Dodaj do ulubionych

Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach...

IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.11, 18:56
Lepiej niech zamontują automaty ale do biletów w pociągach jak się robi na zachodzie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tolaola orient expres IP: 109.95.202.* 19.10.11, 19:40
      wode do kawy i herbaty podlacza z toalety a batoniki beda w tej niskiej okraglej maszynie dostepne po nacisnieciu pedalu.smacznego
    • Gość: jac Koleje Śląskie z nowinkami IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 20:50
      Ze wzgledu na opoźnienia i czas przejazdu niech zamontują automaty z bigosem, ciepłymi obiadami i kluskami z roladą śląska! To dopiero będzie hit na miarę kraju !!!!!!!!!
    • Gość: marchew Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 23:23
      Beznadziejna filma. Spoznione pociagi i bezsensowna gadka o konkurencji. Na odcinku Katowice-Gliwice nie ma wlasciwie konkurencji, czlowiek jest zdany na Koleje Slaskie.
    • Gość: w kulki se lecą Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 23:42
      a po kiego mi wała herbatka? skoro nie wiem o której odjeżdża pociag- brak informacji o odjeżdżających pociagach,połączeniach,opóźnieniach na wielu stajcach, brak poczekalnii do tego rozkład czytelny ale chyba tylko dla mrówki.
    • michaelus A kiedy będą polskie napisy w czeskich wagonach? 19.10.11, 23:46
      Instrukcje przy hamulcu bezpieczeństwa w wagonach jeżdżących w Polsce powinny być chyba po polsku a nie po czesku...
      • maoo Re: A kiedy będą polskie napisy w czeskich wagona 20.10.11, 00:00
        No i na pewno będzie internet po Czesku...:)
        • Gość: mk Re: A kiedy będą polskie napisy w czeskich wagona IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 06:30
          a w automatach cofola i knedliki.
        • artjomka Re: A kiedy będą polskie napisy w czeskich wagona 20.10.11, 08:03
          O to se je piknie!
          Jadac z Zabrza do Gliwic ( i nazot), bydzie sie szuo nauczyc czeskigo!
          Naschledanou!
          PS: A moze sie znojda robota w Katowicach. To wtedy byda mog duzyj sie czeskigo w pociongu uczyc. Ino te opuzniynia - to chyba tysz czeski film (zodyn nic niy wjy).
    • polsz internet na takiej krótkiej trasie? 20.10.11, 08:12
      Jadąc z Katowic do Gliwic pewnie zdąrzę znaleść konduktora i kupić bilet i już trzeba wysiadać. No ale załóżmy, że bilet kupiłem od razu. Siadam włączam kompa, dokonuje opłaty za net, loguje się i....pora wysiadać. Wcale nie!! Koleje Śląskie zadbały o mnie i wygenerowały godzinne opóźnienie. Zdążę pośmigać po necie i jeszcze wypić kawkę...
    • Gość: we Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: 195.94.208.* 20.10.11, 09:00
      ...dziś kolejne opóźnienie Gliwice-Katowice, miał być w Katowicach o 8:00, a z Gl odjechał już spóźniony. MORDĘGA
    • Gość: ski_52 Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.investbank.pl 20.10.11, 09:39
      Wszystko ładnie tylko KS zapomniały, że z ich usług będą korzystać pasażerowie przesiadający sie z innych pociągów, którzy nie mają mozliwości kupić biletów na pociągi KS w kasach innych przewoźników. Przy przesiadce trzeba płacić za wypisanie biletu przez konduktora.
    • Gość: zdziwiony Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.bib.fil.us.edu.pl 20.10.11, 10:03
      po co kawa czy herbata na takich krótkich trasach. lepiej zwiększyć iliśc wagonów i częstotliwość jeżdżenia pociągów, bo póki co, to jeżdzą rzadziej niż regionalne przed zmianami. (mam wrażenie że coraz więcej osób żałuje regionalnych -ja też byłem ich wrogiem)
    • Gość: wred Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 14:50
      Powinni jeszcza automat z gumkami ustawić bo jak się ktoś przy kawie bliżej pozna a pociągi nadal będą miały takie opóźnienia to może zawsze dojść do komsumpcji niekoniecznie tych przekąsek :)
      • Gość: jes Re: Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirta IP: *.internetia.net.pl 20.10.11, 17:00
        dokładnie, a już w szególności w kursach nocnych!
    • Gość: były pasażer dlaczego płacę 2x tyle za bilet co poprzednio? IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 20:25
      Z jakiej racji zabrano wykupione zniżki 50%?
    • Gość: Ania Koleje Śląskie z nowinkami. Ale nie we flirtach... IP: *.coig.katowice.pl 26.10.11, 08:03
      .. Piszą , że flirty i elfy się nie spóźniają co za kłamstwo spóźnione są ciągle 5, 10, 15 minut to norma
      dlaczego zawsze pasażer ma najgorzej nikt sie nie przejmuje jego losem
      ważne że powstały nowe posadki i stołeczki dla ulubieńców rządzących
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka