ballest 21.11.04, 16:56 Zawsze pisalem, moderowane ogolno-dostepne Forum, to martwe Forum ! Tak bylo i bedzie. Bartoszcze krytyki nie znosi, a wiec ma komplexy i czuje sie winnym, co tez sztimuje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 16:58 Aha, ja nie koresponduje z cenzura ! Dla mnie cenzura obojetnie czy komunistyczna czy amerykanska, to podlosc i zamach na wolnosc naszego Swiata ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 17:02 Akurat w tym temacie zgadzamy się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 17:09 Koczisss, nie znosze CENZURY i zamachu na wolnosc! Bartoszcze, niech sobie troche paspaceruje i przewietrzy mozdzek! Moze wtedy z nowymi ideami ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 17:11 Masz rację, choć jak na razie jest to jedyny nasz wspólny pogląd:) Precz z cenzurą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 17:18 Nie wiem jak na interwencje w Iraku patrzysz albo na ochrone przyrody! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 17:25 Z wykształcenia jestem inż. Ochrony Środowiska, chyba tu nic nie muszę dodawać, a co do Iraku, to w skrucie, była to wielka pomyłka, jeśli chodzi o wysłanie tam polskich wojsk. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 21:07 Dobrze, to znowu dwa tematy, ja jestem za partia zielonych i zawsze uwazalem interwencjw w Iraku za bledna, bo z Wyznaniem wygrac nie mozna ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 21:11 Ale myślę, że na tym zbieżność naszych poglądów się kończy:( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 18:50 ballest napisała: > Nie wiem jak na interwencje w Iraku patrzysz albo na ochrone przyrody! Ty madrala ! włącz telefon /czytaj:zapłać rachunek/. Masz szczęscie, że Bartoszcze usunął wątek. To o tobie było. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 21.11.04, 18:30 a mnie sie podoba. nomenklatury nie widze. za to widywalem chamowe niegdys na tym forum, a ta zniknela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re IP: *.proxy.aol.com 21.11.04, 18:49 Czy wyciecie postu o osobie publicznej udzielajacej sie na forum pod nickem Wilym jest tez ok? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Re 21.11.04, 18:50 Gość portalu: Ha napisał(a): > Czy wyciecie postu o osobie publicznej udzielajacej sie na forum pod nickem > Wilym jest tez ok? nie wiem czy jest ok, nie znam tresci Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Re 21.11.04, 18:56 Wycięcie postu na DOWOLNY temat jest OK, jeżeli post jest powtarzany. "Ha" akurat na powtarzaniu postów się zna doskonale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Re: Re IP: *.proxy.aol.com 21.11.04, 20:56 A pozatym forum ma tez chyba znaczenie informacyjne ,dlatego inni tez powini wiedziec kim jest Wilym......jesli ktos sie udziela i zostal przez innych rozpoznany....to ma pecha..a nie rzucac sie i straszyc sadem Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Re 21.11.04, 22:05 Sam jest prawnikiem, faktem jest, ze jako Minister Spraw Zagranicznych RASu nie moze takich rzczy w Swiat puscic, to jest GRZECH PIERWORODNY ! Nie zna dyplomacji, ja nie jestem dyplomata, ale ja wiem co napisac, on niestety nie ! Do tego chce MODERATOREM ZOSTAC a lamie REGULAMIN, czy on calkowicie zmysly postradal !?? Gliwiczanie gorolskiego pochodzenia go podpieraja , bo oni tez lepsi nie sa! GLORYFIKACJA MORDU nie moze komus dopomoc moderatorem zostac, obojetnie jak prymitywni Gliwiczanie sa ! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Re 21.11.04, 22:08 Ballest, wylywej te swoje rzale kaj indzij. Sam jes forum Kattowitz, szkryflomy uo miescie i sprawach zwionzanych ze Slonskiym skirz tych Kattowitz. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Re 21.11.04, 22:16 Arnold, a wiysz kaj mi to wisi, jou nie pozwolam, zeby Komunisci se tu roztopierzali ! Zalu niy mo do nikogo, moze do mnie majom zal, ale to mi tysz jest EGAL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha Wycinasz dalej bo prawda boli.... IP: *.proxy.aol.com 22.11.04, 00:22 Przyznajesz sie tym tylko ze jestes usluznym ....... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Wycinasz dalej bo prawda boli.... 22.11.04, 09:57 Poczytaj trochę o zasadach korzystania z Forum, regulaminie etc. Sługa uniżony. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 22.11.04, 03:08 Moze przyszedl czas aby zbanowac ballesta? Czy GW nie moze zablokowac jego IP? Mam juz dosyc bzyczenia w moich uszach... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 22.11.04, 07:02 To musze zlamac regulamin, a tego nie robie, cieszy mnie, ze widze z kim mam do czynienienia, Herr Settembrini ! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 22.11.04, 09:24 A może Ciebie zabanować??? Jak się nie podobo to raus z forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: NOMENKLATURA na Forum Katowic ! 22.11.04, 09:47 Jak sie ktos rady dac nie potrafi, to zabanowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Cos mi ciagle bzyczy kolo ucha... 23.11.04, 09:55 ballest napisała: > Jak sie ktos rady dac nie potrafi, to zabanowac ! Bzzzzzzzzzz! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Cos mi ciagle bzyczy kolo ucha... 23.11.04, 16:29 A jak ci to bzyczy, moze tak: Da, da, da, ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Cos mi ciagle bzyczy kolo ucha... 23.11.04, 23:49 Tobie bzyczy, lojdilididililojdilididili upa ! Odpowiedz Link Zgłoś