Dodaj do ulubionych

Czy to prawda o Osk Łukasz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 09:57
Mam takie pytanie zapisalem sie na kurs do OSK Łukasz, ale ostatnio uslyszalem
ze ponoc ten osrodek ma jakies problemy z prawem i ma byc zamykany, moja
kolezanka ktora juz tam robi kurs powiedziala mi ze jej instruktor wraz z
innymi odchodzi z tej firmy. Powiedzcie mi czy cos wiecie na ten temat,
niechcialbym zostac na lodzie bo juz z niecierpliwoscia czekalem na prawko
Obserwuj wątek
    • Gość: byly Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 20:36
      wreszcie ktos sie wzial za ten balagan, nie polecam tego osrodka na jazdy
      czekalem miesiac czasu
      • Gość: jacek Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 79.191.1.* 23.12.08, 01:30
        oby mu zamkneli !!
        niedaleko miesci sie osk kacper - duzo lepsza szkola od lukasza....
        • Gość: wyrocznia ten KACPER IP: *.chello.pl 23.12.08, 16:58
          nie życz drugiemu co tobie niemiłe

ci z KACPRA to smarują na wszystkie ośrodki jak widać na tym forum...
      • Gość: nanus Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 23:35
        a ja tam nie narzekalam, dla mnie naprawde niesamowity osrodek a atmosfera jaka
        nie raz panuje na jadach to jest godna nasladowania przez inne osrodki
        • Gość: maestro Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:17
          Tak, to prawda kilku chlopakow odchodz i zakladaja swoja firme gdzies na
          Zagorzu, jak sie tylko dowiem jak sie bedzie nazywac to napisze
          • Gość: mlodzik Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 11.02.09, 23:38
            Osk nazywa się "YOGI" i nawet dzisiaj widziałam już ich punciaka na drodze. Osk
            ma być na Braci Mieroszewskich 23.
            • Gość: kill Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 04:18
              YOGI..... zdecydowanie najlepsza nazwa!
              duze prawa dla pomyslodawcy...

kolesie odeszli od lukasza i teraz beda robic pod nim pokopy.
              to ze lukasz bedzie musial zamknac osrodek jest ogolnie wiadome.

teraz koledzy (YOGI) beda wojowac rynek.
              lukasz i tak mial ich wyrzucic bo to bardzo slabi instruktorzy.

musieli otworzyc cos swojego
              • Gość: gall Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:06
                skad masz te informacje??
                • Gość: grall Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:24
                  Chyba mis Yogi:)jazda to czysta bajka:)
                  • Gość: jik Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:29
                    taaaa
                    wywalili ich z lukasza - to otworzyli swoj osrodek.
                    musza byc dobrzy w tym co robia skoro zostali zwolnieni...
                    • Gość: wyrocznia Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:21
                      i od tak sobie zwolnil 5 czyli ponad polowe zalogi??
                      Nie chce mi sie wierzyc w to co tu piszecie, no chyba ze to konkurencja nowego
                      osrodka wypisuje takie bzdety np Wszechwiedzacy OSK Kacper :D
                      • Gość: miś coralgol Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 23:42
                        Z tego co mi wiadomo to faktycznie Łukasz ma problemy z prawem ale
                        nie dlatego że źle uczył tylko pprostu miał bałagan w papierach
                        natomiast jeśli chodzi o jakiegoś msia YOGI czy Kacpra Melchiora i
                        Baltazara to ciekawi mnie jak długo posiadają prawo jazdy i jakie
                        jest ich doświadczenie w prowadzeniu pojazdów bo jak wiadomo na
                        rynku jest dużo młodych instruktorów którzy tak naprawdę sami nie
                        potrafia jeździć a chcą nauczać innych do tego egzamin instruktorski
                        zdali za 5 razem i zero jakiegokolwiek doświadczenia na drodze UCZYŁ
                        MARCIN MARCINA A SAM ..............
                        • Gość: pozdro Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.ip.gronet.pl 13.02.09, 20:41
                          nic prostrzego zawsze można zapytać osobiście, od ilu lat prawojazdy, jakie kategorie, za którym zdałem egzamin,jak uczę itp,itd... wystarczy mnie odwiedzić, zadzwonić, spróbować dotrzeć do prawdy a nie plotkować, jak chcesz to mnie znajdziesz i ocenisz, ja nie będę się tu reklamował ani agitował i też oczerniał innych ośrodków, bo i tak w tym kraju wszystkich nie wyszkolę. natomiast denerwują niektóre wypowiedzi, i niektórym się to udało,ale kij ma dwa końce:)
                          • Gość: Tolek Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:03
                            Ja nie należę do zamożnych i nie będę zostawiał w każdym ośrodku
                            1400zł żeby sprawdzić jak kto uczy :))))) wolę zaufac jakiejś starej
                            firmie z tradycjami jak LOK czy ZDZ
                            • Gość: pozdro Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.ip.gronet.pl 13.02.09, 23:55
                              i tak trzymać, chodzi właśnie o to żeby przestać paplać kto jaki jest, kto kogo zwolnił kto się zamyka a kto otwiera kto pije kto pali kto uczy a kto cienias, wolny to kraj każdy chodzi gdzie mu się podoba, przecież chodząc na kurs każdy wie czy go uczą czy ściemniają, mamy znajomych którzy gdzieś robią lub robili prawko,mogą zawsze coś powiedzieć,przecież trudno nie zauważyć że zwalczają się tu ośrodki, tylko jest to myślenie płuciutkie bo tak naprawde większą wyżądzają szkodę sobie... kij dwa końce ma:)
                              • Gość: maja Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:39
                                A ja zapisałam się na kurs do OSK Łukasz, a ponieważ mój instruktor SAM ODSZEDŁ i założył ośrodek szkolenia kierowców to poszłam za nim, bo za nic w świecie nie chciałabym jeździć z kimś innym. Teraz jestem w OSK YOGI i jestem starsznie zadowolona. Mojemu instruktorowi zalezy, aby mnie nauczyć, a nie tylko, aby moje jazdy minęły jak najszybciej. Instruktorzy z pasją i z dużym doświadczeniem!!
                                • Gość: Miś Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 07:41
                                  Wow gratuluję Maju że Ci się udało znaleść dobry ośrodek i dobrego
                                  instruktora jstem pod wrażeniem :)))))))))))))))))
                                  • Gość: BUBU Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:42
                                    Autor poprzedniej wypowiedzi to miś Yogi...? :)
                                    • Gość: miś coralgol Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 07:58
                                      Miś Coralgol :)))))))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: xeri Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.ak-com.pl 09.07.09, 20:59
                                  jak czytam te wypowiedzi to mi ciśnienie skacze! Ludzie ja jakoś śmigam do "Łukasza" jazdy nie są prowadzone byleby były tylko faktycznie prof. Z instruktorem można obgadać swoje błędy i co trzeba zrobić aby to poprawić. NIe wie jak jest gdzie indziej bo nie byłam. Plotkarze i obrabiacze!
      • Gość: Aga Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.net.stream.pl 24.10.09, 19:58
        tak to prawda, ja robie prawko w Tiguanie i mnie mówił o tym mój
        instruktor
    • Gość: xxxxxxxx Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 193.151.50.* 03.04.09, 21:28
      OŚRODEK SUPER,WYKŁADY GODNE POLECENIA,MIŁA ATMOSFERA.Jeździć Uczył
      mnie PAN DAWID,ZA TO JESTEM WDZIĘCZNA,SUPER UCZY!!!!!!!!ma
      cierpliwość,tłumaczy wszystko naprawde swietnie.POZDRAWIAM.ZDAŁAM ZA
      PIERWSZYM RAZEM:))))
      • Gość: Stefan Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.telpol.net.pl 28.07.09, 11:06
        Ja robiłem prawko w łukaszu.
        Jeździłem tam z Grzegorzem Ławeczką i Łukaszem Budniakiem.
        Świetni instruktorzy. Oni między innymi odeszli z łukasza i prowadzą własny osk.
        Nie zostali wyrzuceni.
        Jeździłem jeszcze z Marcinem (nazwiska nie pamiętam niestety) Też bardzo dobry
        instruktor. Chyba nadal jeździ w łukaszu.
        • Gość: yolka Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 01:34
          faktycznie odeszli bo osk lukasz to juz niestety przeszlosc!
          teraz zatrudnia jakis gowniarzy! kim jest marek wicher? on sam niedawno zrobil
          prawko a teraz ma uczyc ludzi?????

dlaczego lukasz majac dobrego instruktora jakim byl budniak pozwolil mu odejsc i
          wybral mlodziana?
          intelekt na bardzo niskim poziomie, ma wade wymowy!
          ciezko proboje ale nic mu nie wychodzi.
          zal ze dziecko uczy dzieci!

marek wicher lepiej niech sam swietnie zapozna sie z przepisami!
          nic nie wnosi w jazdy! juz wiecej z nim sie nie umowie!
          przez niego zaluje ze wybralam osk lukasz
    • Gość: kursantka Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 91.204.163.* 21.04.09, 15:52
      post zostal napisany pol roku temu,a ośrodek dalej istnieje.. ;] wiec raczej go nie zamykają.. malo ze istnieje to dobrze prosperuje, i konkurencji zal tylki sciska.. sama chodze ijestem bardzo zadowolna z osk łukasz i gdybym miala wybierać zostalabym przytym samym wyborze.. : ))

• Gość: Gosc Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 22:30
        To czy prawda to wystarczy przejść do wydziału komunikacji i
        zapytać :))))))))))) ul. Małachowskiego ale z tego co mi wiadomo
        to Pan Łukasz już niema żadnego ośrodka ale mozna spytać
        • Gość: gość Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 13:42
          nie opowiadaj koles bajek bo sie zapisalem tam na kurs wlasnie i widze
          ze duzo osob chodzi takze osk lukasz dziala a jak sie zwinie to sie
          postaram z kolegami i lukasz odda kase
          • Gość: yogi Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 19:44
            ale po co ryzokowac ze nie dokonczysz kursu?
            zapisz sie do nowego ale z doswiadczeniem osk Yogi!
            • Gość: papayka Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 01:07
              Ja proponuję naukę w ośrodku PAPAY na Staropogońskiej. Do każdej godziny dodają porcję szpinaku na poprawę kondycji fizycznej i psychicznej. Boję się jednak długiej przerwy między zakończeniem kursu a egzaminem. Jeśli ktoś wie gdzie sprzedają najtaniej szpinak niech da znać.
              • Gość: Jo Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 07:42
                Kurcze jak by dawali kawior to bym się zapisał ;)
                • Gość: brrr Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:31
                  Kozioł to Osioł tak naprawde
                  • Gość: Jo Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 07:21
                    Pegaz to Koń tak naprawde
                    • Gość: yolka Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 01:35
                      faktycznie odeszli bo osk lukasz to juz niestety przeszlosc!
                      teraz zatrudnia jakis gowniarzy! kim jest marek wicher? on sam niedawno zrobil
                      prawko a teraz ma uczyc ludzi?????

dlaczego lukasz majac dobrego instruktora jakim byl budniak pozwolil mu odejsc i
                      wybral mlodziana?
                      intelekt na bardzo niskim poziomie, ma wade wymowy!
                      ciezko proboje ale nic mu nie wychodzi.
                      zal ze dziecko uczy dzieci!

marek wicher lepiej niech sam swietnie zapozna sie z przepisami!
                      nic nie wnosi w jazdy! juz wiecej z nim sie nie umowie!
                      przez niego zaluje ze wybralam osk lukasz
                      • Gość: kolo Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 04.09.09, 15:17
                        droga kursantko, marek wicher , moze jest swiezym instruktorem, ale
                        jezeli przeszedl kurs instruktorski(ktory nie nalezy do latwych) i
                        zdal i zdobyl uprawnienia to znaczy , ze nadaje sie do tej pracy. sa
                        nauczyciele i nauczyciele. moze jestes za tepa i za glucha zeby
                        znalesc sie za kierownica. nie podwazaj kompetencji osob , ktore
                        wiedza jak uczyc a postaraj sie bardziej przylozyc do tego czego
                        chca ci przekazac,... jak ktos zlewa instr. przez kilkanascie
                        godzin, to i instruktor zacznie zlewac. bo po co tracic nerwy na
                        osobe, ktora mysli, ze wie wszystko.a najlepiej znajdz troche pokory
                        w sobie, moze tobie potrzeba jest po prostu wiecej godzin niz te z
                        podst. kursu. zycze sukcesow w nauce.kolo
                        • Gość: w Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 14:24
                          aha czyli cos takiego jak doswiadczenie sie nie liczy??
                          to ze marek wicher zrobil kurs wystarczy?
                          a instruktorzy z doswiadczeniem sa na jego poziomie szkolenia?

on sie na kursantach narazie sam uczy!!

brawa dla osoby ktora pisze ze marek wicher jest super bo zdal egzamin.
                          nie wazne ze jako instruktor nie przepracowal za dlugo
                          • Gość: ...... ........................... IP: *.chello.pl 08.09.09, 13:27
                            zdanie egzaminu na instruktora to latwizna jak kolego bedziesz
                            egzaminatorem to mozesz powiedziec cos na temat przepisów kodeksu
                            itp. czy wiecie ze wiekszosc instruktorow nie wie nawet kiedy
                            egzamin moze zostac przerwany, ile zadan jest na placu i tak dalej...
                          • Gość: zaaal Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.centertel.pl 02.08.10, 00:39
                            gdyby Marek przypuśćmy miał 40 lat i w wieku tych 40 lat zrobił kurs
                            instruktorski od tak bo miał 'ochotę' to czy Ty tez bys tak gadal ,
                            ze gó...arz a uczy ludzi jezdzic czy jak ?????????
                            Nie wazne , czy 25 latek czy 50 latek za instruktora , wazne by umiał
                            uczyc ludzi , a zauwaz ze kazdy człowiek jest inny , i instruktorzy
                            zauwazaja , kto sie bardziej przykłada a kto nie ..
                            Taka osoba jak Marek , ma prawo uczyc i chyba zbytnio by sie nie
                            przejął tymi głupimi komentarzami ..
                            nie jezdziłam , z Markiem , ale jako instruktor napewno sie sprawdza
                            .
                            A Wy ludzie , niebawem z Lukasza zrobicie ćpuna , ze ćpa i może
                            dlatego rzadko Go można spotkać na ulicy , z kursantami ...
                            zal ..
                            szerokości...
                            • Gość: anarchja25 Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 01:08
                              Ludzie jacy wy jesteście głupi.\ uczę w "łukaszu"Marek jest moim
                              instruktorem nie zawiodłam się wybierając ten ośrodek ani
                              instruktora.Wiek o niczym nie świadczy,tylko doświadczenie więc
                              lepiej się zamknijcie bo tępota się szerzy, widząc wasze posty na
                              ich temat.Żal i żenada mnie ogarnia jak to czytam.Dupę można każdemu
                              obrobić ujawnijcie na realu i powiedzcie Łukaszowi i Markowi wasze
                              opinie na ich temat.jak było cacy na jazdach każdy był zachwycony
                              jak zaczęły się schody to już wojna podjazdowa ze ten do bani,
                              tamten do niczego.Może wy byliście zbty tępi by się nauczyć jezdzić>
                • Gość: karol Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 188.33.134.* 02.08.10, 17:31
                  do romana do romana z cegielni dają mleko-ichaaaaaaaaaaaaaaaa
            • Gość: yogi?????? Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 16.08.09, 15:42
              Budniak prostaku moglbys chociaz pseudo zmienic
      • Gość: młoda Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 21:38
        ja tam jeszcze niedawno chodziłam na jazdy i z ręką na sercu mogę powiedzieć,że to najlepszy osk do jakiego mogłam pojść... A na dodatek jazdy z p.Anetą ;d było genialnie ;))
        • Gość: młody:) Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 22.10.10, 08:18
          z Aneta było genialnie?

buhahahahah, przecież ona sie wygadac nie umie, nie wspomnę ze jest w ogóle nieprzygotowana do tego zawodu, nie potrafi uczyc, nie zna zadań egzaminacyjnych...

podejscie tego o.s.k. pozostawie bez komentarza....

najlepszy osk do jakiego mogłas pujsc? a to byłes tez i w innych?
          prosze nie robic darmowej reklamy...
          • Gość: R :) Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 46.113.247.* 09.12.10, 01:58
            Och, nie potrafi się wysłowić tak? ha ha bynajmniej potrafi poprawnie napisać pójść a nie pujść ;]

zegnam ;]
            • Gość: Remi Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 188.33.136.* 12.12.10, 08:19
              Z czystym sumieniem odradzam "ŁUKASZA"na Zagórzu. Bardzo wysoka cena kursu w stosunku do leniwych i śpiących instruktorów. Zalecone jazdy dodatkowe zrobiłem już gdzie indziej!
              • Gość: maydan Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 22:00
                O tak, tutaj się z Tobą zgodzę, wiecznie śpiący Kamil na jazdach. o jak byliśmy na łuku to zawsze spał mówiąc tylko żebym go nie budził. i jak oni chcą kogos nauczać
                • Gość: reno Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 09:38
                  A dobrych się zwalnia
                  • Gość: anarchja25 Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 22:01
                    masz racje dobrych sie zwalnia
    • Gość: AGA Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.net.stream.pl 10.08.09, 19:14
      tak to prawda
      ja robie kurs w Tiguanie i słyszałam to od swojego instruktora
      • Gość: remi Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 13.08.09, 22:25
        ja polecam osk kacper . swietnie ucza.:) zdala od lukasza i innych
        misiow
        • Gość: do Kacpra Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 09:20
          Do OSK Kacper....
          Zebys sie nie zdziwil jak ktoregos dnia obije Ci ktos pyska pod WORDEM za to co
          piszesz....a zaufaj mi wielu jest na miescie ktorzy by to chcieli zrobic...
          Swoimi postami osmieszasz swoj osrodek...zajmij sie szkoleniem a nie wyzywaniem
          innych osrodkow......milego weekendu
    • Gość: gosc Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.chello.pl 14.08.09, 14:20
      Mnie nic na ten temat nie wiadomo. Chodze tam na kurs, atmosfera
      bardzo miła. Od poniedziałku zaczynam jazdy. Czy ktoś może coś
      powiedzieć na temat instruktora Dawida?
      • Gość: Bo Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:30
        daj spokój nawet nie pytaj. Nawet jak jest oki to zaraz tu usłyszysz inwektywy
        albo jakaś jolka być moze z zemsty napisze że ma zeza ukrytego i w ogóle to
        beznadzieja.

cały ten wątek jest żenujący, już wiem czemu w Polsce jest jak jest, bo przecież
        wszystko zależy od ludzi

• Gość: ... Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.09, 00:53
          Słyszałem ostatnio od znajomej, iż Łukaszek podobno dostał wyrok 2 latka lecz niestety w zawiaskach, oraz zawieszono mu licencje instruktorską.
          • Gość: Agness Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.telesim.com.pl 01.02.10, 13:38
            Ale wy głupoty piszecie. Ja chodziłam na kurs do Będzina. Robiliśmy jedno i to
            samo. Egzaminu nie zdałam. Przed kolejnym egzaminem moja koleżanka poleciła mi
            właśnie "Łukasza" wykupiłam jazdy i.. przez 3 godziny nauczyłam się więcej niż
            przez cały kurs w Będzinie. Bardzo miła atmosfera jak i w biurze tak i na
            jazdach. Serdecznie polecam ten ośrodek, oraz instruktorkę Anetę. Która również
            jest bardzo młoda i tyle co po egzaminie instruktorskim ale nie ma to znaczenia
            w praktyce. Doskonałe podejście do kursanta, doskonała atmosfera. Naprawdę
            polecam wszystkim .

• Gość: marek Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 19:06
              ale Ty jestes Głupiutka, jak mozna przez 3 godziny nauczyc sie wszystkiego??? he
              he he. Tosz ta
              Aneta to cudotwórca albo jakas magia
              • Gość: gutti Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 23:21
                tak... cudotworczyni!
                ledwo zdala egzamin na instruktora ale w praktyce niczego jej nie brakuje!!
                zenada! tak jak popierdulka instruktor marek.
                zatrudnia ich bo mniej im sie placi niz innym z dlugoletnia praktyka!
                • Gość: pitupitu Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 07:21
                  Mówisz o tym marku łysym co bmw jezdzi na reklami na youtubie, ten to juz
                  porazka na maxa
                  • Gość: Antymiś Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.telesim.com.pl 09.02.10, 01:44
                    Ledwo co zdała? A skąd to takie informacje masz? Bo ja tam wiem co innego. Ha ha
                    ha żal dupę ściska. No ale tak jak ktoś jest tępy i zdaje za 6 razem, bo dobrze
                    na rowerze jeździć nie umie to trzeba zrzucić na kogoś. Zawsze to wina Marka,
                    Anety, Łukasza misia Yogi BMW Łysego i dziadka któremu wymusiło się pierwszeństwo
                • Gość: R! Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.centertel.pl 01.08.10, 21:52
                  czytając posty "bardzo miłych" ludzi , robi mi sie nie dobrze ...
                  czy to ma znaczenie , ile instruktor ma lat
                  ???????
                  nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
                  wiec nie opowiadajcie prosze ja Was pierdół , bo lepsza taka osoba
                  młoda , co wiecej potrafi nauczyć niz taki stary cap , co bedzie sie
                  slinił na widok młodej laski , badz bedzie tatusiował kazdemu młodemu
                  kursantowi ..

• Gość: Do Marka Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.telesim.com.pl 09.02.10, 01:47
                Może i magia. Poćwicz lepiej czytanie ze zrozumieniem a nie zajmuj się magią i
                obsmarowywaniem innych. Bo czytam i nie widzę gdzie napisane jest, że
                wszystkiego się nauczyła w 3 godziny. Pisze wyraźnie, że więcej niż w tamtym
                ośrodku.
                • Gość: Kamilka:) Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.cable.smsnet.pl 16.02.10, 12:34
                  jak zwykle zawali sie egzamin albo coś nie pójdzie to wina
                  instruktora... ja jakoś ze znajomymi chodze do osk "Łukasz" i nie
                  narzekam... atmosfera miła i na wykładach i na jazdach... nie ma
                  żadnego wyśmiewania tego że czegoś nie umiem tylko mi to tłumaczy i
                  wracamy w to samo miejsce po jakimś czasie żeby sprawdzić czy już mi
                  to nie sprawia problemu... według mnie nie ma żadnego znaczenia ile
                  lat ma instruktor czy jakie ma doświadczenie bo na równi ze mną
                  koleżanka robi w innym ośrodku prawo jazdy i ma starszego
                  instruktora i twierdzi że nie może się z nim w żaden sposób
                  dogadać... a z tego co wiem to Łukasz nadal ma uprawnienia tylko że
                  jak nie musi to nie bierze kursantów na jazdy bo ma inne obowiązki w
                  osk i jazdy by się bardzo przedłużały:)
              • Gość: obiektywna. Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: *.centertel.pl 02.08.10, 01:25
                Moi drodzy .
                Wasza , głupota przechodzi Was samych .
                Nie znam wszystkich instruktorów z Łukasza , jedynie tyle co
                widziałam ich na placu , ale jezdziłam z Anetą i muszę przyznać , ze
                jak na młodą osobe , jest bardzo dobrym instruktorem , a praca
                instruktora nie należy do najłatwiejszych ..
                ile takich tępot jak niektórzy 'sympatyczni' tutaj , taki instruktor
                , musi ogarnąć ?!wiecie ?
                myslicie pewnie , ze siedzi obok Was taka młoda 'dupa' (to do panów)
                PANI INSTRUKTOR i tylko na Was zarabia ..
                otóz nie .. Aneta , nie jest Bogiem , cudotwórca .. moze
                wyolbrzymione to , ale coś z tego ma ,... bo z totalnej porażki ,
                potrafi zrobić kierowce ..
                i nie , ze ma lekko ponad 20 lat i wyżej sra niż d..u.p.e ma .. Nie!
                Jej praca , płynie głeboko z serca , i jeżeli kursant tez sie
                przykłada to nauka z Aneta to sama przyjemność ..
                Jezeli , nie stać Was na wiele , to najlepiej jest oczerniać .. no
                niestety , instruktor Was tylko uczy a egzamin nalezy do Was .. to ,
                ze ktoś nie zda na placu łuku to juz nie wina instruktora bo to Wy!
                siedzicie za kierownicą ! ale najlepiej jest własnie oczerniac ..
                niestety , jest wiele osrodków i wszystkie sa dla siebie konkurencja
                , ale jeżeli tutaj na tych postach wypowiada sie jakis Pan instruktor
                i obraża , to nie ma za grosz inteligencji i brakuje mu szacunku do
                samego siebie bo chyba sam przeszedł ten cały cyrk by zostać
                instruktorem i pracować z takimi ah brak słow ..
                wracając do Anety , jak dla mnie jest BDB! instruktorem , wkłada
                serce w nauke , wierzy w swoich kursantów i najwazniejsze uczy!!!!!
                nie , flirtuje ze swoimi kursantami , przykłada sie , jest zawsze na
                czas , jest czasowa , elokwentna i moim zdaniem zasługuje na miano
                dobrego instruktora , a Jej wiek zostawcie w spokoju .. Ci co zdali
                za pierwszym niechaj sie ciesza a Ci co nie potrafia zdac niech winy
                nie zrzucaja na instruktora bo Od Was tez wiele zalezy .

• Gość: olo osk łukasz -nie polecam IP: 94.254.231.* 02.08.10, 17:27
                  a weżżżżżżżżżżżżżż anety już dawno nie ma a ci co zostali to do niczego sie
                  raczej nie
                  nadająąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znajomi
                  byli nic nienauczeni i baaaaaaaaaaaardzo niezadowoleni ja tego ośrodka nie
                  polecam!!!!!!!!
                  • Gość: emilka walec re:osk łukasz IP: 94.254.175.* 02.08.10, 17:28
                    ......................ech
                  • Gość: :) Re: osk łukasz -nie polecam IP: *.centertel.pl 04.08.10, 21:30
                    Te , kolego? OLO a skąd masz takie najpiękniejsze informacje , ze
                    nie
                    jezdzi ?
                    byłes, widziałeś?
                    ale Ty człowieku głupoty wypisujesz ..
                    taaa , nikt nie nauczony .. hm .. dziwne :)
                    jakieś tłumoki chyba , ze nic z nauki nie wynieśli :)

• Gość: emo Re: Czy to prawda o Osk Łukasz IP: 94.254.225.* 02.08.10, 17:32
      viper najlepszy hahahahaha

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka