grba 29.07.04, 09:27 www.milweb.net/webverts/13169/ only € 300,000.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pit Re: Special for Silesians!!! IP: 150.254.85.* 29.07.04, 12:58 GRBA ty prowokatorze !! Zawiadamiam UOP, ze proponujesz bron dla slazakowcow. Przeciez dobrze wiesz ze szykuja sie do powstania. Na forum zgrywasz Wszechpolaka a tak naprawde chcesz rozbic Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 13:48 Gość portalu: Pit napisał(a): > GRBA ty prowokatorze !! Zawiadamiam UOP, ze proponujesz bron dla slazakowcow. > Przeciez dobrze wiesz ze szykuja sie do powstania. Na forum zgrywasz > Wszechpolaka a tak naprawde chcesz rozbic Polske. Pit, co zdanie to lepsza zabawa. Wracając to meritum, to nie czołg a relikwia. Niech chłopcy pomodlą się ... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:39 grba napisał: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > GRBA ty prowokatorze !! Zawiadamiam UOP, ze proponujesz bron dla slazakow > cow. > > Przeciez dobrze wiesz ze szykuja sie do powstania. Na forum zgrywasz > > Wszechpolaka a tak naprawde chcesz rozbic Polske. > > > Pit, co zdanie to lepsza zabawa. > Wracając to meritum, to nie czołg a relikwia. > Niech chłopcy pomodlą się ... > Za drogo! dorzuc giwere, bo nie kupia. Chytre jak Szkoty !:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_os Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:40 Czemu zakładasz, że Ślązacy interesują się militariami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Special for Silesians!!! IP: 150.254.85.* 29.07.04, 14:44 alex pyto.Czemu zakładasz, że Ślązacy interesują się militariami? Bo Elver ciagle pyto nas o sluzbe wojskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:50 Gość portalu: Pit napisał(a): > alex pyto.Czemu zakładasz, że Ślązacy interesują się militariami? > > Bo Elver ciagle pyto nas o sluzbe wojskowa. Co drugi watek o wojsku zakłada! No to broń bedzie potrzebna, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_os Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:53 Tępy jesteś, masz ignora u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:50 Czołg jest w zimowym kamuflażu. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:54 To nie o kamuflaż chodzi. Dorzuć giwere Grba, bo bedzie ten szmelc tak stał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_os Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:52 No i jak? Odpowiedzieliście mu? A na marginesie to co ty tukej szukosz? Idz se na forum Poznania! Nie chcymy tu drugiego korfanciorza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Special for Silesians!!! IP: 150.254.85.* 29.07.04, 14:55 Alex nie ty bedziesz o tym decydowal. Tys nie Hermann Goring, on tylko mogl decydowac o tym kto jest zydem w Niemczech a kto nie. Ty jestes za maly. Z wszechpolackim czolem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_os Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 14:58 Oskalpowałbym się gdybym miał takie czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:01 alex_os napisał: > Oskalpowałbym się gdybym miał takie czoło. Przecież ty nie masz czoła... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:01 grba napisał: > www.milweb.net/webverts/13169/ > only € 300,000.00 Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy nie mieliście,bo skąd.Dobry temat "for Silesians". Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:02 dorobisz sobie koktajl Mołotowa i mozesz zaczynać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:06 pstrykaj napisał: > dorobisz sobie koktajl Mołotowa i mozesz zaczynać:-) Smakuje dobrze?,ile kosztuje?,jest to wszystko?,dużo roboty?,i polskiej myśli technicznej na eksport,dalej tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:04 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > www.milweb.net/webverts/13169/ > > only € 300,000.00 > > > Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy nie mieliście,bo > skąd.Dobry temat "for Silesians". Bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:07 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > grba napisał: > > > > > www.milweb.net/webverts/13169/ > > > only € 300,000.00 > > > > > > Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy nie mieliście,bo > > skąd.Dobry temat "for Silesians". > > Bingo! Nie bingo, tylko niedouk . Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:16 pstrykaj napisał: > grba napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > www.milweb.net/webverts/13169/ > > > > only € 300,000.00 > > > > > > > > > Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy nie mieliście, > bo > > > skąd.Dobry temat "for Silesians". > > > > Bingo! > Nie bingo, tylko niedouk . Bingo, bo trafiłem. Zaczyna się: "My to mieliśmy czołgi, najlepsze, z nadłuższymi lufami, nikt takich luf, tzn. czołgów nie miał..." Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:20 niech Ci będzie, teraz Mołotowa sobie wymiesza. Enigmę mu darujemy. Nie da rady ! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 15:26 grba napisał: > pstrykaj napisał: > > > grba napisał: > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > www.milweb.net/webverts/13169/ > > > > > only € 300,000.00 > > > > > > > > > > > > Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy nie miel > iście, > > bo > > > > skąd.Dobry temat "for Silesians". > > > > > > Bingo! > > Nie bingo, tylko niedouk . > > > Bingo, bo trafiłem. > Zaczyna się: "My to mieliśmy czołgi, najlepsze, z nadłuższymi lufami, nikt > takich luf, tzn. czołgów nie miał..." Smiejecie się ze złomu?,jednak trzeba najpierw potrafić taki złom wyprodukować,żeby się z niego śmiać,Wy nie,Sląsk tak. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:05 rico-chorzow napisał: > grba napisał: > > > pstrykaj napisał: > > > > > grba napisał: > > > > > > > rico-chorzow napisał: > > > > > > > > > grba napisał: > > > > > > > > > > > www.milweb.net/webverts/13169/ > > > > > > only € 300,000.00 > > > > > > > > > > > > > > > Jako Slązak dziękuję,pomyśleć,że swoich tanków nigdy ni > e miel > > iście, > > > bo > > > > > skąd.Dobry temat "for Silesians". > > > > > > > > Bingo! > > > Nie bingo, tylko niedouk . > > > > > > Bingo, bo trafiłem. > > Zaczyna się: "My to mieliśmy czołgi, najlepsze, z nadłuższymi lufami, nik > t > > takich luf, tzn. czołgów nie miał..." > > Smiejecie się ze złomu?,jednak trzeba najpierw potrafić taki złom > wyprodukować,żeby się z niego śmiać,Wy nie,Sląsk tak. dalej, dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:09 nic dalej nie będzie, bo Rico zgłębia teraz"produkcję złomu". I jeszcze po wyprodukowaniu, trzeba się śmiać? A tego "wy nie, Ślązak tak" to juz zupełnie nie rozumiem ! Może mu za gorąco ? ps. a jak się złom produkuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:20 pstrykaj napisał: > nic dalej nie będzie, bo Rico zgłębia teraz"produkcję złomu". I jeszcze po > wyprodukowaniu, trzeba się śmiać? A tego "wy nie, Ślązak tak" to juz zupełnie > nie rozumiem ! Może mu za gorąco ? > ps. > a jak się złom produkuje ? szkoda... Uzupełniłbym ten pean ilustracją muzyczną: coś z Richarda Wagnera "Tako rzecze Zaratustra" a może Gustava Holsta "Marsa niosącego wojnę". Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:24 Wagner- za cięzki, Holsta nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:39 pstrykaj napisał: > Wagner- za cięzki, Holsta nie znam:( Wybacz pomyliłem się, miałem napisać Richard Strauss "Tako rzecze ... Gustav Holst to Anglik, który napisał cykl "Planety"; mam wykonanie Berlińskich Filharmoników pod dyrekcją von Karajana. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:34 grba napisał: > pstrykaj napisał: > > > nic dalej nie będzie, bo Rico zgłębia teraz"produkcję złomu". I jeszcze p > o > > wyprodukowaniu, trzeba się śmiać? A tego "wy nie, Ślązak tak" to juz zupe > łnie > > nie rozumiem ! Może mu za gorąco ? > > ps. > > a jak się złom produkuje ? > > > szkoda... > Uzupełniłbym ten pean ilustracją muzyczną: > coś z Richarda Wagnera "Tako rzecze Zaratustra" > a może > Gustava Holsta "Marsa niosącego wojnę". Dźiwi mnie,przecież to jest Ryszard Wagner. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:23 Rico pracuje na pełnym pogrążeniu, pardon, zanurzeniu. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:32 To mocie tyż spycjalnie do warszawioków! republika.pl/hajduki/sturmpanzer.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:37 Działo samobjyżne!? Nom sie nie nada. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:49 reden6 napisał: > To mocie tyż spycjalnie do warszawioków! > republika.pl/hajduki/sturmpanzer.htm Serwus Reden,jak możesz coś takiego tym panom pokazywać!!!!,przecież napewno jakiś ich przodków wynalazł to,tę stal,oni już wiedzieli przed powstaniem kolei co "szyna" znaczy,wynalazcą był Szynacki,więc nie wymądruj się tutaj z "Bismarckhütte". Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykaj Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:51 jednak jesteś dupkiem. razem ze swoim redenem. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 16:55 pstrykaj napisał: > jednak jesteś dupkiem. razem ze swoim redenem. Szel abo Krojz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:39 A co to szel ? Krojc, to krzyż ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:41 pniok napisał: > szel to karo, Carrambo! A co to ma do tego wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:42 a tego nie wiem! zapytałeś to udzieliłem odpowioedzi! Nie krzycz na mnie :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:47 pniok napisał: > a tego nie wiem! > zapytałeś to udzieliłem odpowioedzi! > Nie krzycz na mnie :-0 Sorry, na Ciebie - nigdy !:) Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:51 no wiem, wiem... żartowałem! a co z mailem? Carrambo! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:47 carrramba napisała: > A co to szel ? Krojc, to krzyż ? Gynau Perełko,krojc je krzyż,szel je dzwonek,ino to je miydzy nami. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:48 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > A co to szel ? Krojc, to krzyż ? > > > Gynau Perełko,krojc je krzyż,szel je dzwonek,ino to je miydzy nami. W krzyżu Ci dzwowni?:) Może raczej : krzyż Cię boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:49 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > A co to szel ? Krojc, to krzyż ? > > > Gynau Perełko,krojc je krzyż,szel je dzwonek,ino to je miydzy nami. jeszcze są griny i herce tylko dupek pozostaje bezdyskusyjny Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 21:54 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > A co to szel ? Krojc, to krzyż ? > > > > > > Gynau Perełko,krojc je krzyż,szel je dzwonek,ino to je miydzy nami. > > > jeszcze są griny i herce > tylko dupek pozostaje bezdyskusyjny Nawet nie wiem, dlaczego to ma być między nami ? Rico ? Ciepło u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 22:00 grba napisał: > rico-chorzow napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > A co to szel ? Krojc, to krzyż ? > > > > > > Gynau Perełko,krojc je krzyż,szel je dzwonek,ino to je miydzy nami. > > > jeszcze są griny i herce > tylko dupek pozostaje bezdyskusyjny Tak,w grze są te dupki bezdyskusyjnie w swojej sile. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 22:03 Rico ? A możesz tak bez emocji napisać, o co Ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Special for Silesians!!! 29.07.04, 22:11 Po pewnym czasie Wehrnacht został zalany wschodnim dumpingiem. I znowu śląskie huty straciły... www.odkrywca.pl/picsforum5/cpsu85_1.jpg sowiecki SU-85 Odpowiedz Link Zgłoś