Dodaj do ulubionych

Do faszysty - Marka .

10.07.04, 14:43
Nie będę ci odpowiadać na wątku do Arnolda. Ignor oczywiście nie wymaga formy
pisemnej. Wiadomo. Natomiast ja, skrzętnie notuję twoje obelgi pod moim
adresem. Będzie mi to potrzebne. Masz to jak w banku.
Jeszcze jedno, nie dopisuj się do moich wątków, jeśli łaska. Ja nigdy nie
chciałem mieć z faszystami nic wspólnego i tak to już pozostanie.
Przeczytaj ze zrozumieniem powyższy wpis, jeśli nie przekracza to twoich
możliwości !
Dziękuję uprzejmie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek derSchlesier Re: Do faszysty - Marka . IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.04, 14:49
      jakim prawem nazywasz mnie faszysta? za to, ze opowiadam sie za prawami Niemcow
      w Polsce. I za prawem do uzywania ich jezyka ojczystego, ktory poprzez
      polonizacje dlugi czas byl zabroniony? czyzbys zamierzal ten zakaz uzywania
      niemieckiego dalej podtrzymywac (rasistowska polityka) i ograniczac prawa
      mniejszosci etnicznych? Zastanow sie nad soba.

poza tym, dlaczego nie moge dopisywac moich opinni i zdan do twoich wypowiedzi?
      jestes swieta krowa? chrystusem narodow? albo glownym cenzorem tego forum?
      • Gość: Marek derSchlesier ps IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.04, 14:50
        w ktorej swojej wypowiedzi wyglosilem jakies faszystowskie opinie?
      • Gość: Marek derSchlesier i jeszcze jedno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.04, 14:57
        nikt mnie tutaj na tym forum nie musi lubiec. Nie zabiegam nawet o to.
        nie wiedzialem jednak, ze "skrobanie po niektorych czesciach skorupki" jest dla
        wielu tak niewygodne.
        • Gość: penn state Re: i jeszcze jedno IP: *.scr.east.verizon.net 10.07.04, 15:00
          Gość portalu: Marek derSchlesier napisał(a):

> nikt mnie tutaj na tym forum nie musi lubiec. Nie zabiegam nawet o to.
          > nie wiedzialem jednak, ze "skrobanie po niektorych czesciach skorupki" jest dla
          > wielu tak niewygodne.

Dla wielu?:)))))

To znaczy dla ilu??? Dla dwoch, trzech......bo tyle osob z Toba prowadzi wymiane
          zdan. Czy rozumiesz slowo "mnostwo", lub "masy"?:)))))
          • Gość: Marek derSchlesier Re: i jeszcze jedno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.04, 15:02
            czy mowi tobie cos pojecie "aktywnych i pasywnych uczestnikow dyskusji"?
            • Gość: penn state Re: i jeszcze jedno IP: *.scr.east.verizon.net 10.07.04, 15:27
              :))))Ale mnie rozbawiles, dziekuje. Nie ma to jak dowcip przy sobocie.

> czy mowi tobie cos pojecie "aktywnych i pasywnych uczestnikow dyskusji"?

Masz na mysli tych dwoch aktywnych i siebie?:)))))
      • carrramba Re: Do faszysty - Marka . 10.07.04, 14:58

> jakim prawem nazywasz mnie faszysta? za to, ze opowiadam sie za prawami
        Niemcow
        > w Polsce. I za prawem do uzywania ich jezyka ojczystego, ktory poprzez
        > polonizacje dlugi czas byl zabroniony? czyzbys zamierzal ten zakaz uzywania
        > niemieckiego dalej podtrzymywac (rasistowska polityka) i ograniczac prawa
        > mniejszosci etnicznych? Zastanow sie nad soba.

Święte krowy to w Indiach, wypadałoby to wiedzieć.
        Nie interesuje mnie dyskusja z tobą, bo to poniżej mojej godności.
        Już ci nawet Arnold napisał, żebyś się ode mnie odpieprzył.
        Proszę się nie dopisywac.

>
        > poza tym, dlaczego nie moge dopisywac moich opinni i zdan do twoich
        wypowiedzi?
        > jestes swieta krowa? chrystusem narodow? albo glownym cenzorem tego forum?
        • Gość: Marek derSchlesier Re: Do faszysty - Marka . IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.04, 15:01
          twoja prosba nie zostanie niestety wysluchana. w kazdym momencie, kiedy bedziesz
          sie znowu poslugiwal rasistowska retoryka bede przy tobie!
          ;-)))))))))))))))))))))))))))
        • bartoszcze o wyższości list dyskusyjnych nad forami:) 10.07.04, 20:43
          Na liście dyskusyjnej zrobiłbyś tylko na mareczka killfile, i po zawodach.
          A tak się może dopisywac wszędzie, i będziesz to widział.
          Ale zawsze można zignorować..

• carrramba Re: o wyższości list dyskusyjnych nad forami:) 10.07.04, 20:47
            bartoszcze napisał(a):

> Na liście dyskusyjnej zrobiłbyś tylko na mareczka killfile, i po zawodach.
            > A tak się może dopisywac wszędzie, i będziesz to widział.
            > Ale zawsze można zignorować..
            >
            Strasznie mnie zmartwił:( Napisał, że zawsze będzie przy mnie ! Czy to jakaś
            deklaracja, czy co ?
            • bartoszcze Re: o wyższości list dyskusyjnych nad forami:) 10.07.04, 20:54
              Jak wszystko u niego, przejaw ślepej wiary w złą sprawę :)
              Ale znudzi mu się.
    • Gość: Das Modell Re: Do szowinisty - carramby . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:12
      jak w tytule.
      • henry.morgenthau_jr.jr Do hitlerowca das Modella 10.07.04, 21:18
        SPADAJ hitlerowska wszo !!!! Pa pa !!!

Bye !
        Killin' all german nazi pigs !
        HENRY MORGENTHAU jr. jr.
        • carrramba Re: Do hitlerowca das Modella 10.07.04, 21:36
          Kolego Henry, tu nie ma z kim dyskutować. Oszołomstwo i tyle !
          • Gość: Owerol Do Carramby IP: *.a.pppool.de 10.07.04, 22:05
            Są w Niemczech grupy Neo- Faszystów to fakt. Czy Marek jest członkiem lub
            sympatyzantem takich ugrupowań ????
            Kolego Carramba proszę przytoczyć cytaty wypowiedzi , dowody .
            Zaznaczam ! Potępiam wszelkie faszystowskie i szowinistyczne grupy .
            Pozdrowienia

• carrramba Re: Do Owerola 10.07.04, 22:14
              Gość portalu: Owerol napisał(a):

> Są w Niemczech grupy Neo- Faszystów to fakt. Czy Marek jest członkiem lub
              > sympatyzantem takich ugrupowań ????
              > Kolego Carramba proszę przytoczyć cytaty wypowiedzi , dowody .
              > Zaznaczam ! Potępiam wszelkie faszystowskie i szowinistyczne grupy .
              > Pozdrowienia
              Witaj Owerol.
              Przyzam, że nawet mi się nie chce chciec, grzebać dziś w jego twórczości.
              Nazwanie mnie dwukrotnie "małym hitlerkiem" jest chamstwem totalnym.
              Rasistą /nie wiem z jakiego powodu/ i takie tam inne inwektywy. Wystarczającym
              powodem do rzucania, obelg jest mój brak sypatii do języka niemieckiego.
              Nie lubię jeszcze paru innych języków i co to ma do rzeczy ?
              Chyba facet ma trumę i tyle.
              pozdrawiam.
              • Gość: Owerol Do Carramby IP: *.a.pppool.de 10.07.04, 22:53
                Jeżeli Marek posługuje się takimi epitetami typu " małe Hitlerki " wobec innych
                forumowiczów , to świadczy o jego braku wychowania.
                Ktoś kto jest faszystą nigdy by takiego przezwiska nie użył wobec innej osoby .
                To tak jakby komunista powiedział że jesteś " mały Lenin " rozumiesz ?
                Postać tego zbrodniarza Hitlera jest czczona przez faszystow .
                Napewno Ty nigdy byś nie powiedział na Marka " mały Piłsudski " , nieprawdasz .
                Tak więc podsumowując , powiedz Markowi jak cię obraża że jest bezczelny i
                niedorzeczny itd .
                Pozdrawiam
          • Gość: Marek carramba hitlerek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.04, 00:31
            pan carramba popiera poglady innego hitlerka i nazywa go nawet kolega? czy
            carramba sie po prostu pomylil, czy robi to z premedytacja? jesli to drugie to
            jestem zmuszony niestety podtrzymac moje zdanie o malym hitlerku.

poza tym prosze sie zainteresowac pochodzeniem nicka pana hitlerka harego.
            • carrramba Re: carramba hitlerek 11.07.04, 00:53
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> pan carramba popiera poglady innego hitlerka i nazywa go nawet kolega? czy
              > carramba sie po prostu pomylil, czy robi to z premedytacja? jesli to drugie to
              > jestem zmuszony niestety podtrzymac moje zdanie o malym hitlerku.
              >
              > poza tym prosze sie zainteresowac pochodzeniem nicka pana hitlerka harego.
              Nie jesteś już w stanie mnie zaskoczyć. Dno i 2 metry mułu.
              • Gość: Krzysiak Nudno mu jest bez kumpla. Od co IP: *.icpnet.pl 11.07.04, 08:59
            • henry.morgenthau_jr.jr Zbydlaczony hitlerowski nazista - Mareczek 11.07.04, 01:02
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> pan carramba popiera poglady innego hitlerka i nazywa go nawet kolega? czy
              > carramba sie po prostu pomylil, czy robi to z premedytacja? jesli to drugie to
              > jestem zmuszony niestety podtrzymac moje zdanie o malym hitlerku.
              >
              > poza tym prosze sie zainteresowac pochodzeniem nicka pana hitlerka harego.

Powoli robisz sie bezczelny ... jednak z drugiej strony to po takim
              zbydlaczonym hitlerowcu nie mozna bylo oczekiwac czegos innego.
              To wlasnie takie menty jak ty rozdmuchuja wszelkie potencjalne pozogi, zyjac
              dla prowokacji i z prowokacji. Taka brunatna kanalia jak ty, syta bedzie
              dopiero wtedy gdy ponownie zacznie dochodzic do konfliktow miedzy Polakami i
              Niemcami z wszystkimi tragediami wlacznie.
              Wiem bydlaku nazistowski ze do do tego dazysz ... i dziwi mnie bardzo, ze nie
              probujesz znalezc sobie "kumpli" do dyskusji np. w takim RFN-ie.
              BRUNATNEJ, HITLEROWSKIEJ ZARAZIE NAZISTY MARECZKA - WIELKIE NIEEEE !!!

Bye !
              HENRY MORGENTHAU jr. jr.
    • ramen5 Re: Do faszysty - Marka . 11.07.04, 10:39
      carrramba napisała:

> Nie będę ci odpowiadać na wątku do Arnolda. Ignor oczywiście nie wymaga formy
      > pisemnej. Wiadomo. Natomiast ja, skrzętnie notuję twoje obelgi pod moim
      > adresem. Będzie mi to potrzebne. Masz to jak w banku.
      > Jeszcze jedno, nie dopisuj się do moich wątków, jeśli łaska. Ja nigdy nie
      > chciałem mieć z faszystami nic wspólnego i tak to już pozostanie.
      > Przeczytaj ze zrozumieniem powyższy wpis, jeśli nie przekracza to twoich
      > możliwości !
      > Dziękuję
      uprzejmie.
      Popieram
      • Gość: Das Modell Re: Do faszysty - Marka . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 19:41
        mali germanozercy, kanibale niemieckiej kultury, czemu takimi urodziliscie sie ?
        • carrramba Re: Do faszysty - Marka . 11.07.04, 19:46
          Gość portalu: Das Modell napisał(a):

> mali germanozercy, kanibale niemieckiej kultury, czemu takimi urodziliscie
          sie
          > ?
          Ktoś Cię nadgryzł ?
          A co Ty masz wspólnego z kulturą niemiecką? Jakieś osiągnięcia ? Jakie ?
          • malypankracy Re: Do faszysty - Marka . 11.07.04, 19:54
            carrramba napisała:

> Gość portalu: Das Modell napisał(a):
            >
            > > mali germanozercy, kanibale niemieckiej kultury, czemu takimi urodziliscie
            >
            > sie
            > > ?
            > Ktoś Cię nadgryzł ?
            > A co Ty masz wspólnego z kulturą niemiecką? Jakieś osiągnięcia ? Jakie ?

Goering powiedzial.
            Jak slysze slowo kultura wyciagam rewolwer.
            Pif paf
        • henry.morgenthau_jr.jr Ofiary oskarzają potencjalnych siewców nienawiści 11.07.04, 19:49
          Gość portalu: Das Modell napisał(a):

> mali germanozercy, kanibale niemieckiej kultury, czemu takimi urodziliscie
          sie
          > ?

www.majdanek.pl/
          Dlatego ....
          Do niemieckiej kultury nikt nic nie ma, tylko do takich "Niemców" jak ty.

Bye !
          Killin' all german nazo pigs !
          HENRY MORGENTHAU jr. jr.
          • Gość: Marek derSchlesier Re: Ofiary oskarzają potencjalnych siewców nienaw IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.04, 19:51
            daj sobie w koncu spokoj z ta propaganda, maly hitlerku!

• carrramba Re: Ofiary oskarzają potencjalnych siewców nienaw 11.07.04, 20:01
              To już trzeci hitlerek ! Nie za dużo ? Poza tym, klonować można /narazie/ tylko
              kobitki:) Facetów się nie da !
            • henry.morgenthau_jr.jr Pawiak oskarza neonazistów z RFN-u 11.07.04, 20:15

> daj sobie w koncu spokoj z ta propaganda, maly hitlerku!

Tak długo, jak takie brunatne szmaty hitlerowskie jak ty bedą targać spokój
              tych ofiar, tak długo pokoju nie będzie.

Propaganda .... ??? Bezczelność hitlerowca nie zna granic ... do czasu ...

www.warszawa.city-map.pl/city/db/528003041906.html

Bye !
              HENRY MORGENTHAU jr. jr.
              • Gość: Owerol Pojednanie IP: *.a.pppool.de 12.07.04, 11:46
                Pojednanie , to dla was słowo obce! Polska i Niemcy tracą z tego powodu.
                Europa traci z tego powodu !
                Nacjonaliści z obu stron, jak widać skutecznie torpedują ten proces.
                • Gość: Pit Re: Pojednanie IP: 150.254.80.* 12.07.04, 11:59
                  Panie Owerol mam nadzieje, ze pan mowi o szowinistach z obu stron.
                  To forum nie jest reprezentatywne dla stosunkow polsko-niemieckich. Pan dobrze
                  o tym wie. Czasami ja takze nie wytrzymam czytajac brednie jakiegos willego.
                  ale czy ten osobnik jest typowym Niemcem czy gorol7 Polakiem ?
                  Bywalem w Niemczech, Austrii i mam jak najlepsze wspomnienia. Mysle ze w Polsce
                  nikt takze poza jakimis fanatykami ( sa wszedzie ) zle Niemcow nie traktuje.
                  W Kolobrzegu dawniej Kolberg na ulicach czasami jest wiecej Niemcow niz Polakow
                  nikt z tego nie robi problemu. Troche dystansu do tego forum zycie sie toczy
                  dalej i stosunki polsko-niemieckie nie ucierpia z powodu gero czu gorola7.
                  • aqua Re: Pojednanie 12.07.04, 12:07
                    Pan owerol ma nadzieje na pojednanie na swoich zasadach, w rytm pruskiego
                    marszu.
                    • Gość: Pit Re: Pojednanie IP: 150.254.80.* 12.07.04, 12:12
                      Jak bylem malym chlopcem to lubilem maszerowac. Ale od czasu sluzby wojskowej
                      to mi przeszlo.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Owerol Re: Pojednanie IP: *.a.pppool.de 13.07.04, 11:50
                        To jest bzdura , jestem pazyfistą i jakiekolwiek marsze nacjonalistyczne mnie
                        nie zachwycają . Tego typu zarzuty ze strony kolegi Aqua są bezpodstawne .
                        Pozdrawiam ludzi dobrej woli , gotowych do pojednania w duchu prawdy .
                  • Gość: Owerol Re: Pojednanie IP: *.a.pppool.de 13.07.04, 12:15
                    > Panie Owerol mam nadzieje, ze pan mowi o szowinistach z obu stron.
                    > To forum nie jest reprezentatywne dla stosunkow polsko-niemieckich.
                    Naturalnie , to Forum stało się miejscem gdzie nacjonaliści( z obu stron
                    podkreślam ) obrzucają się nawzajem obelgami . Tak więc trudno o rzeczową
                    dyskusję na temat pojednania, na temat historii itp.
                    Postarajmy się izolować takich osobników i unikać dyskusji z takimi ludźmi,
                    którzy niedorośli do tak skomplikowanych problemów . Upraszczają wszystko i
                    wciągają w błoto.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Pit Re: Pojednanie IP: 150.254.85.* 13.07.04, 12:52
                      Zgadzam sie z panem. Na niektore posty nie ma co odpowiadac bo to jest po
                      prostu ponizej ludzkiej godnosci. Niestety jak sie zacznie sensowny watek to
                      zaraz sie wp...doli jakis Willy2 lub Gorol7 albo im podobni. Wydaje mi sie ze
                      trzeba wtedy opuszczac debili i czekac az ktos sensowny napisze. Najlepiej
                      mowiac wspolczesna polszczyzna ich olac. Mozna sie nie zgadzac nawet sie klocic
                      ale ponizej pewnego poziomu nie wolno schodzic.

rowniez pozdrawiam
    • Gość: paneuropean Re: Do faszysty - Marka . IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.07.04, 12:53
      carrramba napisała:

> Nie będę ci odpowiadać na wątku do Arnolda. Ignor oczywiście nie wymaga formy
      > pisemnej. Wiadomo. Natomiast ja, skrzętnie notuję twoje obelgi pod moim
      > adresem. Będzie mi to potrzebne. Masz to jak w banku.

Czlowieku, po prostu ignoruj goscia. On nie jest wart tego aby poswiecac mu
      czas. Dajesz sie mu manipulowac bo to jest nikt inny jak zwykly prowokator
      rzucajacy hasla w ktore on sam nie wierzy i czeka na to az ludzie zaczna na
      niego jechac. Lubi uwage innych bo tym zyje. A wiec po co dawac mu
      satysfakcje? Jak nie bedzie mial z kim rozmawiac to jeszcze troche pokrzyczy i
      w koncu sam sobie pojdzie.
      • carrramba Re: Do faszysty - Marka . 13.07.04, 12:58
        Gość portalu: paneuropean napisał(a):

> carrramba napisała:
        >
        > > Nie będę ci odpowiadać na wątku do Arnolda. Ignor oczywiście nie wymaga fo
        > rmy
        > > pisemnej. Wiadomo. Natomiast ja, skrzętnie notuję twoje obelgi pod moim
        > > adresem. Będzie mi to potrzebne. Masz to jak w banku.
        >
        > Czlowieku, po prostu ignoruj goscia. On nie jest wart tego aby poswiecac mu
        > czas. Dajesz sie mu manipulowac bo to jest nikt inny jak zwykly prowokator
        > rzucajacy hasla w ktore on sam nie wierzy i czeka na to az ludzie zaczna na
        > niego jechac. Lubi uwage innych bo tym zyje. A wiec po co dawac mu
        > satysfakcje? Jak nie bedzie mial z kim rozmawiac to jeszcze troche pokrzyczy
        i
        >
        > w koncu sam sobie pojdzie.
        Pewnie masz rację. Ale on mi tak dziala na nerwy, głąb jeden...............
    • Gość: Krzysiak Jezeli TY tak mowisz to tak jest kropka IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 13:08
      No cóż!
      Wypadałoby przeprosic forumowiczów za kombinowanie faktami.
      Moze w drodze wyjątku nie zostałby faszysta szłusznie potępiony.

• carrramba Re: Jezeli TY tak mowisz to tak jest kropka 13.07.04, 13:13
        Gość portalu: Krzysiak napisał(a):

> No cóż!
        > Wypadałoby przeprosic forumowiczów za kombinowanie faktami.
        > Moze w drodze wyjątku nie zostałby faszysta szłusznie potępiony.
        >
        Coś Ty Krzysiak dziwny jesteś.....już z moją Żoną nie chcesz iśc na balangę ?
        • Gość: Krzysiak A kto był dusza towarzystwa! Co sie z Toba stalo! IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 13:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka