Gość: Aqua IP: *.chello.pl 18.08.05, 17:10 Gdzie wyrawać ząb?, bezbolesnie i bezpiecznie. Pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masz Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:44 genialny jest ,tylko nie wiem czy nie jest teraz na urlopie ,no i nie wiem czy przyjmuje nowych pacjentów,bo swoich ma pełno, jak byś dzwoniła to daj znać tutaj czy jest na urlopie czy nie,albo do kiedy jest. Wcześniej sie trzeba umówić telefonicznie. firmy.pkt.pl/firma/milbauer_wojciech__lek__stomatolog__spec__chirurgii_stomatologicznej_i_szczekowej_a3R5MDZfMTM3NzBfTGVrYXJ6ZSAtIHN0b21hdG9sb2R6eV9fYmFzZQ==.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:19 i zwracaj uwagę na imię - WOJCIECH ,bo ma tez synów stomatologów,ale nie mogę Ci ich polecać,bo nic o nich nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:47 A jak stoją stawki za usługi podstawowe ? Dlaczego taki dobry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:14 Ceny ma może minimalnie 20- zł wiecej niż gdzie indziej, a moze nawet nie,ale nie za bardzo jest chetny na nowych pacjentów,bo swoich ma pełno - dobry jest bo to jest bardzo dobry chirurg szczękowy,w dodatku sam jest bardzo wyczulony na ból i jak się tylko człowiek krzywi - zaraz dokłada znieczulenia - ten ból pacjenta -boli jakby jego samego - dla mnie to jest idealny lekarz,siedzisz sobie i czujesz taki spokój - nie wiem czemu ,ale ja sie tam czuję komfortowo, w dodatku osobiście jest zainteresowany stanem leczonego zęba - tak jakby z powodów naukowych. Poza tym ma dobre materiały i sprzęt i nie jest z tych co od razu wyrywają - jak ma watpliwości odsyła do inej osoby,która w/g niego się bardziej na takich przypadkach zna - i mówi,że jeżeli tamta osoba stwierdzi,ze trzeba wyrwać to można do niego przyjść albo wyrwac u tamtej. To jest jedyny dentysta do jakiego mam zaufanie,zajmuje się człowiiekiem tak jak przypuszczam zająłby się członkiem własnej rodziny. A synowie możliwe,że też dobrzy,ale nie wiem,ja mam zaufanie tylko do ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:18 I można mieć zaufanie w kwestii płacenia,to poprostu nie jest jakiś cwaniak,czy naciągacz jacy się podobno nagminnie ostatnimi laty zdarzają - podobno lecza Ci zęba zwyczajnie ,mówią Ci,ze kanałowo - płacisz za kanałowe,przeciągają wizyty, g...robią,za każdą wizytę liczą - to podobno nagminne praktyki teraz, a tam mam pewność,że mnie nawet na 10 zł nie naciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:23 A mam porównanie - bo raz jak był na urlopie musiałam skorzystac z prywatnego pogotowia dentystycznego na Krasińskiego - zdarli ze mnie trzy razy więcej i jeszcze mi spieprzyli wszystko - z opini to niby takie pogotowie na wysokim poziomie - a czułam się tam jak u kiepskiego weterynarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaa Re: Stomatolog 19.08.05, 12:17 To pogotowie jest świetne ;(((((( Raz - oczywiście w święta, stan: gryzienia tynku z bólu - pojechałam a gość od razu zastrzyk znieczulający ... pytam się co robi , jak to co? WYRYWAMY ! Uciekłam z bólem i połową szczęki znieczuloną ;) ale nie dałam sobie wyrwać zęba ... poczekałam jeszcze dzień i mójdentysta normalnie mi go wyleczył ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:19 To powiedz też do kogo chodzisz,gdyby mojego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaa Re: Stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:46 MedCentrum - na PLacu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
eduraz Re: Stomatolog 24.04.15, 15:12 Wprawdzie nie z centrum Katowic ale blisko bo z Chorzowa polecam Pana Macieja. Kontakt do niego na dream-dent.pl/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś