Dodaj do ulubionych

Fani Red Hot Chili Peppers zapełnią Śląski

IP: *.106.jawnet.pl 02.07.07, 22:33
Zleje redhotow z mtv ,sprzedali sie mamonie i graja teraz kaszane.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) RHCP w Katowicach IP: *.chello.pl 02.07.07, 22:34
      Zgadza się - widziałem ich dzisiaj w Biedronce (tej na przeciwko Qubusa)
      • Gość: Piter Re: RHCP w Katowicach IP: *.opera-mini.net 02.07.07, 23:19
        A nie byli na dworcu? Może staną w jego obronie. Jest taki... Amerykański
    • Gość: RadekRybnik Super sprawa, szkoda że po 2012 juz tak nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:39
      Super sprawa, na Śląsk zjeżdżają się z wszystkich stron, szkoda tylko ze mamy
      Marszałka Województwa - barana. Który chce reanimowac TRUPA Chorzowskiego;/
      zamiast wybudowac nową Silesia Arena;/ po 2012 gwiazdy takie jak RHCP będą
      grały na nowych obiekatach w Wrocku, Wawie, Gdansku itd. Pozdro dla Wszystkich
      Ślązaków:)
      • mike-great A gdzie tam będą grali ??? 03.07.07, 08:01
        A gdzie tam będą grali ???
        Najlepsze koncerty na Śląskim - nie ma haka!

Gość portalu: RadekRybnik napisał(a):

> Super sprawa, na Śląsk zjeżdżają się z wszystkich stron, szkoda tylko ze mamy
        > Marszałka Województwa - barana. Który chce reanimowac TRUPA Chorzowskiego;/
        > zamiast wybudowac nową Silesia Arena;/ po 2012 gwiazdy takie jak RHCP będą
        > grały na nowych obiekatach w Wrocku, Wawie, Gdansku itd. Pozdro dla
        Wszystkich
        > Ślązaków:)
    • Gość: tree kaszana mzoesz rozwinac mysl? co to znaczy IP: *.domainunused.net 03.07.07, 10:44
      sprzedali sie mamonie? czy to ze miliony ludzi kupuja ich plyty to grzech?
    • Gość: jeti Re: Fani Red Hot Chili Peppers zapełnią Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:30
      tak to jest: poki sa w niszy, to sa artystami.
      zawsze chca osiagnac sukces, a jak im sie to juz uda, to wtedy sa FE, bo sa
      komercyjni. to taka pulapka, z ktorej niewielu daje sie wyjsc (U2, The Rolling
      Stones), ale to moze bardziej zasluga formatu gwiazdy.
    • Gość: ~ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: KUBA Fani Red Hot Chili Peppers zapełnią Śląski IP: *.toya.net.pl 04.07.07, 16:29
      Na takiej chale nie byłem od dawna!!!!!!!, beznadziejny muzycznie, źle
      nagłośniony, fatalny wokal i gitarzyści!!!!, pozdrawiam
    • Gość: Szaka Fani Red Hot Chili Peppers zapełnią Śląski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:18
      Mialam nadzieje na cos lepszego... koncert nie byl fatalny, ale tez nie
      zaskoczył jakos bardzo. Jakis czas fajnie grali, ale poźniej zaczeły sie
      te "solowki gitarzystow" itd.. Z 2h ich grania, moze 40 min było godnych uwagi.
      Oswietlenie słabe, za duzo przerw, brak 1-ego supportu... tak, czy inaczej
      średnio to wypadło, mysle ze duzo ludzi moze byc niezadowolonych z koncertu.
      • Gość: drozd Re: Fani Red Hot Chili Peppers zapełnią Śląski IP: 213.241.71.* 05.07.07, 13:55
        Zgadzam się prawie w zupełności. Mam trochę inne zdanie na temat solówek, ale
        akurat lubię je więc nie jestem obiektywny. Ostatni numer zagrany już bez
        Kiedisa przypomniał mi Page'a i Zeppelinów z Song Remains The Same, nawet obraz
        Frusciante na telebimie był rozmazywany w podobny sposób.
        Ale reszta to kaszanka, Kiedisa prawie w ogóle nie było słychać (stałem na
        płycie). Jak czytam na rmf fm peany o liczbie kolumn i telebimach to mi się
        płakać chce ze śmiechu. Telebim to dziś standard i nikt łaski nie robi. Byłem na
        Stonesach, stałem z boku a słyszałem wszystko ekstra. I to co zrobili na koniec
        RHCP to brak szacunku dla fanów. Kiedis zlazł ze sceny przed ostatnim numerem i
        nawet nie wyszedł by się z resztą zespołu pożegnać z ludźmi. A to włączenie na
        koniec muzy z komputera by zagłuszyć ewentualne prośby o bisy, to po prostu
        żenada. Odwalili sztukę dla sztuki i mocno mnie rozczarowali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka