Gość: miki IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 17.04.03, 11:58 A TO POLSKA WŁAŚNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Suomea Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 12:08 Co za bzdura !!! Rozumiem gdyby to byl romans z jakas mloda nastolatka, ale zwiazek doroslych ludzi nie powinien byc chyba traktowany az tak surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.utfors.se 17.04.03, 12:22 To czy dorosli czy nastolatka to nie ma znaczenia. Romansowac wolno z kim ci sie podoba, pod warunkiem ze nie robisz tego w pracy. Tzn. jesli na treningach/zgrupowaniach trener wywiazuje sie ze swoich obowiazkow to poza praca moze romansowac nawet ze swoim psem. O tym czy trener nie 'zaniedbuje' innych zawodniczek powinnismy spytac pozostale kadrowiczki. > Co za bzdura !!! Rozumiem gdyby to byl romans z jakas mloda > nastolatka, ale zwiazek doroslych ludzi nie powinien byc chyba > traktowany az tak surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomea Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 13:55 Zgadzam sie z tym ze pozostale kadrowiczki powinny byc zapytane o zdanie.Faktem jest rowniez ze trener nie powinien tego robic w pracy czy na zgrupowaniach. Chcialam jedynie powiedziec, ze odwolanie tego pana jest drastyczna decyzja i w przypadku tego rodzaju przewinienia nalezala mu sie raczej nagana niz zwolnienie z pracy zwlaszcza jesli dobrze wywiazuje sie z pozostalych obowiazkow.Na pewno i w tej kwestii zdania wsrod zawodnikow sa podzielone.No i jeszcze to,ze zwalniajac trenera nalezy na jego miejsce powolac osobe z doswiadczeniem ktora bedzie w stanie zapwnic zawodnikom odpowiednie warunki treningu.Jak syszalam osoba ktora na to stanowisko zostala powolana nie ma odpowiedniego po temu przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś-pyś Jaka znowu 'nagana' ? IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 17.04.03, 15:18 Przecież jak wół stoi, że w czasie zgrupowań nie spali razem. A nawet gdyby to co ci do tego co robi dwoje dorosłych ludzi? A może zawodniczka pod wpływem udanego seksu ma może lepsze rezultaty i co wtedy? Ma przestać specjalnie dla Ciebie? Jak czytam takie posty to mam wrażenie, że typowo polskie "nie mam, więc niech i on(a) nie ma, żebym się lepiej czuł(a)" dotyczy też seksu. Dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomea Re: Jaka znowu 'nagana' ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 15:24 Po pierwsze misiu-ptysiu przeczytaj sobie moja poprzednia opinie w sprawie artykulu, po drugie zupelnie nie zrozumiales intencji jaka sie kierowalam. Skoro wszyscy tak trabia ze kara trenerowi sie nalezy to mowie ze ta ktora go spotkala jest zbyt surowa i bez sensu. Co do twojego pytania na koniec posta to odpowiem nie bez zadowolenia, ze mam tyle ile chce i tego rodzaju rozumowania nia biore w ogole pod uwage. Pozdrawiam swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bmp Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za 18.04.03, 17:50 A wiesz, że Fender też nie miał żadnego przygotowania merytorycznego??? Podaj nazwisko osoby, która przyszła na jego miejsce! W GW o tym nie napisali. Zreszta informacja w GW została napisana dzień po informacji w Trybunie Śląskiej, niemal tymi samymi słowami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piero Jak możecie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 12:22 Jak śmiecie w katolickim kraju, który dał światu papieża, pochwalać takie wybryki. Seks przedmałżeński to grzech śmiertelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL IP: Gorzelnia:* / 192.168.1.* 17.04.03, 13:43 Powinienem Cię pozwać do sądu za usiłowanie zabójstwa. Prawie mnie zabiłeś tym tekstem :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re:AMEN! IP: 212.205.254.* 17.04.03, 14:05 Trzeba bylo ich odrazu spalic na centralnym placu! Tak jak w sredniowieczu! ...dziekujemy panie Piero! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suomea Re: Jak możecie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:41 piero nie prowokuj....to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Dorosly czlonek, o przepraszam czlowiek ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.03, 17:11 Dorosly czlonek, o przepraszam czlowiek moze sobie zamoczyc, o przepraszam sie zauroczyc w kim chce i jak chce. A ze na sankach, takie sa juz zboczenia, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza buhahahaha IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 19:59 slawek nic dodac nic ujac a teraz mniej smieszne: zastanawia mnie fakt ze ktos zwalnia trenera, ktory ma wyniki, z ukladami za granica i może cos zalatwic. to chyba tylko w Polsce jest mozliwe. musial komus strasznie na odcisk nadepnac bo tlumaczenie ze ma romans z zawodniczka mnie nie przekonujponiewaz ONI CHCE SIE POBRAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.toya.net.pl 17.04.03, 17:58 Odwołany za brak postepów..... to co teraz będzie z Tajnerem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ognis.co Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 12:26 etam. oni poprostu się kochają. to nie jest przestępstwo. w obecnych czasach trudno znaleźć prawdziwą miłość. ludzie są zawistni i się mszczą. dlatego trener będzie musiał odejść. lol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: 195.124.18.* 17.04.03, 13:11 Zamiast medali , osiagniec, rywalizacji na wysokim poziomie znowu PN-Polska Norma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootrs Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: hades:* / 10.26.13.* 17.04.03, 13:20 Ja nie mam nic przeciwko, byle by tylko Tajner nie mial romansu z Małyszem a Janas z Dudkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: noway:* 17.04.03, 13:30 Gość portalu: piootrs napisał(a): > Ja nie mam nic przeciwko, byle by tylko Tajner nie mial romansu > z Małyszem a Janas z Dudkiem. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Re: JEŹDZIĆ, JEŹDZIĆ !! - NIE DUPCZYĆ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.03, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS A gdyby tak spróbować na pędzących saneczkach? IP: Gorzelnia:* / 192.168.1.* 17.04.03, 13:45 To by było "pieprzenie stulecia"!!! No i do tego jaki dreszczyk emocji! Poza tym byłoby to tzw. "połączenie przyjemnego z pożytecznym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: A gdyby tak spróbować na pędzących saneczkach IP: 212.205.254.* 17.04.03, 14:09 Wyobrazcie sobie co by sie dzialo na bobslejach, tam gzie jezdza w czworke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolat Trzeba zabić tą miłość!!! IP: *.system.oj.pl 17.04.03, 14:08 Jakie to żałosne. Innego powodu już sie nie dało znależć? Jeżeli się kogoś chce odwołać, to trzeba to robić z klasą. Niestety panowie z PZSS nie wysilili się. A może by tak powołać specjalną komisję poselską, która zbadałaby ten romans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś-pyś A MOŻE WSZYSTKO PRZEZ TO, ŻE BEZ ŚLUBU? IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.10.* 17.04.03, 15:08 Jaki to jest romans, jak ludzie ze sobą mieszkają razem od 2 lat? Co, nie wolno im? Kapelan nie pobłogosławi medali? To, że w Stanach kogoś wywalono za romans o niczym nie świadczy. Akurat pod tym względem USA to wieś chyba większa od nas(dzisiaj na pierwszej stronie w onecie był link do informacji, że w jakiejś mieścinie w Kalifornii zniesiono grzywnę za kontakty pozamałżeńskie). Ludzie, tam nawet prezydent nie może sobie pozwolić na chwilę przyjemności ze stażystką, bo od razu jest afera! Prawdziwy powód jest zapewne taki - trenerowi się chciało, a związek woli wydawać kasę na "działaczy" - pasożytów, zamiast na refundacje startów. Teraz starty się skończą, bo nowy trener nie ma znajomości. Kochane saneczkarki i saneczkarze, może czas pomyśleć o zmianie obywatelstwa i emigracji? Ja i tak wam będę kibicował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: A MOŻE WSZYSTKO PRZEZ TO, ŻE BEZ ŚLUBU? IP: 195.124.18.* 17.04.03, 15:29 Z takim poziomem sportowym z emigracja moga byc problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasc Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.strong / 192.168.0.* 17.04.03, 17:05 Bardzo dziwne, że dopiero po dwoch latach zaczelo im to przeszkadzac....domyslam sie,ze chodzilo o cos innego a to byl tylko pretekst do zwolnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlugi Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.nefteyugansk.eur.slb.com 17.04.03, 18:20 No a zdjecia laski i goscia nie pokaza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Pewnie Prezes związku też chciał se zadupczyć IP: 158.75.225.* 17.04.03, 20:13 nie wyszło to wywalił konkurenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solo Re: Trener reprezentacji saneczkarzy odwołany za IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.03, 04:55 PO JE BY ! Kto ? Te zjeby na gorze, ktorzy roznpierdalaja wiele rzeczy, wiele klubow, wiele dyscyplin (sic!). JA JEBIE !!! Dlaczego FAGASY NA GORZE, maja decydowac o czyms, tym bardziej, ze efekty pracy trenera byly widoczne !!! _________________ student politechniki wroclawskiej, ktory nei wytrzymal, czytajac to "gowno" - JEZU !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solo WYP*.* POK*.* Z TZW. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.03, 05:00 Sorry, nie uwazam siebie, za "debila, ktory tylko bluzga", ale czytajac to, mozna dostac zawalu serca :////////// To jest juz masakra w bialy dzien ! Brak postepow kadrze ? LOL !!! Zla atmosfera? LOL !!! Darmowe trenowanie na zachodzie , jak teraz ? ZASRANY ZWIAZEK, KTORY NIE CHCIAL INWESTOWAC W ROZOWJ GRACZY, KTORYZ PLACILI ZE SWOICH PIENIEDZY ? Czemu dpierol teraz o tym glosno :( Dlaczego tacy ludzie, ktorzy mogliby dla mnie co najwyzej buty czyscic, zajmuja tak wysokie pozycje w polskim sporcie :( Dzienikarze, chcecie wynikow ? Zajmicjcie sie druga Mafia w Polsce - Mafia dzialaczy :/ Na szczescie nie powiazana zbytnio, ale... miazga :( Student PWR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Nie chciały mieć nic wspólnego...??? IP: 217.153.90.* 18.04.03, 13:15 Czyżby trener chciał je też poderwać, a może ambicje urażone, że to nie one??? Bzdury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś