Gość: Calineczka IP: 83.16.119.* 26.09.06, 21:06 Kupię notatki z pierwszego roku filologi angielskiej,najlepiej z tyskiego kolegium nauczycielskiego. Oryginały lub ksero, pismo czytelne. Kontakt na mail kassyopea@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWa Re: a moze od razu dyplom kup?n/t IP: *.CNet2.Gawex.PL 26.09.06, 21:31 Co tam jeden! Kilka: hurtem będzie taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: a moze od razu dyplom kup?n/t 26.09.06, 21:32 Gość portalu: EWa napisał(a): > Co tam jeden! Kilka: hurtem będzie taniej! no np. najpierw licencjat, potem mgr i w promocji dr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Dziwni jesteście IP: 83.16.119.* 27.09.06, 11:58 Czy to aż tak trudno zrozumieć że człowiek chce się przygotowywać na wszystkie egzaminy, kolokwia itp. Kupienie notatek to nic złego, a sugerujący kupno magistra jest chyba zakompleksionym troglodytą. Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 27.09.06, 14:27 dziwne, ze Ty chcesz kupic notatki-nie zamierzasz chodzic na zajecia?Jakos notatek nie kupowalam i studia skonczylam..... Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 27.09.06, 14:33 no właśnie...może by tak najpierw spróbować własnych sił i zrobić notatki, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest IP: 83.16.119.* 27.09.06, 20:08 A dla mnie nie jest dziwne to, że chce być zawsze dobrze przygotowana na zajęcia itd. Chodzi o to, że nie chce żeby coś mi umkneło na wykładach, chce byc poprostu dobra. Wielu z was pomyśli pewnie że jestem jakąś napaloną na studia smarkulą, ale wcale tak nie jest. Nie jestem świeżo po maturze, a żeby dostać sie na dzienne studia musiałam ciężko pracować, wiec jeśli mam przed sobą szansę chce z niej jak najlepiej skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
rodowiczmaryla Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 27.09.06, 20:19 Nie zbieraj kserów, tylko mysl aktywnie, czytaj i dyskutuj - to jedyna droga. (Wiem, bo mam 2x mgr i 1x dypl.) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 29.09.06, 14:37 Gość portalu: Calineczka napisał(a): > A dla mnie nie jest dziwne to, że chce być zawsze dobrze przygotowana na zajęcia itd. Chodzi o to, że nie chce żeby coś mi umkneło na wykładach, chce byc > poprostu dobra. wow ale argument po byku :-DDDDDDDDd, znam wiele osob, ktore nie kupowaly notatek i jakos pokonczyly studia z dobrymi wynikami.... >Wielu z was pomyśli pewnie że jestem jakąś napaloną na studia > smarkulą, dokladnie i jeszcze dodalabym cfaniara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest IP: 83.16.119.* 01.10.06, 17:42 Naprawde mnie słabicie. Rozumiem że prawie każdy z was, który mnie skrytykował nigdyby nie skorzystał z notatek znajomego czy przyjaciela, tylko dlatego że zostałby posądzony o cwaniactwo i Bog jeden wie o co. Ja jak narazie możliwości do skorzystania z notatek znajomych nie mam bo nikogo jeszcze nie znam, ale gdy tylko sposobność taką dostanę to korzystać będę do woli. iberio30 cWaniarą łatwiej jest w życiu, bo skoro zakładasz z góry że tak jest to ja bronić się nie będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 01.10.06, 18:11 Gość portalu: Calineczka napisał(a): > Naprawde mnie słabicie. Ty nas tez. >Rozumiem że prawie każdy z was, który mnie skrytykował > nigdyby nie skorzystał z notatek znajomego czy przyjaciela, tylko dlatego że > zostałby posądzony o cwaniactwo i Bog jeden wie o co. co innego pozyczyc notatki a co innego je kupic-widzisz roznice czy nie? >Ja jak narazie możliwoścido skorzystania z notatek znajomych nie mam bo nikogo jeszcze nie znam, ale poznasz, > ale gdy tylko sposobność taką dostanę to korzystać będę do woli. no nie badz taka do przodu, bo jak sie znajomi na tobie poznaja to zostaniesz sama kujonku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest IP: 83.16.119.* 01.10.06, 21:47 iberio30 nie pisz, że ja WAS też słabię, bo to już jest stwierdzenie faktu, a ja nie widzę żebym słabiła tutaj wszystkich. Ja mogę się wypowiadać tylko za siebie i też tak robię. Co do sarkazmu o znajomych, to ty nie bądz taka do przodu, i nie sugeruj, że mogę mieć jakieś kłopoty, bo jestem pewna że ich mieć nie będę. Może w przeciwieństwie do innych ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 01.10.06, 21:59 Gość portalu: Calineczka napisał(a): > iberio30 nie pisz, że ja WAS też słabię, bo to już jest stwierdzenie faktu, przeczytaj watek?Ile osob Cie poparlo? > a ja nie widzę żebym słabiła tutaj wszystkich. Ja mogę się wypowiadać tylko za siebie i też tak robię. Co do sarkazmu o znajomych, to ty nie bądz taka do przodu, inie sugeruj, że mogę mieć jakieś kłopoty, bo jestem pewna że ich mieć nie będę. no podziwiam twa pewnosc siebie, no coz mloda jestes i malo jeszcze wiesz, zobaczymy jak za czas jakis bedziesz kwiczec. > Może w przeciwieństwie do innych ... :D taaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest IP: 83.16.119.* 02.10.06, 21:12 iberio30, dlaczego ty zakładasz wszystko z góry? Że jestem cwaniarą, że mogę mieć problemy zeby znalesc znajomych, że jestem młoda i że będę kwiczeć. Tak naprawdę patrząc na Twoje posty to widzę że problemy ze znajomymi możesz mieć ty (piszę, że MOŻESZ co nie oznacza że MUSISZ) Ogólnie Ci powiem, że naprawdę nie mam ani czasu ani ochoty na słowne batalie z Tobą i na czytanie postów od kogoś, kto wydaje sądy nie mając o mnie zielonego pojęcia. Oczywiście masz do tego święte prawo, ale ja kapituluję, mam ważniejsze rzeczy do robienia i zakładam, że ty również. Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest 02.10.06, 21:24 tak, masz racje, dalsze dysputy z kims takim jak TY, kto zjadl wszystkie rozumy nie ma sensu, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calineczka Re: Dziwni jesteście?My??? dla mnie jest IP: 83.16.119.* 03.10.06, 14:44 Powiem tyle: O tym kto zjadł wszystkie rozumy sugeruje twój ostatni post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dziwni jesteście IP: *.chello.pl 29.09.06, 12:56 Wszystko da się kupić, nawet posla RP, byle mieć pieniądze.To jest droga na skroty droga Pani.Nie jesteśmy dziwni tylko nie dajemt sobie wmówić że czarne jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Kupię notatki 27.09.06, 15:30 kupie przyjazn, milosc, miejsce w sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Kupię notatki IP: *.icm.edu.pl 27.09.06, 20:27 amoremio napisała: > kupie przyjazn, milosc, miejsce w sejmie :) Mandat (p)osla i czlonka klubu Samoobrony 550.000,- (chyba z VAT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kupię notatki IP: *.kasa-chorych.silesia.pl 04.10.06, 13:45 hahaha no fajnie takie ogłoszenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś