Dodaj do ulubionych

Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas me...

IP: *.altec.pl 03.09.06, 22:33
Brawo! Brawo kibice, brawo działacze, brawo piłkarze. Już dawno nie było tak
pozytywnie wokół katowickiej piłki...
Obserwuj wątek
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT gks katowice banik ostrava bvb borussia IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.06, 23:22
      PODZIEKOWANIA ZA WSPANIALA ZABAWE I GRATULACJE ZA POMYSL I REALIZACJE !!
      PANOWIE PILKARZE TERAZ CZEKAMY NA ZWYCIESTWA W BOJU O 2 LIGE
      • Gość: kolo klimatu na meczu można pogratulować, ale... IP: *.cable.mindspring.com 04.09.06, 15:45
        ... ta zgoda z banikiem to brzmi śmiesznie. ktoś tam pisał o zgodzie z niemcami.
        to już pomysł popie..ny
      • Gość: GieKSiarz64 Re: gks katowice banik ostrava bvb borussia IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.09.06, 16:42
        SK SLESKA OSTRAVA !!!! SPARTAK TRNAVA!!!!!
    • Gość: polanka Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas me.. IP: *.chello.pl 03.09.06, 23:48
      Gdy oglądałam ten mecz, śpiewałam razem z innymi kibicami i patrzyłam co się
      dzieje na stadionie (oprawa no i gra piłkarzy) to rozsadzała mnie taka
      niepojęta duma i radośc że Katowice są moim miastem a GieKsa moim klubem.

• Gość: Vojta Re: Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:58
        Polanka pieknie to ujelas, wszyscy jestesmy z tego dumni !!!
        Atmosfera FENOMENALNA !!!!!!
        Niech nikt juz nie ma watpliwosci gdzie w Polsce jest najwspanialsza atmosfera!!!!
        Ja kocham GieKSe...!!!! Banik Ostrava...!!!!
        Osiagnelismy NAJWYZSZY POZIOM !!!!!!
      • Gość: ADOLF Re: Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas IP: *.chello.pl 05.09.06, 10:55
        Wszyscy jesteśmy dumni że KATOWICE SĄ NASZYM MIASTEM A GIEKSA NASZYM KLUBEM.
        Kto jescze tego nie zrozumiał,to niech to przemyśli!!!!
    • Gość: MARCIN 1000-LECIE Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas me.. IP: *.chello.pl 04.09.06, 00:16
      żałuje jednego ze mecze nie był w tv bo cała polska by sie dowiedziAła gdzie
      kibice najlepiej się bawią:)a po 2 wiecej takich meczy i moze sztama by czeba
      zrobic z jakims niemieCkim klubem :)gdybył był wiekszy stadion to by bapewno
      było dużo wiecej ludzi :)było zajebescie ja kocham GKS LALALALALALA JA KOCHAM
      GKS LALALALALALAL BANIK OSTRAWA LALALALALA BANIK OSTRAWA LALALALAL KOCHAM WAS :)
      • Gość: ehhh Re: Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas IP: *.kat.3s.pl 04.09.06, 01:05
        najlepsi moze nie - troche pokory nie zaszkodzi

ale idziemy w dobrym kierunnku - a to patrzac na przeszlosc jest juz nie zle

GIEKSA & BANIK
    • Gość: SK 1964 Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas me.. IP: *.kat.3s.pl 04.09.06, 01:37
      Jezeli ktos nie wie lub ma watpliwosci ktory klub na slasku ma najlepszych
      kibicow i kto najlepiej tu dopinguje to juz teraz chyba nie ma watpliwosci -
      KATOWICE MOIM MIASTEM , GKS MOIM KLUBEM. GORNY SLASK MOIM ZYCIEM.

SZALIK- 30 ZL , BEJSBOL - 70 ZL BYCIE SLAZAKIEM,GIEKSIARZEM I SZTAMA Z
      BANIKEM- B E Z C E N N E !!!!
      • Gość: Robson Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 04.09.06, 02:04
        Tego się nie da opisać !!! Po prostu REVELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Robson Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 04.09.06, 02:08
          NO i pobiliśmy rekord stadionowy 29 min non stop dopingu bez sekundy przerwy w 2
          połowie ! Ja kocham GieKSe lalalalalala ja kocham GieKSe lalalalalala Banik
          Ostrawa lalalalalala Banik Ostrawa lalalalalala......
          • gks_korupter [...] 04.09.06, 07:42
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • sebastian64 ...i znowu chorzowskie kompleksy 04.09.06, 08:15
              Bełkot pomieszany z inwektywami - szczyt mozliwosci intelektualnych.

• Gość: riko Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas me.. IP: 62.29.161.* 04.09.06, 08:13
      do Koruptera - umyj zęby po rzyganiu - bo będzie z japy smierdzieć
      • gks_korrupter [...] 04.09.06, 08:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: er64 Re: a gdzie ten klub gra bo ja znam tylko jeden g IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.06, 09:40
          brak mi słów !!! Nie wiedziałem , że kompleksy mogą uczynić z człowieka az
          takie dno intelektualne. Proponuje eutanazje bo na leczenie jest juz
          zdecydowanie za późno .
        • Gość: SK 1964 Re: a gdzie ten klub gra bo ja znam tylko jeden g IP: *.kat.3s.pl 04.09.06, 12:47
          GKS KONFIDENCI?? OJ COS CI SIE CHYBA POMYLILO, KONFIDENCI TO NIE MY - TO
          OKRESLENIE BARDZIEJ PASUJE DO CHORZOWSKICH,CHYBA WIESZ CO MAM NA MYSLI..A JESLI
          CHODZI CI O TO ZE DZIUROWICZ TO KONFIDENT TO GRATULIJE INTELEKTU
          -TAK,POWIEDZIAL CO SIE DZIEJE W POLSKIEJ BALI, W PZPN, I CO ZLE ZROBIL??? CZY
          DALEJ TO BAGNO POWINNO TRWAC? ZAUWAZ CO SIE TERAZ DZIEJE-CO CHWILE JAKIES
          ARESZTOWANIA ZA KORUPCJE- I CO?/ LEPIEJ ZEBY NIC NIE WYSZLO NA JAW?? OJJ
          WIDAC ZE WYHODZA KOMPLEKSY.....
        • Gość: ADOLF Re: IP: *.chello.pl 05.09.06, 11:00
          To jest kibic Piasta-hhhhhhhhaaaaaaaaa.
          Prawdziwi kibice Piasta powinni ci skopać dupsko lolku[korrupter]
    • Gość: Kokosz Re: Święto na Bukowej: popis kibicowania podczas IP: *.altec.pl 04.09.06, 09:16
      Korupter jeżeli chcesz aabierac głos na forum to muszisz spełnić najpierw
      podstawowe normy językowe których ci brakuje,żyganie to nie to "ż" wiec nie rób
      z siebie infantylengo pajaca i dyzlektyka bo wypowiadasz sie na forum na
      poziomie na którym ludzie nie rozumią twoich popłuczyn i nieskoordynowanego
      dadaizmu, a jeżeli nie potafisz sobie poradzić z obsesyjną frustacją radzę
      kupic pakiet antystresowy, tam sie tylko wali głową i nie trzeba sie silić by
      sklecić zdanie...pozdrawiam normalnych...
      • dno-denko ludzie nie denerwujcie się tak tym gks-em 04.09.06, 10:01
        przecież już osiągnęli to co było ich szczytem marzeń czyli III ligę. i na tym
        koniec. popatrzcie jak dostają wpier.... od przeciętnych III ligowców.Poza to co
        mają nic już nie osiągną. Dziurowicz już im nic nie kupi a ten przeciętniak
        Furkot nie potrafi nawet porządnie zakaszleć.Hilwa na stadionie i hilwa w necie.
        Hilwa i jeszcze raz HILWA.
        • Gość: miś Re: ludzie nie denerwujcie się tak tym gks-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:03
          GKS - TO CO LUBIĘ I TO BY BYŁO NA TYLE - RESZTA ZUPEŁNIE MNIE NIE INTERESUJE I
          SMĘTNE KOMENTARZY NIEDOWARTOŚCIOWANYCH SMUTASÓW MAM W SERDECZNYM POWAŻANIU
        • Gość: Waldek Tylko GieKSa oo.. !!!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 04.09.06, 13:48
          Ty naprawde gościu jesteś dno ! Nigdy tego nie przeżyjesz bo na Piasta tylu
          ludzi nie przyjdzie ! A jeśli chodzi o kupowanie meczy to jako kibic Piasta
          jesteś ostatnią osobą na świecie która może kogoś o to oskarżąć ! Zresztą
          palanty możecie się czepiać dziurowicza też go nie lubimy ale teraz jest nowa
          GieKSa !!! Nasza GieKSa od kibiców dla kibiców !!!
          • Gość: Raków ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:00
            "Nasza GieKSa od kibiców dla kibiców" Szkoda tylko, że dla swoich kibiców. A ci
            przyjezdni to co? Nie kibice? W świetle tego przykre jest to wasze afiszownie
            się jacy to wy wspaniali jesteście, a grosza szacunku nie macie dla innych.
            Najlepiej by było nie wpuścić was na wiosnę do Częstochowy pod pretekstem...
            wymiany jakiejś rury, albo koszenia trawy. To też w końcu jakiś remont :D
            • Gość: zakk Re: ha ha ha IP: 195.136.30.* 04.09.06, 20:04
              jak nie masz pojecia synku o czym mowisz to prosze zamilcz.
              chyba nie chcesz powiedziec ze w Katowicach boja sie dopingu grupki lesnych
              ludkow z Czestochowy i dlatego nie wpuszcza ich na stadion???
              Policja i Nadzor Budowlany jest przeciwny uzytkowaniu trybuny polnocnej i w tym
              jest problem.na Bukowej zawsze chetnie goscilismy przyjezdnych,chodze na Giekse
              20 lat i nie pamietam by nie wpuszczono jakies grupy kiboli.

• Gość: Miki jakie ha ha osiołku ? IP: *.altec.pl 04.09.06, 21:16
              Jakbyś nie był piknikiem to byś wiedział, że z waszymi kibicami jest wszystko
              dogadane. Od dwóch tygodni to wam tłumaczymy ale co chwila jakaś częstochowa
              beksa żali sie na forum albo czacie.
            • Gość: Raków ha ha ha po raz drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:38
              Do niejakiego "zakk" - niby rozumiem - remont trybuny - ale jakoś kibice Banika
              się zmieścili

do "Mikiego" - wiem o czym mówisz - ale dałbyś luz na publicnzym forum - ale
              skoro zaczynasz to napiszę tylko tyle, że ja bym po prostu chciał piłkarskiego
              święta - normalnie po ludzku - a nie konspira jak podczas okupacji
              • Gość: 1964 Re: ha ha ha po raz drugi IP: *.chello.pl 04.09.06, 21:54
                BAIK SIEDZIAŁ NA SEKTORZE 6 TRYBUNY GŁÓWNEJ, a na północnej były .. flagi
                Banika. ja też bym wolał mecz z kibicami Rakowa. piłka nożna dla kibiców
                pozdrawiam
                • Gość: ADOLF 2B BEKSY Z FORUM IP: *.chello.pl 05.09.06, 10:48
                  Ciemnoto ,ludzka kto jest w temacie to wszystko wie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  GKS KATOWICE PONAD WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  A z forumowych oszołomów się śmieja-haaaaaaaaaaaaaaa!!
                  GIEKSA-BANIK-GIEKSA-BANIK Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
            • Gość: Robson Brawo kibice GieKSy i Rakowa IP: *.zaw9.1000lecie.pl 05.09.06, 21:30
              Ty naprawde jesteś piknikowy bo gdybyś był prawdziwym kibicem Rakowa to byS był
              dziś w Katowicach i bawił się znakomicie bez wzajemnego obrażania i z wzajemnymi
              brawami. Brawa wielkie i szacunek dla kibiców GieKSy o Rakowa za wspaiałą
              atmosferę i wzajemny szacunek !!! Już 3 tygodnie temu pisałem że Raków to nie
              śmierdziele czy warszawska ścierka by się nie można yło dogadać i jak widać
              możnz !!! Piłka nożnz ponad podziałami !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka