Dodaj do ulubionych

tania prasa pkp

IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 09:15
Witam...
Chciałem się dowiedzieć czy dalej jest stoisko z prasą na dworcu? było ponoć gdzieś koło 4 peronu jak jest to chciałem się dowiedzieć czy mają tam gazetki które schodzą z kiosków na bieżąco czyli np jak już jest w kiosku numer na marzec to czy mają lutowy
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: tania prasa pkp IP: *.c201.msk.pl 09.02.12, 10:45
      człowieku, rusz doopsko na dworzec i nie zadawaj kretyńskich pytań.
      • Gość: lukasz Re: tania prasa pkp IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.12, 15:55
        człowieku nie jestem z Katowic a jak ci nie pasuje jak się coś ludzie pytają to się nie udzielaj tylko idź się weź do roboty a nie odpowiadaj kretyńsko na forum bo widocznie nie wiesz po co jest forum
        • Gość: gość Re: tania prasa pkp IP: *.c201.msk.pl 09.02.12, 16:32
          A co nie masz forsy na papier toaletowy bo za drogi? To trzeba było od razu pytać w którym sklepie sprzedają najtańszy papier toaletowy, którym nie uszkodzi się hemoroidów.
          • Gość: lukasz Re: tania prasa pkp IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 08:07
            ludzie z natury swojej piszą o swoich problemach publicznie zamiast iść do lekarza nie wstydź się kolego idź do lekarza a nie wyżalaj się publicznie że masz problem z hemoroidami
    • Gość: marcin Re: tania prasa pkp IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.12, 20:19
      Jest pod IV peronem, ale ma wyższe ceny od swojego odpowiednika na górnym pasażu PKP w Częstochowie.
      Z dostawami i tu i tu bywa różnie, kupuję kilka tytułów, czasem są zaraz po wycofaniu, albo miesiąc później, albo wcale mi się nie udaje ich natrafić.
    • taniaprasa Re: tania prasa pkp 01.06.13, 07:38
      Obecnie stoisko takie jest w D. H. Ślązak w Katowicach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka