Dodaj do ulubionych

Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności

IP: *.mclnva23.covad.net 25.03.07, 15:54
Komuchy do Rawy z Marzanna....
Obserwuj wątek
    • Gość: AO Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.ipartners.pl 25.03.07, 16:03
      Kartofle won na Białoruś.....
    • Gość: LEON ZAWODOWIEC Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:32
      Rozliczyć i ukarać komunistycznych degeneratów za zbrodnie i skok na publiczną
      kasę o niewyobrażalnych rozmiarach. Zapraszam śląskich komunistycznych
      degeneratów, agentów i szpicli na otwieraną przez IPN 30 bm. na katowickim
      rynku wystawę "Twarze śląskiej bezpieki". Szczególnie zapraszam śląskich
      baronów SLD. Towarzysz Szmaciak mile widziany. Miłego przyszłego weekendu
      towarzysze.
      • Gość: agnostyk Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:53
        Gość portalu: LEON ZAWODOWIEC napisał(a):

> Rozliczyć i ukarać komunistycznych degeneratów za zbrodnie i skok na
        publiczną
        > kasę o niewyobrażalnych rozmiarach. Zapraszam śląskich komunistycznych
        > degeneratów, agentów i szpicli na otwieraną przez IPN 30 bm. na katowickim
        > rynku wystawę "Twarze śląskiej bezpieki". Szczególnie zapraszam śląskich
        > baronów SLD. Towarzysz Szmaciak mile widziany. Miłego przyszłego weekendu
        > towarzysze.
        ----------
        Bardzo mnie ciekawi, czy na tej wystawie znajdą się również ci,
        którzy się przeistoczyli i obecnie są gorliwymi bigotami i zasłaniają się
        watykańskimi flagami?
    • qdlinski A patrioci polscy potrzebują pomocy 25.03.07, 16:54
      Pełna informacja:
      • Gość: Gaweł Re: A patrioci polscy potrzebują pomocy IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 20:08
        dzięki za linka - pobrałem będę zbierał tylko gdzie to przesłać?
    • Gość: Andy Re: Oszołomy do Rawy z marzanną! IP: 217.153.82.* 25.03.07, 16:56
    • Gość: esej Napisał Polak Cyprian Camil Norwid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:06
      Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy Na nich się jeszcze święty ogień żarzy I
      miłość ludzka stoi tam na straży A Wy winniście im cześć !" ...
    • Gość: ??? Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.07, 17:22
      nie do pomyslenia,Katowice musza miec tyn "dynkmal",grwa, kaj sa moje colty?
      ronald.reagan.filmweb.pl/
      • Gość: Tomi Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.chorzow.n4a.pl 25.03.07, 17:24
        uszok chce te miejsce zostawic na swoj pomnik
    • Gość: 30latka Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: 217.8.188.* 25.03.07, 18:17
      To jakiś kraj absurdu! Katolicy a zioną nienawiścią? ... ponadto zastanawia
      mnie fakt, służba zdrowia kuleje, dzieci głoduje, jest mnóstwo problemów
      społecznych do rozwiązania, a "góra" ustanawia prawo o IPNie jakby to wogóle
      oprócz nich kogokolwiek interesowało. Poza tym wychodzi, że sami na siebie
      nadawali. Święci księża jednak byli czarta warci! Masa kasy na utrzymanie
      ipnowskich urzędników, zagracanie miejsca bzdurnymi dokumentami. To już
      historia! I mnie niewiele interesuje, czy sąsiad za ścianą ma jakąś przeszłość
      w donoszeniu, czy nie. Druga idiotyczna ustawa o znoszeniu perelowskich
      symboli ... kurcze czy "oni" nabrawdę nie widzą innych problemów? Jad w głowie
      zamiast mózgu! Boże widzisz i nie grzmisz!
      • Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:35
        Porządni ludzie nie obawiają się lustracji, dekomunizacji to oczywiste.
        Rozumiem tych co obawiają się zobaczyć odrażające życiorysy swych rodzin. To
        konieczne, zrobiły to wszystkie kraje pokomunistyczne. Nie można budować
        przyszłości na kłamstwie, nie można budować przyszłości nie rozliczjąc
        przeszłości. Wczorajsi komunistyczni mordercy i sadyści i przestępcy powołują
        się dziś na katolickie miłosierdzie by uniknąćkary. Co za odrażająca
        hipokryzja. To konieczne, bo goryle reżimu wciąż "pracują" i potrafią niszczyć
        porządnych ludzi.
    • Gość: re.Leoś Re: Twoja prawda...jest jak dup..a, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:10
      a ten rekwizyt każdy ma swój...!. Może tak...po naukach dzisiejszego nieszporu
      pewne przesłanie jal ulał i odlał pasuje do Ciebie...cyt. <nieprzyjemne prawdy
      są zawsze lepsze od przyjemnych złudzeń....>. Skocz no na rekolekcje, min. 3
      dniowe, bo się Leosiu powtarzasz!
    • Gość: Piotr Pietrasz Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:57
      W "Gazecie Wyborczej" nie czytają "Gazety Wyborczej". Ja wyraźnie mówiłem o
      usunięciu pomnika Armii Czerwonej natomiast nie deklarowałem kto ma być zamiast
      czerwonoarmistów - co pisze wyraźnie w pierwszym tekście Przemysława
      Jedleckiego o pomniku (mówiłem o potencjalnych możliwościach ustawienia albo
      pomnika Reagana albo Ślązaków wywiezionych na Wschód).
      W kwestii co am stać na pomniku katowicki PiS się nie wypowiadał.
    • Gość: Grzegorz Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.nwrknj.east.verizon.net 26.03.07, 06:15
      Zlikwidowac pomnik,to przeciez nie wyzwoliciele a okupanci. Tak dobrze sie zylo
      za Adolfa,nie bylo komuny byl lad i porzadek! Dymily kominy i Slaska i
      Oswiecimia,Brzezinki,Treblinki,Majdanka. bylo pieknie prawda? Po
      co "wyzwalano"? A jeszcze teraz taki pomnik ma przypominac o jakiejs
      wojnie,wojny i morderstw dokonywanych przez Niemcow nie bylo! Byla tylko
      okupacja komunistyczna!Szpitale Rybnika Lublinca Kocborowa czekaja.
      • Gość: katowiczanka Re: Kombatanci bronią pomnika na pl. Wolności IP: *.centertel.pl 26.03.07, 07:04
        Grzeorz masz rację,rada miejska z katowic ,do któregoś z tych szpitali.
    • Gość: Matti Pomnik zmiany okupacji z niemieckiej na sowiecką IP: *.chr2.1000lecie.pl 26.03.07, 08:20
      Skandal!!! Rozpieprzyć ten pomnik!!! A zwolennikow poslać do tow.Łukaszenki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka