć wywalenia sporej kasy. OK, z trudem, ale rozumiem, wydawało się temu ktośiu, ze będzie światowcem ;) Małe dziewczynki leciały po autografy, tez z trudem, ale rozumiem. Ale co na takiej głupawej imprezie robiła Kulczykowa bis? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś