Dodaj do ulubionych

Jedziemy z górki

IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 14.10.05, 10:46
Panie Kutz. Wzgardę dla tzw. "Jelit" politycznych nie głosująca część
Rodaków ma głównie dzięki takim koniunturalistycznym postawom jakie
Pan jest łaskaw prezentować od... nie wypada powiedzieć ilu dziesięcioleci. Po ci Pan jeszcze mąci swoją pisaniną ( trzeba
przyznać, że z punktu widzenia języka ładną ). Ciekaw jestem, czy
zniszczy Wasz Establishment zwykły, godny człowieka strach, czy też
autentyczna rewolta przeciwko darmozjadom ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Macho W zyciu jak z Miriam IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 14.10.05, 10:50
      Szkoda, że z tym dziadkiem to wyszło, że stryjek...
      U nas na Śląsku to by był argument i punkty dla Tuska!
      Mój dziadek też był, a ujek w AK. U Rommla.Normal.
      W życiu jest jak z Miriam...Niby wszystko ładnie, pięknie. A tu..ch...
      Kaczory, półTuski - jedna banda. Mnie to lotto...Byle nie zabronili pić piwa
      i panienek...
      • Gość: slazak Re: W zyciu jak z Miriam IP: *.dyn.optonline.net 16.10.05, 21:13
        Kutz dostal sie do senatu w dosc prozaiczny sposob: elektorat kochajacych
        inaczej i srustrownych rajterada cimocha sldowcow.Kazdy wie ze senat to taka
        niepotrzebna izba /darmozjadow/ na garnuszku obywateli.Teraz moze sobie
        pierdziec ile sie da!!!i to z dosc duzej tuby.Tylko autonomia Slaska z wlasnym
        parlamentem jest jedynym rozwiazaniem!!i przyszloscia !
        • Gość: zgred Re: W zyciu jak z Miriam IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.10.05, 13:53
          Ślązak wyrazy szczerego współczucia z okazji wejścia K. Kutza do Senatu. Tak na
          marginesie, ciekaw jestem jak odwdzięczy sie tzw. kochającycm inaczej?
          Słyszałem, że lubią naturalną wdzięczność. O kurcze o ile to prawda, beczka
          wazeliny to i tak mało.
    • Gość: Jerzy Schaflik Pan sie nie przejmuje, panie Kutz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:45
      Panie Kutz , pan sie nie przejmuje tymi ciulami. My som z Wami Panie Kutz. My
      wos wybrali i czekomy co byscie nos, Szlonzokow reprezentowali w tyj gorolii.
      Jorg
    • Gość: Ja. Re: Jedziemy z górki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 17:43
      Ja, Panie Kutz. Ta charakterystyka sie Panu udala, tak trzimac. Ale w uostatniym
      czasie dotarlo do mie, ze jedna z pan senatorek zamyslo zaproponowac likwidacjo
      niy synatu, a sejmu. Co Pan na to? Chyc Pan tymat Panie Kutz, to mo rynce i
      nogi, 450 darmozjadow myni - szacunek wolnego, postympowego swiata - pewny!!
    • palec1 Re: Jedziemy z górki 19.10.05, 02:41
      Brawo, Panie Kutz !

Moze troche "dosadnie" ("granat...." itp.),
      ale lepiej tak, wyraznie, niz falszywie-dyplomatycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka