Gość: EaDo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:39 Te choinki i ozdoby na dwa miesiące przed świętami potrafią zniechęcić do ich zakupu. Tak się na to pieroństwo napatrzę, że na same święta już nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogatek W sklepach święta, można już kupić choinki IP: *.brhm.cable.ntl.com 06.11.07, 21:02 ja już 21 listopada widziałam bombki i lampki w promocji w jednym z supermarketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: W sklepach święta, można już kupić choinki IP: 172.25.252.* 06.11.07, 21:18 To raczej niemożliwe, bo dziś mamy ledwie 6 listopada:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziaba W sklepach święta, można już kupić choinki IP: *.akademiki.uni.torun.pl 06.11.07, 23:20 Heh w OBI Toruń wystrój świąteczny panuje już od początku października :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia W sklepach święta, można już kupić choinki IP: 212.160.172.* 07.11.07, 09:10 bezsens wakacje promujcie już w styczniu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
michalchochola No takie czasy 07.11.07, 11:20 No właśnie wakacje promuje się w styczniu. Jak chcesz mieć dobre miejsce na sylwestra- to planujesz to w czerwcu. To jest bez sensu. Cała ta dekoracja świąteczna obrzydnie do świąt. Rozumiem zacząć dekorować tak tydzień przed adwentem... Ale już? Przed samymi Wszystkimi Świętymi szedłem na uczlenię w Katowicach- i w Belwederze jest już na witrynie masa świątecznych aniołków Goebel. No ale niestety- wszystko ulega komercjalizacji. I albo poddamy się owczym pędem- albo będziemy starali się dostrzec w tym wszystkim jakiś głębszy sesn- mimo otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_fish W sklepach święta, można już kupić choinki 07.11.07, 12:54 Niedługo będziemy kupować choinki w wakacje. Ah, społeczeństwo konsumenckie... :P Odpowiedz Link Zgłoś