Dodaj do ulubionych

Wycinanie drzew Katowice !!!

24.02.13, 15:56
Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat wycinki drzew, dokładnie chodzi mi o to iż w ostatnich paru miesiącach w Bogucicach powycinali bardzo dużo drzew a w szczególności w Parku Bogucickim, czy jest to legalne, bo ja nie rozumie dlaczego wycinają zdrowe drzewa.
Kiedy zapytałem się robotników którzy ścinali drzewa czy wiedzą jaki jest powód ten wycinki powiedzieli że sami nie wiedzą a tym bardziej że drzewa są naprawdę zdrowe.

Druga sprawa, przed moimi oknami stała Czereśnia, piękna wielka i również zdrowa, stała pomiędzy garażami jeden z tych garaży należy do Kierownika Z KSM i co roku kiedy były czereśnie to dzieciaki wspinały się na tę drzewo przez te garaże, nikomu nigdy się nić nie stało a drzewo Wycieli, drzewo które stało tu zanim wybudowali budynki mieszkalne, jedynie przeszkadzało temu Kierownikowi,proszę mi powiedzieć gdzie mogę się dowiedzieć czy oni to wszystko robią zgodnie z prawem, z góry dziękuję za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • tracer2010 Re: Wycinanie drzew Katowice !!! 11.03.13, 20:32
      STOP wycinaniu zdrowych drzew w Katowicach!
      Zaprotestuj, zalajkuj

www.facebook.com/pages/STOP-Wycinaniu-zdrowych-drzew-w-Katowicach/150170468480539
      • tracer2010 poprawny link 11.03.13, 20:36
        Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka