guru133 Niech sobie boiskowi bandyci maszerują a policja 28.05.08, 23:33 powinna im towarzyszyć aż do granicy z Białorusią. Tam już nimi zajmą się służby Łukaszenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xg1 Motłoch pomaszeruje przeciwko kierowcom IP: *.acn.waw.pl 28.05.08, 23:34 Kibice to jeszcze pół biedy rozumiem ich bo policja naprawdę potrafi zaleźć za skórę ale zobaczcie co się w wawie dzieje w poniedzialek to prawdziwa malpiarnia www.odkorkuj.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.08, 00:09 Polska glupota nie zna granic. Nikt nie byl winny, a przynajmniej inni moze tak ale napweno nie moj syn. brutalna policja ich pobila bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hart Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.08, 00:14 Wszystkich kiboli do pierdla razem z kibolem Kurskim Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Ale qerva kyrk! 29.05.08, 00:25 To ci jaja!!!Szalikowcy czy raczej kibole organizuja marsz przeciwko dzialaniom policji.Tego nawet Orwell by nie wymyslil. A rozpirzyc ten caly marsz holoty w PiSdu.Mieli by oni marsze w normalnych krajach. ech Polsko w cos Ty wdepla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: 83.143.163.* 29.05.08, 00:37 Śmieszne, GW broni kiboli. Dobrze niech kochani tatusie i mamusie bandytów i dresiarzy protestują. Ciekawe, że wszystkie dresy i inne bydło zawsze ma takich delikatnych i wrażliwych rodziców. Zidiociałe mamy staruszki, które martwią się o swoich synków i płaczliwych tatusiów alkoholików, oni nic nie rozumieją, ale jakby co to mogą zapłakać do kamery. Wszyscy płaczą nad swoimi synalkami, bo dostali wpie..od policji, albo właśnie wpieprzyli się swoim BMW rocznik 80 i coś tam na drzewo, a przy okazji ubili jakąś blacharę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Relacja jednego z kibicow IP: *.chello.pl 29.05.08, 01:21 Wpada policja do przedziału i każe się kłaść na ziemi. Ci co byli zaraz przy wyjściu obrywają pałą. Po pewnym czasie wpada kilku w kominiarkach i wyciągają paru chłopaków od razu ich pałując i wyrzucają z pociągu na peron. Ludzi wyciągali na podstawie koloru bluzy i spodni, i niejednokrotnie po posturze. Za jakiś czas wracają po kolejnych, a że nie mieli jak do nich dojść o przeszli po kibicach – rękach, plecach, nogach – i zrobili to samo co z poprzednimi – pałami na dzień dobry i wyrzuceni z przedziału. Gdy padło pytanie z ich strony „czy jest tu jakaś kobieta?” i się jedna odezwała to później leciały hasło typu – „lachociąg”, „ci..”. Część plecaków była przeszukana gdy byliśmy w przedziale ale i tak nie mogliśmy patrzeć co się z nimi dzieje gdyż głowy musieliśmy mieć spuszczone cały czas w dół. Za każde odezwanie się, próbę zmienienia miejsca lub za dzwoniący telefon obrywało się pałą. Tak siedzimy przez dobre dwie godziny, słysząc bardzo duzo obelg na Nasz temat. Gdy przyszedł czas na Nas przedział kazali się przygotować i "wypie..ć" z przedziału. Wszyscy musieli wybiec z przedziału i od razu kłaść się na peronie. Przy przejściu między przedziałami dostawało się kopy od policji. Później kazali Nam usiąść na betonie. Zostaliśmy sfilmowani, następnie każdy został przeszukany, zrobiono mu zdjęcie wraz z dowodem i spisano. Po tym kazano biec w wyznaczone miejsce i usiąść na kamieniach. Jeśli ktoś ich zdaniem za wolno biegł obrywał pałą. W między czasie przedział został przeszukany. Wszystko co się w nim znajdowało znalazło się na ziemi, z plecaków wszystko zostało wyrzucone. Dało się odczuć, że przy „przeszukaniu” użyli gazu. Powrót do przedziału wyglądał podobnie jak wyjście czyli bieg i kopniaki od policji. Oczywiście wszyscy z powrotem na ziemię, zakaz jakiegokolwiek porozumiewania się i używania telefonów. Tak siedzimy przez kolejne dobre 2 – 2,5 godziny. Jak ktoś szybko nie znalazł się na ziemi to „pomagali” mu na nią trafić. Gdy pociąg już rusza do Katowic, po jakiś 15-30 minutach pozwalają usiąść już normalnie. W pewnym momencie wchodzi ich czwórka i tym co siedzieli przy wejściu każą "spie..ć" bo oni chcą sobie usiąść. A że nie było już miejsca na siedzeniach to nie pozwolono ludziom stać tylko kazano siedzieć na ziemi. Co jakiś czas używali gazu i śmiejąc się wychodzili z przedziału. Jak stwierdzili, że się przewietrzyło to wracali. I tak kilkakrotnie. Ja wiem ze niektorzy bardzo sie ciesza z takich dzialan policji w stosunku do kibicow. Jednak mam nadzieje ze kilka osob zrozumie ze w wyniku przewinienia kilkudziesieciu osob pod Krakowem ucierpialo kilkaset osob. Czy tak buduje sie autorytet panstwa i prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Relacja jednego z kibicow IP: *.gprs.plus.pl 29.05.08, 02:36 to po cholere sie pchali na ten stadion?! Dlaczego pozwolili garstce kiboli zrobic rozrube? Ja tez ponioslem bardzo duza kare za to ze pozwolilem komus znalezc portfel. Zostalem oskarzony o wspoludzial i tyle... jesli widzisz ze ktos zaczyna demolke to powstrzymaj go a nie jecz! Dlaczego kiedys mieszkajac w zabrzu musialem bac sie wychodzic do sklepu gdy byl mecz i gdy latali "kibice"? Dlaczego musza byc tak wulagarni, agresywni, nieprzewidywalni? Mi sie to nie podoba i chociazby dlatego Policja powinna tlumic w zalazku takie zachowania - bo ja mam wieksze prawo czuc sie bezpiecznie jako zwykly czlowiek niz kibic ktory dobrowolnie idzie na tego typu impreze masowa! Na stadionie miescie sie gora 15.000 ludzi w miescie Zabrzu mieszka 200.000 ludzi - kto ma wieksze prawo czuc sie bezpiecznie? W tyle mam takie uklady ze boje sie podniesc glowy i spojzec w oczy grupce podpitych karkow-za sam wyglad powinni juz miec policjanta przy sobie ktory by ich pilnowal. Ja nie sluchaja polecen to strzal ostrzegawczy a pozniej w nogi. Tak jak zreszta ostatnio policjant zastrzelil jakiegos goscia w Rudzie Sl za to ze nei zatrzymal sie na wezwanie... Mozna miec rozne zdanie o nich - glinach, ale w 90% to ciezko pracujacy ludzie ktorzy chcieliby nas chronic...szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Relacja jednego z kibicow IP: *.chello.pl 29.05.08, 03:02 Co ty gadasz? co to znaczy po cholore pchali sie na mecz? chyba chcemy normalnosci prawda? dziewczyna ktora sie pomaluje moze zostac zgwalcona bo sama sie prosila? troche powagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Relacja jednego z kibicow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 14:00 Gość portalu: Johnny Walker napisał(a): > to po cholere sie pchali na ten stadion?! bo mamy demokrację i mam prawo iść gdzie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Relacja jednego z kibicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 23:58 Chyba napiłeś się tego Walkera.Dziwne że ja nie obawiam się chodzić po Zabrzu w dniu meczu.Przez 2 lata dojeżdżałam z Zabrza do Katowic do pracy (1994-95),wtedy kibice nie mieli wynajętych pociągów,jeździli ogólnymi,przynajmniej tutaj. A co do postrzelenia przez policjanta 17-latka to powinieneś wiedzieć że on /postrzelony/ wraz z kumplami coś tam okradli,nie pamiętam kiosk sklep? i uciekali.Strzelał bo nie zatrzymali się i nikt tu nie ma wątpliwości.Co innego odpowiedzialność zbiorowa.Wiesz kto ją stosował? gestapo.Ojciec,syn,czy ktoś inny,był w podziemiu to gestapo zabierało całą rodzinę i cała rodzina ginęła.Albo przykładowo mordowano całą wieś bo szwaby podejrzewali że pomaga partyzantom. Tak ma wyglądać stosowanie prawa? To jest chore. W państwie prawa nie ma odpowiedzialności zbiorowej.Ale to najlepiej policji wychodzi.Ciekawa jestem czy policja znalazła kumpli 17-latka,niedawno czytałam że nie potrafią ustalić z kim był.A wiedzą chociaż jak się nazywał? A może niech wezwią ten oddział z Krakowa który spacyfikował pociąg.Tamci policjanci mają dar jasnowidzenia.Wybrali z całego pociągu 30 paru których nie widzieli wcześniej bo przecież nie było tych gliniarzy w Tarnowie.Gdyby przyjechali do Katowic to może znaleźli by kumpli postrzelonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.range86-155.btcentralplus.com 29.05.08, 02:18 borowiak(pisownia mala litera zamierzona) trzeba bylo wychowac synka tak zeby umial kibicowac,bo wymachiwanie bejsbolem kibicowaniem nie jest,nie umiales wychowac dziecka na porzadnego czlowieka to teraz miej pretensje tylko do siebie,a policji (mimo ze popelnia czasem bledy) bede bil zawsze brawo za tepienie kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:50 > borowiak(pisownia mala litera zamierzona) trzeba bylo wychowac synka tak zeby u > mial kibicowac,bo wymachiwanie bejsbolem kibicowaniem nie jest,nie umiales wych > owac dziecka na porzadnego czlowieka to teraz miej pretensje tylko do siebie,a > policji (mimo ze popelnia czasem bledy) bede bil zawsze brawo za tepienie kibol > i antykibol a masz na to jakiś dowód? no ujawnij go, bo nie wiem czy wiesz, bo narazie pomawiwiasz człowieka. I nie p##prz mi, ze zatrzymanie jest jakims dowodem. Bo nie jest. do momentu skazania przez sąd RP, jest cos takiego jak domniemanie niewinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:13 antykibol,a widziałeś że syn p.Borowiaka wymachiwał bejsbolem?Pisanie nazwiska z małej litery to objaw braku wykształcenia i kultury.Wydaje mi się że to chyba Ciebie źle wychowano.Ciekawa jestem czy ktokolwiek z tych napadających na zatrzymanych przez robocopów,przeprosi ich gdy okaże się że kochana władza się pomyliła.Były takie przypadki,np chłopcy sprzątali stadion i w zamian weszli bez biletu na mecz,tak jak i dziewczyny bo taki zwyczaj.Zadyma,policja wkracza do akcji,zadymiarze uciekają a policja leje tych co im pasuje i zabiera tych bez biletów nie słuchając wyjaśnień.Teraz policja się wycofuje ale swoje już zrobili.Oto polska władza w mundurach.Nie,nawet pisać się nie chce gdy czyta się te ziejące nienawiścią komentarze.Jeszcze sąd nie wydał wyroku a już wszystkich okrzyknięto bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Kibice pomaszerują przeciwko policji 29.05.08, 02:29 Czasami zdarza mi się prowadzić autobus rozwożący kibiców po meczu,określenie "bydło" obraża poczciwe zwierzęta,to najzwyklejsza chołota i ta chołota organizuje marsz milczenia,paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji 29.05.08, 02:30 adamowski1 napisał: > Czasami zdarza mi się prowadzić autobus rozwożący kibiców po > meczu,określenie "bydło" obraża poczciwe zwierzęta,to najzwyklejsza > chołota i ta chołota organizuje marsz milczenia,paranoja. to nie paranoja. to kraj rządzony przez tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:16 Tylko HOŁOTA nie wie że hołota pisze się przez "h" a nie tak jak Ty piszesz "chołota". Myślę że zrozumiałeś? Staram sie nie obrażać innych ale czasem nie da się przejść obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Gumowe kule na debili z szalikami IP: *.spray.net.pl 29.05.08, 03:19 Policjo, skop im rufy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-kibic na miejscu tego ojca IP: *.wro.vectranet.pl 29.05.08, 03:39 Na miejscu tego ojca bym się do syna nie przyznawał, jakby mój w takim bestialstwie uczestniczył, a nie marsze robić... Ale widać tatuś do syna podobny. Może niedługo zaczną demonstrować złodzieje, że policja ich łapie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Ryczko Niesamowite nieporozumienie IP: 203.162.3.* 29.05.08, 03:55 Taka manifestajca nie powinna miec miejsca bez odpwiedniego zabezpieczenia. Policja powinna byc bezwzgledna dla przestepcow - niezaleznie od tego czy sa stadionowi, pospolici czy zorgaizowani. Ciekawe czy uczesnicy MARSZU MILCZENIA przyjda w kominiarkach, szlikach i beda zamaskowani? Przypomina mi to przemarsze Ku Klux Klanu.... Moze pokaza swoje twarze i nazwiska? Tchorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Powinni do nich strzelać bez sądu IP: *.kolornet.pl 29.05.08, 04:09 a Policja powinna być taka jak w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Polsce zabiora organizacje EURO2012 za... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.05.08, 04:51 ... rasizm na boiskach, a policja jest za lagodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka To juz szczyt bezczelnosci i hamstwa!!!! IP: *.toya.net.pl 29.05.08, 05:21 według mnie powinniśmy zaprosić amerykańska policję żeby zrobiłą porządek! Nasza policja jest łągodna dla nich ponad wszelkie możliwości!!! I ma rację, szkoda rąk brudzic.... Tylko jak sie okazuje ci "spokojni i źle traktowani" kibole niszczą nie tylko stadiony, ale także transport, samochody i zabijaja dzieci jeśli staną przypadkiem na ich drodze(dzisiejsze wiadomości o ciężko rannym chłopcu)!!!Jak jest mecz w mieście to najlepiej siedzieć w domu!!! To jakiś terror bandycki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars A tluc to dranstwo brutalnie i skutecznie! 29.05.08, 06:16 A brutalnym Policjantow w imieniu prawdziwych milosnikow pilki noznej dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: To juz szczyt bezczelnosci i hamstwa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:21 zabijaja dzieci jeśli > staną przypadkiem na ich drodze(dzisiejsze wiadomości o ciężko > rannym chłopcu)!!! Ten chłopiec brał czynny udział w rozróbie,tak podała policja,było na pasku TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
nameja Pan Borowiak sam by chętnie powalczył 29.05.08, 06:16 w obronie swoich "kibiców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z Doncaster Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 29.05.08, 06:19 Tylko w Polsce nie mozemy sobie poradzic z banda pseudokibicow.Powinnismy wziac przyklad z takich Panstw jak np.Wielka Brytania.Ale Polska zawsze byla w tyle.Wlasnie ciezko ranny zostal 12-letni clopiec bo pseudokibole(dla mnie smieci!!!!)..Bydlo nie kibice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Ham fan Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 12:01 Marcin z Doncaster > Tylko w Polsce nie mozemy sobie poradzic z banda > pseudokibicow.Powinnismy wziac przyklad z takich Panstw jak > np.Wielka Brytania.Ale Polska zawsze byla w tyle. tak od kiedy nie ma burd? Bzdury, to, że nie ma ich na stadionach pch nie znaczy ze nie ma ich w nizszych ligach, czy na trasach dojazdowych i na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.prewencja.net Re: Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 22:52 Dokladnie. Pozatym w Anglii nikt nie traktuje kibicow jak bydla, a praca tamtejszych policjantow naprawde budzi szacunek. Kto byl ten wie, kto nie byl ten moze co najwyzej na forach pie******** Pozdrowienia dla fana West Hamu :) im forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joke Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.cama-soft.park.gdynia.pl 29.05.08, 07:22 To chyba jakiś żart. Może niech wszyscy bandyci zorganizują marsz milczenia przeciw temu że policja im uniemożliwia ich 'zawód' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTAS A czy pan Borowiak bierze jakąś odpowiedzialność IP: *.dwtele.pl 29.05.08, 08:58 za ewentualne zamieszki , burdy ? marsz milczenia kiboli ? hahahaa - a co do syna to była taka piosenka " .. dobry chłopak był i mało pił ..... " wszyscy siedzą za niewinność !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Mamy uogólniać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:30 Proszę sobie zobaczyć stronę www.mydlniki.blog.onet.pl Zauważyli Państwo mnogość artykułów pokazujących, że w policji również zdarzają się czarne owce? To proszę mi teraz odpowiedzieć - jeżeli jest kilkudziesięciu policjantów, którzy nie przestrzegają prawa, to należy zagazować, spałować, zniszczyć wszystkich stróżów prawa? Bo ja mam inne zdanie. Podobnie w Mydlnikach, jeżeli winnych było 50, to powinni zostać zatrzymani i osądzeni - ale tylko Ci winni. A nie, że kibice, którzy nie brali udziału w zamieszkach są pacyfikowani... To jakaś paranoja, żeby tak uogólniać. Jedzie w autobusie grupa szalikowców, dwóch wybija szybę - reszta jest winna? Ludzie, proszę o trochę szacunku dla prawdziwych kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Negocjacje z bandytami???? 29.05.08, 09:59 Panie podchmielony kibolu z pałą i kostką brukową w ręku, proszę pana aby pan był łaskaw oddać te dwa przedmioty symbolizujące miłość do bliźniego i raczył pójść z cichym śpiewem środkiem ulicy na swój pociąg do domu. My zaś będziemy prosić pańskiego adwersarz z przeciwnej drużyny tymi samymi słowy i aby poszedł środkiem drugiej ulicy. Prosimy was abyście nam nie odmawiali bo wtedy się rozpłaczemy. I nie nieście transparentów z napisem "CHWDP" Ponieważ zaczniemy się modlić w związku z tym że, "P" to ponoć Papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN ŚLĄSK Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:23 POPIERAM TEN MARSZ TRZEBA TO SKOŃCZYĆ BO POLICJIA NIE JEST W CALE TAKA ŚWIĘTA I CORAZ CZĘSCIEJ ZDARZA SIĘ ŻE TO ONA JES PRZYCZYNĄ ROZRÓB PO PRZEZ WYZWANIE KIBICÓW W SZCZEGÓLNOŚCI CI MŁODSI POLICJANCI PIERWSZY PRZYKŁAD ŻE POLICJIA NIE JEST TAKA ŚWIĘTA,WSZYSCY PAMIĘTACIE MŁODEGO KIBICA CZARNYCH SŁUPSK PRZEMKA CZAJE SKATOWANEGO PRZEZ POLICJANTA I NIKT MI NIE W MÓWI ŻE CHŁOPAK STWARZAŁ ZAGROŻENIE DLA OTOCZENIA PRZECIERZ MIAŁ DOPIERO 13 LAT DRUGI PRZYKŁAD OOSTRZELALI SAMOCHÓD Z DWOMA NIE WINNIMI LUDZMI JEDEN NIE ŻYJE DRUGI JEŹDZI NA WÓZKU. A MEDIA PODAJĄ ŻE ZAWSZE WINNI SĄ KIBICE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordian Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.is.net.pl 29.05.08, 12:29 niech ten borowiak weżmie na siebie odpowiedzialość jak coś się stanie w czasie marszu on jest organizatorem,jak puscił 17 latka samego na drugi koniec polski?wielki psycholog ,przez takich mamy taka młodzierz z ADHd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudokibic 1993 Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.icpnet.pl 29.05.08, 12:42 oni chyba nigdy nie widzieli brutalnej Policji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kibice pomaszerują przeciwko policji IP: *.icpnet.pl 29.05.08, 13:00 napewno wśród maszerujących nie będzie przypadkowych ofiar przynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś