Dodaj do ulubionych

liceum dla dorosłych

01.04.15, 11:37
koleżanka ma problem z wyborem liceum dla dorosłych, może ktoś coś doradzić, Katowice, ewentualnie coś w okolicy?
Obserwuj wątek
    • flowerflower10 Re: liceum dla dorosłych 08.07.15, 14:46
      Ja własnie dzisiaj byłem w Szkole Delta w Bytomiu i zapisałem sie na rachunkowość, i sądząc po obsłudze czuje ze jest to dobry wybor. Mają duzo dobrych nauczycieli. Wczesniej byłem u konkurencji i tak kolorowo nie było.
    • eneris Re: liceum dla dorosłych 08.11.15, 19:27
      Witam gdzie można ukończyć szkołę średnią w Łodzi w rok ?? Proszę o odpowiedz
      Rafluc41@wp.pl proszę odpisać na meila będę wdzięczny
    • eneris Re: liceum dla dorosłych 08.11.15, 19:29
      Witam gdzie można ukończyć szkołę średnią w Łodzi w rok proszę o odpowiedz jeśli ktoś wie
      Dziekuje
      • japmp Re: liceum dla dorosłych 05.03.16, 15:20
        Nigdzie - tylko eksternistycznie, inaczej jest to niezgodne z prawem i karalne....

więcej niż szkoły dla dorosłych
        www.piontek.edu.pl
    • gazku76 Re: liceum dla dorosłych 09.11.15, 13:32
      W centrum jest tego dużo. Polecam poszukać też w necie. Ja kończyłem Cosinusa i nie polecam
      • eneris Re: liceum dla dorosłych 14.11.15, 19:27
        Kolego dzięki ale w centrum Łodzi mógłbyś sprecyzować swoją odpowiedz jak możesz oczywiście bardzo bym był wdzięczny może jaki adres szkoły, mi chodzi czy w rok da rade w Łodzi średnie skończyć
    • jamajka304 Re: liceum dla dorosłych 30.11.15, 10:17
      Polecam Prymus w Chorzowie Batorym - super kadra ;)
      • japmp Re: liceum dla dorosłych 05.03.16, 15:21
        polecam:
        www.piontek.edu.pl
    • kasia.asia90 Re: liceum dla dorosłych 07.04.16, 15:10
      Ja polecam Szkołę Policealną Perspektywa w Dąbrowie Górniczej. Fajnie uczą, nie robią problemów. Zapewniają korepetycje, gdyby ktoś sobie nie radzi z jakiegoś przedmiotu. Mają nawet darmowego coacha dla uczniów
    • klara1994 Re: liceum dla dorosłych 05.10.20, 11:28
      Polecam Cosinusa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka