ballest 23.11.05, 19:57 To je odwrotny wontek do Hanysa z pszezywaniem;) Jou pszou Klarze na pouny karze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annak12 Re: Pszonie 23.11.05, 20:56 ballest napisała: > To je odwrotny wontek do Hanysa z pszezywaniem;) > > Jou pszou Klarze > na pouny karze > :))) On pszaje Klarce dzięki fujarce:)))))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Pszonie 23.11.05, 21:17 Godajom co naszko Klara forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=24807471 Skuli pszonio szła na fara. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 23.11.05, 21:22 Nasza Regina Mou fajnou mina se nigdy nie boczy yno roz"mysli" ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 24.11.05, 08:43 annak12 napisała: > On pszaje Klarce > dzięki fujarce:)))))) Tyn sztyngel fujara, wzion richtich Klara, fto jak fto,jak widzicie, wontek tyn sam, Anie posoje,niysamowicie;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 24.11.05, 13:42 rico-chorzow napisał: > Tyn sztyngel fujara, > wzion richtich Klara, > fto jak fto,jak widzicie, > wontek tyn sam, > Anie posoje,niysamowicie;) I rico w ten wątek wlazł też widzi w nim szpas cały czas smaruje cholewki a nie wie do której dziewki boi się ,że kosza dostanie takie to jego pszanie;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 26.11.05, 21:23 Nie boj sie Anienko Rico wiy co robi swojom wielkosciom to nadrobi! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 23.11.05, 22:24 kochaj róże,kochaj bratki,a najwięcej serce matki :) Odpowiedz Link
olandi1 Re: Pszonie 24.11.05, 18:06 Za tom naszom szopkom leżołech tam z ciotkom, a teroz mie gańba, jak sie z ciotkom spotkom. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 24.11.05, 22:21 Nasza Olenka Se tysz kochala dostala panienka Margotka ji dala Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 26.11.05, 00:37 Zegarem miłości odmierzać będziemy czas, by każda chwila była wiecznością. Sekunda - chwilą uniesienia, Minuta - chwilą pragnienia. Godzina - wielką radością, każda doba czułością. My jesteśmy tego zegara wskazówkami. My odmierzamy czas, który jest jeszcze przed nami. Czas szybko umyka. Zegar będzie tykał, tak długo, dopóki w sercach grać będzie miłości muzyka. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 26.11.05, 16:38 Tlen potrzebujemy do zycia Jego brak pszidou se komu ? ja, bo bez jego bycia dojdziemy do multiorgazmu Odpowiedz Link
builder Re: Pszonie abo pszaniy?=dylemat-n/tx, 26.11.05, 01:09 ballest napisała: > To je odwrotny wontek do Hanysa z pszezywaniem;) > > Jou pszou Klarze > na pouny karze > Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie abo pszaniy?=dylemat-n/tx, 26.11.05, 11:07 Jou Ci pszajam ale jou ji pszou. Przez to moze byc tak i tak! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie abo pszaniy?=dylemat-n/tx, 26.11.05, 12:05 PSZON PSZONA PSZONACH PSZONAMI PSZONEM PSZONIE PSZONO PSZONOM PSZONU PSZOU PSZANIE PSZANIY Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie abo pszaniy?=dylemat-n/tx, 26.11.05, 12:16 Wojciech Pszoniak faktycznie miyszkou kedys we Glywicach :) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie abo pszaniy?=dylemat-n/tx, 26.11.05, 12:38 Alech cie grzou jak uech ci pszou ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 26.11.05, 20:28 Na zielony uonce i w stajence pszou uech piekny Anience Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie 26.11.05, 21:27 broneknotgeld 26.11.05, 20:22 + odpowiedz Jak we uchu słychać wionie Dobro wrożba to na pszonie. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 27.11.05, 18:08 Bądź przy mnie blisko Badź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno chłód wieje z przestrzeni kiedy myślę jaka ona duża i jaka ja to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata Halina Poświatowska Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 27.11.05, 18:10 ...Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową tęskniłem lata... Każde Twe słowo słodkie w mym sercu wywołuje dreszcze - mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa Twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem słowem Twem się pieszczę - mów do mnie jeszcze..." Kazimierz Przerwa-Tetmajer Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 27.11.05, 19:43 :))))młodym wystarczy iskierka starego nie wskrzesi i gierka:)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 27.11.05, 19:54 annak12 napisała: > :))))młodym wystarczy iskierka > starego nie wskrzesi i gierka:)) Anna,co jo mom srobić? wkurzić Ciy niy moga, mom siy som pobić? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 27.11.05, 20:12 rico-chorzow napisał: > Anna,co jo mom srobić? > wkurzić Ciy niy moga, > mom siy som pobić? :)))Rico,Tobie styknie ta iskierka przecież pszaje Ci każda frelka:)) ) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 27.11.05, 20:24 Jedne wasze szczyńście, co Rico niy mo wyńście;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 27.11.05, 20:30 Rico---każdo Frelka Ci przaje;) ale Ty chyba yno Jednyj? co?tej Jedynej ,Ukochanej ,Umiłowanej....... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 27.11.05, 20:42 sloneczko1 napisała: > Rico---każdo Frelka Ci przaje;) > ale Ty chyba yno Jednyj? co?tej Jedynej ,Ukochanej ,Umiłowanej....... Jo pszaja wszyckym Gryfnym,a Ciebie Sonecko;)).......schrupia,WaM,zaros,a knefle bydom ino szczylać;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 28.11.05, 10:19 Jedyn co dwom frelkom pszac chciou w koncu zodny nie dostou ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 28.11.05, 11:11 ballest napisała: > Jedyn co dwom frelkom pszac chciou > w koncu zodny nie dostou ;) Ja Ballest,jak siy ino -chce-, inkszi,jak siy richtch pszaje;)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 28.11.05, 12:03 Kusik Fajnie Maszkytnie Puc jeszcze roz Ty mosz dziubeczek Toc niy uciykej Jo ci chca pszoc . Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 28.11.05, 12:19 To przeca ale znocie: Przy piecu stoua krupnioki grzoua a jou jom majt, majt, majt! Uona se smioua ;)))))' Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 28.11.05, 12:31 no toc :) przi piecu stoua krupnioki grzoua a on jom, majt, majt, majt, a ona sie smioua :)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 28.11.05, 12:48 Idzi siy zapytać -czamu abo s czygo siy smioua-?;)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 28.11.05, 12:56 a jo sie prawie starom przipomniec inksze zwrotki - znosz je mozno? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 28.11.05, 13:00 Szwager,prowda pedzieć,suszou*ch,dzwoni mi ino niy wia we kerym kościyle;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 28.11.05, 13:15 a znocie to Usnoua dzioucha pod liliom psziszou kochanek, uobudziou jom Usnoua dzioucha pod liliom psziszou kochanek, uobudziou jom Moja kochanou ty tukej spisz a jou tu pszszou, Ty nic nie wiysz Moja kochanou ty tukej spisz a jou tu pszszou, Ty nic nie wiysz umiycie dali? jou trocha dali umiam? Odpowiedz Link
rico-chorzow Kaj som Sonecko,Anna,Meg i inksze, 28.11.05, 14:14 z Wami byki(Ballest,Szwager itd.) byda uo pszoniu godou,kaj som te Gryfne? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 28.11.05, 14:14 "Im bezczelniejszy facet, Tym szybciej uzyskuje placet.";)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 28.11.05, 14:58 annak12 napisała: > "Im bezczelniejszy facet, > Tym szybciej uzyskuje placet.";)) No,nareszcie...... Co jest -placet-?;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 28.11.05, 16:55 rico-chorzow napisał: > > No,nareszcie...... ... mogliby my spiyrać sie o to;))) > > Co jest -placet-?;) ... karlus i niy wiy;)))) placet- zezwolenie, zgoda Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 28.11.05, 21:58 Miłość jest zbawieniem Więc jestem przy Tobie w niebie Miłość jest tęsknotą Więc tęsknię do Ciebie Miłość jest marzeniem Więc marzę o Tobie Miłość jest pragnieniem Więc pragnę Cię! Miłość jest myśleniem Więc myślę o Tobie Miłość jest czekaniem Więc cierpliwie czekam na Ciebie Miłość jest ogniem Więc płonę ... Miłość jest Tobą ...Więc Cię Kocham !! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie 28.11.05, 22:32 annak12 napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > No,nareszcie...... > > ... mogliby my spiyrać sie o to;))) > > > > > Co jest -placet-?;) > ... karlus i niy wiy;)))) > placet- zezwolenie, zgoda > Czasownik bezosobowy(Verba impersonalia) placet - zdaje się dobre, cieszy Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 29.11.05, 07:12 annak12 napisała: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > No,nareszcie...... > > ... mogliby my spiyrać sie o to;))) > > > > > Co jest -placet-?;) > ... karlus i niy wiy;)))) > placet- zezwolenie, zgoda Hehehe,dyć`ech naszkryfou - no nareszcie:-)),a Ty chcys siy zaś spiyrać;)),Anna,Anna,co jo s Tobom mom,couki świat i pyjterkarty;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 09:23 Anna moze jeszcze dzisiej nie wstaua bo se byc moze calou noc pszoua Tera se napewno umyc musi choc jom diobou juzas kusi Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie 29.11.05, 09:51 Ślońzok - to jak "piyrszy w klasie" - żodyn mu nie pszaje. Ale - za Boga sie śnim nie rozstaje. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 18:42 hanys_hans napisał: > Ślońzok - to jak "piyrszy w klasie" - > żodyn mu nie pszaje. > Ale - za Boga sie śnim nie rozstaje. Hanys,co ty godosz? dyć jo Ci przaja:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 18:43 i tak to godosz sam przi wszyskich, no wiysz!!! :))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 18:48 Laband--żeby niy było Ci żol to musza sie prziznać,że i Ciebie przaja;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 18:49 :))) tera to ale zech ze stouka sleciou :) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 18:43 "W miłości właśnie cenię niedoświadczenie Miłość nie jest kunsztem Miłość jest wzruszeniem" Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 18:45 mosz recht sex to je blank co inkszego :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 18:49 szwager_z_laband napisał: > mosz recht sex to je blank co inkszego :) kurde belek--to terozki dopiyro to zrozumiołeś? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 18:55 szwager_z_laband napisał: > mosz recht sex to je blank co inkszego :) Wyjdzie nam na zdrowie To,czego człowiek nie powie;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 18:59 a wiecie, ze to nie fajnie, jak dwie takie fajne frelki jednego chopa kochajom;) ? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 19:01 ty to zaros mosz grupansex na mysli, jo zaro wiedziou izes je pieronowy zbereznik :))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 19:03 ale zes sie dzisiej rozkochaua, ho,ho! :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 19:07 Suoneczko, Tys juz wszystkim dzisiej pszoua, myslam, zes se cos dzisiej nie naloua ;) ??? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 19:08 a co bydziesz loc wosk abo ouow? ps ze ouowiu lepsze karlusy wyuazom! :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 19:27 Laband, godosz jeden to za mauo, uona Karlusow potrzebuje? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 19:35 Ballest--jak jo sie odwina i dostaniesz richtich po tym niywyparzonym pysku Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 20:04 Laband jou Tysz, ta by mie juz po pysku praua, mnie juz je wiyncy jak 18 lot! Czyli jestem juz dorosuym! ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 20:06 zawsze padouch ize wszyske frelki som po jednych piyniondzach :)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 20:08 Wciąż z własnym sercem przegrywam wojny choć nieprzyjaciel tylko w urok zbrojny;))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pszonie 29.11.05, 20:22 Kery to wrog cie sam zauroczou Mozno sie piernik ino zahoczou Dej ino znac kery to bydzie A pomogymy Ci w Twojyj biydzie :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 20:22 Jak uech richtig kapnou, tos z nami przegraua? Bo my som Twoje nieprzyjaciele? Niy Aniu, my som Twoje przyjaciele, ale Tys je za bardzo tajemniczou i my nic uo Ciebie nie wiymy, tylko to ze lukate wosy kajs mosz? Pytanie moje lautet: KAJ je mosz ? ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 20:29 Ballest--Ty zbereźniku,jakbyś niy wiedzioł,że na głowie je mo! Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 20:36 Suoneczko a jou se tysz tak myslou, bo kaj by jeszcze mogua kryncone wosy wspolczesnou kobieta miec, przeca dzisiejsze kobiety tylko jeszcze tam wosy majom, bo ze zdrzensow wyrywajom! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 20:41 No ,gdzie mogę mieć loki. Ballest,co za pytanie!Na głowie! Zaświadcza o tym każdy Twój postępek że się uważasz za świata pępek;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 20:56 Anienko, Ty juz skryslosz jak MEG, a jak bys mnie poznua, to bys widziaua, ze nie ma skromniejszegio czuowieka na Swiecie jak jou! Jou se nigdy nie wadzam i kazydymu w realu dom recht! A tera wic o wosach! Moiu uech kolegi miou cztyry wosy i je zawsze staraniie czesou! Kedys pszichodzam do niego bo chcieli my na zabawa do Bojszowa jechac i nie urwou mu se przy czesaniu jeden wos, no to mu zostauy tylko trzy, tera juz nerwowy bou i pac juzas jedyn wos wyrwany, No pedziou tera do mnie: Wiysz co ballest tera to mi jedno, tera z tymi dwoma wuosami to rozkosmany jadam! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 21:21 ballest napisał: > Anienko, Ty juz skryslosz jak MEG, a jak bys mnie poznua, to bys widziaua, ze > nie ma skromniejszegio czuowieka na Swiecie jak jou! > Jou se nigdy nie wadzam i kazydymu w realu dom recht! bo uwierza;)....................he,he Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 20:49 To mężczyzn choroba naiwna że dzisiaj ta ,a jutro inna Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 21:24 Zawsze kobieta więcej czuje wstrętów do opieszałych,niżli natrętów;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 21:37 No ciekywi jestesmy dziouszki do jaki szuflodki nos wrazicie, no smiauo godejcie ! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 21:48 ballest napisał: > No ciekywi jestesmy dziouszki do jaki szuflodki nos wrazicie, no smiauo > godejcie ! Do szuflodki niy ,yno do chlywika:)))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 29.11.05, 21:58 a jo wszystkim tym Panom przaja,i żodnego niy zaszufladkuja,bo każdy je inny -- a tak właściwie to niychciałabych żeby sie zmiyniali bo dobrze mi z niymi :) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 30.11.05, 08:12 sloneczko1 napisała: > a jo wszystkim tym Panom przaja,i żodnego niy zaszufladkuja,bo każdy je inny -- > a tak właściwie to niychciałabych żeby sie zmiyniali bo dobrze mi z niymi :) Witej Sonecko;),a jo myślou,co ino za Ballestym kukos;)) A tak po cichu miyndzy nami,coby niy suchali,niy dej siy tym gizdom,to som pierony! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 20:57 ballest napisał: > Dyc uono nom i tak udowodniom, ze jest tylko kolezenstwo! > ;) > > Jou je pewny ze Anienka i suoneczko by z np. Janosikiem w jedym lozku spauy i > be se nic nie stauo! > Bo to je kolega, anic wiyncy! ;) oj Rico,Rico---za Tobom kukom i nic:( a jo ci tak przaja;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 06:53 sloneczko1 napisała: > > oj Rico,Rico---za Tobom kukom i nic:( > a jo ci tak przaja;) Witej Sonecko;))jak korzdygo rana, jo Ci tysz pszaja,a kusik dostana?;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 21:54 Zwiększa smak potraw i miłości Ten,kto czasami pości;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 21:58 Tera juz nic nie godom! Nos do chlywika? Anienko??? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 22:28 Niejeden by nie zaczynał, Gdyby mógł przewidzieć finał;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 29.11.05, 23:00 Anienko, wiym ze nie wygrom z Tobom bo tys se zrobioua takou dobrou, ze Cie trudno UGWOZDZIC a nalezauo by Ci se;) Ty i Suoneczko zaczyliscie tu tak niewinnie a tera pokazujecie co mocie za uszami! MNIE TO ALE BARDZO CIESZY, my wom i tak te ueby uoszkubiymy ;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 29.11.05, 23:25 Noc nas skazuje na kochanie a świt rozgrzeszyć nie jest w stanie;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 30.11.05, 07:32 "Poszoł ci rołz tyn mój kamrat Tyjo do Farorza do spowiydzi. Motlo, bero, i łoroz godo: – Farorzycku, a jo to zdrodzoł moja kobiyta. – Ja – pado na to Farorz – a wiela razy? – No, wiycie Farorzyczku, jo sam prziszoł sie wyspowiadać a niy kwolić!" www.slonzoki.de/ojgyn/majowe_pszonie.htm Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 30.11.05, 07:45 annak12 napisała: Noc nas skazuje na kochanie a świt rozgrzeszyć nie jest w stanie;) Niejeden by nie zaczynał, Gdyby mógł przewidzieć finał;) Zwiększa smak potraw i miłości Ten,kto czasami pości;) Zawsze kobieta więcej czuje wstrętów do opieszałych,niżli natrętów;))) Zaświadcza o tym każdy Twój postępek że się uważasz za świata pępek;))) Wciąż z własnym sercem przegrywam wojny choć nieprzyjaciel tylko w urok zbrojny;))) Wyjdzie nam na zdrowie To,czego człowiek nie powie;) "W miłości właśnie cenię niedoświadczenie Miłość nie jest kunsztem Miłość jest wzruszeniem" Jak tak pomyśla,a niy wia cy umia;);to je pieronym ciekawy zamlong,i siy tak myśla - fto sam kogo ;-))? Jo siy to chyba richich przemyśla;)) a przemyślynia moje jutro wyśla;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 30.11.05, 08:12 "Jo siy to chyba richich przemyśla;)) a przemyślynia moje jutro wyśla;))" Rico to dej se richtig mija (mühe) bo jak niy, to zrobiam wija Widzisz jak Ci nasze frelki pszajom chnet se za Tobom ....... ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Dyć pedziouch jotro,co je dziysioj;)) 01.12.05, 07:03 ballest napisał: > No Rica to zaczynej myslec, bo juz czasu nie ma ! Poleku,poleku,sam prawie wszycko je Zamlong "Noc nas skazuje na kochanie a swit rozgrzeszyc nie jest w stanie;) Niejeden by nie zaczynal, Gdyby mógl przewidziec final;) Zwieksza smak potraw i milosci Ten,kto czasami posci;) Zawsze kobieta wiecej czuje wstretów do opieszalych,nizli natretów;))) Zaswiadcza o tym kazdy Twój postepek ze sie uwazasz za swiata pepek;))) Wciaz z wlasnym sercem przegrywam wojny choc nieprzyjaciel tylko w urok zbrojny;))) Wyjdzie nam na zdrowie To,czego czlowiek nie powie;) "W milosci wlasnie cenie niedoswiadczenie Milosc nie jest kunsztem Milosc jest wzruszeniem" Tyn sztyngel fujara, > wzion richtich Klara, > fto jak fto,jak widzicie, > wontek tyn sam, > Anie posoje,niysamowicie;) I rico w ten watek wlazl tez widzi w nim szpas caly czas smaruje cholewki a nie wie do której dziewki boi sie ,ze kosza dostanie takie to jego pszanie;))" ---------------------------------------- No ciekawe,nie powiem, to ładne wierszopisanie, dokładnie jednak nie wiem?, zanosi się na kosza dostanie? Z polotem co niemiara, pszanie krok po kroku, każdy post coś zawiera, otwiera szczegóły uroku. Kto tu cholewki smaruje? czyż to niedoświadczenie? moge ftoś kecki bigluje? dlatego też natrętów akceptuje;)) Wojny sercem chętnie przegrywa, nad finałem się zastanawia, świtem,ku swemu postu zakończeniu,;)) kochaniu nocnemu rozgrzeszenia, odmawia.;)) I co z tego będzie?,że cielak karlusa do ołtarza, nie zdobędzie,chyba,że sam wół i kopytami, z cielakiem się skuł tylko taka,mała,mędrna liszka, karlusa mądrego uściska;))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 30.11.05, 08:51 "I największego mędrca ,i największe ciele potrafi przyprowadzic przed ołtarz w kościele" Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 30.11.05, 08:59 annak12 napisała: > "I największego mędrca ,i największe ciele > potrafi przyprowadzic przed ołtarz w kościele" Cielok?..chyba tygo niy zrobi, chyba...myndrzec siy zastanowi. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 30.11.05, 09:09 rico-chorzow napisał: > > Cielok?..chyba tygo niy zrobi, > chyba...myndrzec siy zastanowi. Jak wpadnie do matni miłosnej zapomni,czy z głupoty własnej!:)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 30.11.05, 09:16 ! "myjcie sie dziewczyny ! nie znacie dnia ani godziny" Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie 30.11.05, 10:02 ballest napisała: > Suoneczko a jou se tysz tak myslou, bo kaj by jeszcze mogua kryncone wosy > wspolczesnou kobieta miec, przeca dzisiejsze kobiety tylko jeszcze tam wosy > majom, bo ze zdrzensow wyrywajom! annak12 napisała: > No ,gdzie mogę mieć loki. > Ballest,co za pytanie!Na głowie! Wy tysz mocie uooba anoong! Pszeca najbardzi kryncone wosy majoom kobiyty w AFRYCE! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 30.11.05, 10:55 A skond ty wiysz, czy anna nie je z Afryki? bo suoneczko to wiymy jak wyglondou! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 06:40 > annak12 napisała: > > > No ,gdzie mogę mieć loki. > > Ballest,co za pytanie!Na głowie! > > Wy tysz mocie uooba anoong! Gynau,niy majom chopcy anongu,lukate wosy som ino na gowie,a reszt uogolony,pra Anna?;),do jakigo fizera chodzis?;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 16:39 rico-chorzow napisał: ,pra > Anna?;) Doceniam,że słowa dotrzymujez i w "Annie"teraz gustujesz;) do jakigo fizera chodzis?;) Tu Cię rico ciekawość zżera pytasz mnie o fryzjera A nie przyszło ci do głowy, potem wszystkie białogłowy chyba będzie słodszym zaskoczeniem znalezienie czegoś innego, pod każdym odzieniem;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 16:46 Białogłowie Ty moje, ja się zaskoczeń nie boję, Zawsze mówiłem, cóż za niewychowanie, pomagać białogłowie, w ubranie;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 16:50 Gdy zobaczysz tylko ładną buzie od razu masz myśli łobuzie;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 16:53 Czymż byłby człowiek bez myślenia, gryfnych pyszczków widzenia;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 17:13 Tylko widzenia,to nieśmiały dawno już pieściłby to zuchwały;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 17:15 annak12 napisała: > Tylko widzenia,to nieśmiały > dawno już pieściłby to zuchwały;) Co monitor? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 17:26 jeśli monitor tak działa jak magia pięknego ciała;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 17:32 Monitor działa,działa, samaś się w niego, zapatrzała;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 17:38 No cóż,czasami i działa niemowa nie tracąc czsasu....na słowa;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 01.12.05, 17:49 No cóż,każdy ma sposób i upodobanie,niektóra lubi, niemowy zolytowanie. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 18:43 dała się lubić,kochać się dała i tylko siebie dać ci nie chciała Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 20:58 annak12 napisała: > dała się lubić,kochać się dała > i tylko siebie dać ci nie chciała Anno--dobre to:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 07:14 annak12 napisała: > dała się lubić,kochać się dała > i tylko siebie dać ci nie chciała Czyż w milczeniu zolytnika siła cała? żeby zaraz o oddawaniu gadała?;))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 30.11.05, 14:19 ballest napisał: > ! "myjcie sie dziewczyny > ! nie znacie dnia ani godziny" > !A Wy panowie częściej zmieniajcie swoje gacie ! bo Wam zaśmierdną klejnoty,chyba ,że nie macie:))) I tak w miłości zwykle bywa najpierw kochanie,potem zadyma;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 01.12.05, 09:52 Anienko, Anienko, Ty juzas mondrujesz a mondrujesz! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 21:15 Kiedy w jeden policzek całusa dostała zawsze drugi nadstawiała;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 21:19 Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić? - "Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć." Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 21:39 Ballest--ucz sie ,ucz ,bo nauka to potyngi klucz;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 07:01 ballest napisał: > Juzas dziseij UOBIE mondrujecie a mondrujecie! Ballest!!Uostudo pierońsko, dej dziouchom pokoj, bo Ciy pogonia, i to niy wonsko;)), fajnie uosprawiajom, i nom szpas.....dowajom, keby winycy takich bouo, toby siy na świecie lekszi, rzouo;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 21:35 Nim pomyślicie o miłosnej uczcie najpierw się uczcie Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 21:37 Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny? - Bo on przeważnie już ma chłopaka. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 07:05 sloneczko1 napisała: > Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy > i przystojny? > - Bo on przeważnie już ma chłopaka. To nie należy do tego wątku,właściwym wątkiem byłby wątek - przyjaźn damsko .....?;-))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 21:53 "Po co, sąsiadko, zainstalowała pani przy telewizorze lusterko wsteczne?" - "To duża wygoda. W ten sposób mogę obserwować męża przy zmywaniu naczyń!" Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 21:59 Powyżej brody,poniżej nosa miejsce na czułego całusa;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 01.12.05, 22:02 annak12 napisała: > Powyżej brody,poniżej nosa > miejsce na czułego całusa;) a mie tam mogom wszyndzie całować;)i to czule:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 22:11 Była piękna ,dobra ,święta do dziś płacisz alimenta;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 01.12.05, 22:47 "Od jutra się poprawiać zacznę Bo dzisiaj grzechy takie smaczne";)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 08:04 annak12 napisała: > "Od jutra się poprawiać zacznę > Bo dzisiaj grzechy takie smaczne";)) Ras postanowiłem!,żeby koniec, tej niecnoty był wszelki, i nad łóżkiem wywiesiłem hasła obraz wielki: -od jutra nie piję, nie palę i nie pier....- i czytam dziennie rano, zaraz potem jak się, pomodlę,umyję i ogolę. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 10:45 :)))) o niewierności,chwalisz mnie niewinną a już z samego ranka całujesz inną;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 11:09 Szczęście chodzi swoimi drogami rzadko się zgadza spacerować z nami;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 14:56 ballest napisał: > JUZ DAWNO EKS > A WCIAZ TEN SEX Ty być cicho;))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 17:24 rico-chorzow napisał: > ballest napisał: > > > JUZ DAWNO EKS > > A WCIAZ TEN SEX > > Ty być cicho;))) Kochaj bliżniego swego nie krzycz "cicho" do niego on obrał inną dróżkę by całować inną nóżkę Choć była twarda jak skała To dla niego kruszała A TY luby:))) nie chcesz mej zguby całowałbyś drogę którą iść mogę:)))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 17:46 Oj,się rozpędziłem, chyba droga niewycałowana komuś nóżkę skręciłem? ktoś zreperuje ją do rana;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 18:04 Niejedna pani dla niejednego pana wpierw była obca,a potem obcałowana;)) Waść wpierw namieszasz ,nabałamucisz;) A potem w innego ramiona porzucisz;))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 02.12.05, 18:33 Waćpanna,przepraszam,że "cicho" powidziałem, nie wszystkie konotacje, forum tego znałem;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 18:45 Historia z tego by była cała bo Waści"cicho", jam zapomniała;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 02.12.05, 18:53 a tero po slonsku! Fajnie tukej urgoucie bele se nie ......... ;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 21:12 ballest napisał: > Fajnie tukej urgacie > bele se nie ........ > ;) Gdzie rządzą żądze tam ja nie rządzę więc nie bój się "bracie" nikt nie narobi w gacie;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 02.12.05, 21:21 No, Wy dwa gouombki fajnie skreslocie moze do Siebie richtig cos mocie Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 21:36 ballest napisał: > No, Wy dwa gouombki fajnie skreslocie > moze do Siebie richtig cos mocie > ;) W swata się ballest zabawiasz i nam amory wmawiasz tu w tym cały ambarans żeby dwoje chciało na raz a ten "mój gołąbeczek";) z inną już uwił domeczek;) Odpowiedz Link