Gość: obserwator IP: 213.25.112.* 06.05.03, 09:46 niech korzystaja ile wlezie bo im pozwala na to ich miejsce pracy inni niech bulą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewa Pan Dudała - były pracownik UM IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 16:35 Oczywiście zaczął głośno o tym mówić, gdy sam przestał już w UM pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Dudała Re: Pan Dudała - były pracownik UM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 00:13 Gdy pracowałem w UM nie było jeszcze takich ulg lub o nich nie wiedziałem. Zawsze byłem przeciwny tego rodzaju ulgom. W Urzedzie Miejskim nie pracuję już od ponad 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spragniony Re: Urzędnicy z Sosnowca kąpią się za pół darmo w IP: *.telpol.net.pl / 172.16.2.* 07.05.03, 11:59 Zdrowie Wasze w gardła Nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
lollaa Re: Urzędnicy z Sosnowca kąpią się za pół darmo w 07.05.03, 15:01 A czy do tej kąpieli mydła i pachnideł rozmaitych używają??? Bo ja nie wiem - u nas, na hali, jak się baca kąpie, to sporadycznie myje plecy mydłem - dupsko zaś zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś