Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:22 wiecie moze jak dojechac na ul. jankiego z centrum:) i spowrotem bo ja jestem ciemnotka w katowicach a musze jechac wyrobic karte:) moze ktos wie co trzeba miec ze soba:)?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasika Re: ul.Jankiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:40 A o jaką karte chodzi? A jak dojechać? - jeśli autobusem to z dworca PKP 297,296,689,9 a prz pałacu młodzieży jeszcze 11. A jeśli samochodem to najlepiej zerknąć na mapę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ul.Jankiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:03 nfz tą co macie do przychodni itp.wybieram sie autobusem.a na ktorym przystanku sie wysiada??ja naprawde ciemnota:)POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: ul.Jankiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 08:37 Zaraz na przeciw NFZ jest przystanek. Licząc że przystanek koło pałacu młodzieży będzie 1 to chyba na 6 lub 8 (bo 2 przystanki są na żądanie).W każdym bądź razie jeśli autobus będzie stał na świałach to po prawej stronie jest sklep LIDL i zaraz po skręcie w lewo jest przystanek na którym należy wysiąść. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś