Dodaj do ulubionych

Paris Hilton w Katowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 17:36
Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton, chwaląc życzliwość i gościnność. - Będę polecała wszystkim Polskę - dodała.
Obserwuj wątek
    • artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 17:53
      Gość portalu: mop napisał(a):

> Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton, chwaląc życzliwość i gościnnoś
      > ć. - Będę polecała wszystkim Polskę - dodała.

A jaka jest wysokosc rachunku, jaki za te z serca plynace wyzwanie milosci do synow i corek JP2, wystawila? I kto jej ta wycieczke do tego sredniowiecza (sorry - Polski) finansuje?
      Pyrsk!
      • Gość: . Widziałem w reżimowej telewizorni IP: *.c201.msk.pl 12.10.11, 18:30
        I największe wrażenie zrobiła uśmiechnięta gęba sołtysa asystującego przy przecięciu wstęgi. Teraz już wiem, że inwestorem była wioska Katowice. Sama gwiazda wyglądała jak te "studentki" z Bankowej.
        • artjomka Re: Widziałem w reżimowej telewizorni 12.10.11, 18:36
          Gość portalu: . napisał(a):

> I największe wrażenie zrobiła uśmiechnięta gęba sołtysa asystującego prz
          > y przecięciu wstęgi. Teraz już wiem, że inwestorem była wioska Katowice.

No to momy nowo nazwa soutysowego grajdoua w kieszyni! Ino na jak: Paris, abo Hiltonowice?
          Pyrsk!
          PS: A fto poblogoslawiou tyn nowy barak Silesii? Boch Rydzyka tam niy widziou!
          • Gość: petrus Re: Widziałem w reżimowej telewizorni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 18:40
            Paris to były Katowice przed wojną, terozki to wieś ze swoim sołtysem.
      • Gość: kasia Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 19:00
        A tu jak zwykle same zlosliwosci :)
        • Gość: ., Gdzie tam? IP: *.c201.msk.pl 12.10.11, 19:07
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10459526,Paris_Hilton_w_Katowicach__Polacy_sa___very_hot__.html?v=1&pId=14641320&send-a=1#opinion14641320
        • artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:56
          Autor: Gość: kasia IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 19:00

A tu jak zwykle same zlosliwosci :)

A ty chellok, to co - z radosci i dumy do gaci nasiusial?
    • bartoszcze Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:30
      > Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton

Będzie sekstaśma z Uszokiem???:-D
      Jak przyjedzie Roma Ritz, to powie że Polacchi tutto calda.
      • artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 19:59
        bartoszcze napisał:

> > Polacy są bardzo "hot" powiedziała Paris Hilton
        >
        > Będzie sekstaśma z Uszokiem???:-D
        > Jak przyjedzie Roma Ritz, to powie że Polacchi tutto calda.

Pol biedy - bo jak przyjedzie Jasio Monopol na Kochanowskiego, po reszte garnkow z hotelowej kuchni, to jedyne co powie...o ku....a!
        Pyrsk!
        • artjomka Re: Paris Hilton w Katowicach 12.10.11, 20:01
          Oczywiscie oszybka!
          Jasio Monopol przepisal sie na John Polonia.
          Sorry za nierzetelne wiadomosci.
          Pyrsk!
    • Gość: mop Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:21
      Paris jest również gorąca i ma śliczny głos. Jak na Nią patrzę to mam ciary na plecach.
      • Gość: ,... Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 13.10.11, 15:53
        A ja mam uczucie jakbym oglądał uczennicę ze szkoły specjalnej.
      • Gość: mop Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 20:40
        "Tysiące ludzi przyszły do centrum handlowego popatrzeć na Paris Hilton" Ważne, że ludzie chcą ją oglądać.
    • Gość: Egon Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.11, 19:44
      Paris jest fajny ale Hilton bol mi za drogi a ta bdzwiaga nie znom
      • Gość: yuzio Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.telpol.net.pl 16.10.11, 13:05
        a kto ta Hilton jest lub co to młot pneumatyczny ,,,acha wiertarka dobre som
    • Gość: Czesio Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 10:14
      Założył 'mop' wątek o Paris to wypada go kontynuować bo temat ładny i prędko się nie powtórzy.
      Na onecie używają sobie w komentarzach i po Śląsku i jego tłuszczy i po sympatii JP3- pani Ani primo Rysio przy tej okazji.
      Był już tu ten temat to go przenieśli na OiK i tam uśpili chociaż ostro szło.
      Tam mają drugi , ale rozmamłany jak i wiele innych.

wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/odsloniecie-gwiazdy-paris-hilton,4880169,10516692,fotoreportaz-maly.html
      Na tej foci co ją widać na pierwszy rzut gwiazda doznała jakiegoś szoku bo ma rozdziawioną
      buźię jakby samego .........zobaczyła.
      Jak myślicie kto to mógł być?
      • Gość: ,..., Re: Paris Hilton w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 17.10.11, 13:16
        wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/odsloniecie-gwiazdy-paris-hilton,4880169,10516692,fotoreportaz-maly.html Tak rozdziawioną gębę mają najczęściej studentki z 3górek gdy skonsumują loda.
        • ewa9717 Re: Paris Hilton w Katowicach 17.10.11, 18:47
          Ktoś miał durny pomysł i chęć wywalenia sporej kasy. OK, z trudem, ale rozumiem, wydawało się temu ktośiu, ze będzie światowcem ;) Małe dziewczynki leciały po autografy, tez z trudem, ale rozumiem. Ale co na takiej głupawej imprezie robiła Kulczykowa bis? Nie rozumiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka