04.01.07, 21:56
Hej :) Szukam dobrego ginekologa w Mikołowie, który przyjmuje na NFZ i
pracuje też w Szpitalu Powiatowym. Może mi któraś z Was kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • skoczek28 Re: Ginekolog 05.01.07, 10:06
      proponuje jednak mimo wszystko prywatny gabinet, kompleksowa obsługa i czas
      poświęcony pacjentce jest BEZCENNA. W Mikołowie jest wielu dobrych, nawet
      bardzo dobrych lekarzy-ginekologów. Ja moge polecić swojego lekarza doktora
      Kubackiego to ginekolog-anestezjolog, przyjmuje w gabinecie na ul. Okrzei obok
      Apteki Sw Wojciecha w kazdy wtorek i czawartek od godz 16.00. O nim moge mówic
      wyłacznie w SUPERLATYWACH. Świetny fachowiec, niesamowicie kontaktowy i na
      prawde DBA o swoje pacjentki. Wiem co mówie 8 miesięcy temu urodziłam córeczke
      pod jego opieką ;-)jeśli chodzi o innych lekarzy to bardzo ceniony jest dr
      BANAŚ duzo ciepłych słów słyszałam też o doktorze Kiełbasińskim czy doktor
      Góralowej(przyjmuje w tym samym gabinecie co dr Kubacki)
      • madziula000 Re: Ginekolog 05.01.07, 17:29
        Hej. Ogółem to mieszkam w Tychach i mam 20 lat. Jakbyś mogła podać mi
        dokładniejsze namiary + telefon na swojego abo innych lekarzy to byłabym Ci
        bardzo wdzięczna. Ile bierze za wizytę Twój lekarz i czy pracuje też w Szpitalu
        Powiatowym na Waryńskiego? A słyszałaś coś może o dr Dyrdzie lub dr
        Jaworskim ???
        • skoczek28 Re: Ginekolog 09.01.07, 09:00
          Oczywiście mój lekarz dr Kubacki pracuje na oddziale gin-położ w szpitalu na
          ul. Waryńskiego. Wizyta kosztuje 60 zł (w gabinecie jest usg)Telefon do
          rejestracji czynny jest we wtorek i czwartek od 16.00 nr 032 224 10 37. jesli
          chodzi o Twoje pytanie o dr Jaworskiego to sprawa jest troche
          bardziejskomplikowana bo wprawdzie nie miałam doczynienia z tym lekarzem ale
          też nie słyszałam zbyt pochlebnych opinii o nim. Dr Dyrda to ordynator
          odddziału gin-położ mikołowskiego szpitala i mam mieszane uczucia z nim
          związane, choć uchodzi za b. dobrego specjaliste
        • alusia79 Re: Ginekolog 12.01.07, 13:28
          >A słyszałaś coś może o dr Dyrdzie lub dr
          > Jaworskim ???

Jednemu i drugiemu mówię NIE!
          Do pana Kubackiego nie mam żadnych pretensji. Polecam doktora Roberta
          Kiełbasińskiego, człowieka który się stara o swoje pacjentki. Wiem, ze
          przyjmuje prywatnie w Mikołowie, nie wiem czy w przychodni też. Naogół jest
          tak, że po przejściu z państwowej poradni do prywatnego gabinetu z lekarza
          olewacza robi się człowiek do rany przyłóż. Wiele moich znajomych bardzo chwali
          Kubackiego i Kiełbasińskiego. Ja ciążę prowadziłam u Banasia, ale to było parę
          lat temu. Teraz na 100% poszłabym do Kiełbasińskiego.
          Pzdr
    • madziula000 Re: Ginekolog 17.01.07, 10:56
      ile ludzi tyle opinii ... naprawdę nie umiem się zdecydować :((
      • alusia79 Re: Ginekolog 17.01.07, 11:13
        Jeśli się zdecydujesz na pana Roberta Kiełbasińskiego nie pożałujesz. Na pewno
        nie popełniaj błędu wielu i nie chodź do pana ordynatora Dyrdy - to że nim jest
        wcale nie świadczy o tym, ze ma się lepszą opiekę w szpitalu (powiedziałabym
        nawet, że jest wręcz odwrotnie - naocznie stwierdzone). Poza tym charakteryzuje
        go rutyna. Na prawdę rozważ Kiełbasińskiego! Nie chodziłam do niego (bo parę
        lat temu o nim nie wiedziałam), ale chodziło i chodzi do niego wiele z moich
        koleżanek. Na prawdę jest godny polecenia. Niestety kilku z wymienionych we
        wcześniejszych postach lekarzy jest rutyniarzami, a ten lekarz przykłada się
        bardzo do tego co robi, stara się i poświęca pacjentce nieograniczoną ilość
        czasu.
        • madzia1257 Re: Ginekolog 01.02.07, 12:48
          mam takie pytanie czy moze mi ktos polecic kobiete ginekologa z okolic mikołowa moze byc rowniez z katowic
          • alusia79 Re: Ginekolog 02.02.07, 09:30
            W Mikołowie pani doktor Góralowa, albo Karelowa. Nie mam doświadczeń z żadną z
            nich, ale cieszą się dobrym i opiniami.
            • madzia1257 Re: Ginekolog 02.02.07, 16:09
              Dzieki a wiesz moze gdzie one dokładnie przyjmuja chodzi mi o ulice i o jakiś numer telefonu??
              • kathrina77 Re: Ginekolog 08.02.07, 14:57
                mogę podać Ci namiary na dr Czekańską-Karel, tel.32 7381115, przyjmuje w
                poniedziałki, wtorki i czwartki. Jestem pacjentką Pani doktor i pozostało mi
                jeszcze 2 miesiące do porodu. Słyszałam różne opinie o Cz.K. Przeważają takie,
                że jest dobrym specjalistą i w czasie ciązy dobrze prowadzi opiekę lekarską,
                gorzej jest gdy trafisz do szpitala np. po terminie porodu. W tym momencie
                widzisz ją tylko przypadkiem. Ja na razie nie narzekam, nie mam jej nic do
                zarzucenia. A co będzie dalej-zobaczymy:)
                Przy okazji mam prośbę aby mamusie, które rodziły już w wyremontowanej, nowej
                porodówce, mogły napisać jak jest. Podzielcie się wiadomościami:)))
                • madzia1257 Re: Ginekolog 08.02.07, 22:21
                  a mogłabys mi podac jeszcze dokładny adres do tej dr Karel, z góry dziekuje
                  • kathrina77 Re: Ginekolog 09.02.07, 20:48
                    ul.Dąbrowskiego 8a, Mikołów, jest dostępna strona: hczek.webpark.pl/
                    • madziula000 Re: Ginekolog 24.02.07, 21:10
                      A gdzie dokładnie przyjmuje dr Kiełbasiński? Mogę prosić o jakieś namiary?
                • izelka Re: Ginekolog 03.08.07, 19:51
                  Karelowa prowadziła 2 moje ciąże i nie była przy ani jednym porodzie ani nie
                  interesowała sie mną w szpitalu. Muszę przyznać że jest ok ale tylko w gabinecie
                  w szpitalu bym na nią nie liczyła. Ponieważ leżałam 2 razy w szpitalu polecam dr
                  Banaś on interesuje sie swoimi pacjentkami.
            • madzia1257 Re: Ginekolog 09.03.07, 11:09
              mam pytanko czy jest może w mikołowie pani doktor która nie przyjmuje prywatnie tylko przez NFZ jesli ktoś z was zna jakąś to prosze o namiary. z góry dziekuje
    • lubisia1 Re: Ginekolog 07.03.07, 19:31
      ja osobiście polecam dr Góral lub dr. Kubackiego
    • mazia14 Re: Ginekolog 18.04.07, 00:10
      Ja także polecam dr.Kubackiego,prowadził dwie moje ciąże.Bardzo dobry lekarz:)
    • sylwetka.87 Re: Ginekolog 16.02.08, 15:56
      DZIEWCZYNY!!!
      JEŚLI CHCECIE URODZIĆ ZDROWE DZIECKO I DONOSIĆ CIĄŻĘ NIE IDZCIE DO
      DR. JAWORSKIEGO!
      Pracuje on w poradni k w szpitalu. Poszłam do niego bo byłam w ciąży
      (sprawdzone za pomocą testu) a dostałam upławów. To była moja
      pierwsza ciąża i nie wiedziałam czy to jest normalne a wizyte u
      swojego lekarza dr. Kubackiego miałam zaplanowaną na drugi dzień.
      Opowiedziałam o wszytkim dr. Jaworskiemu po czym kazał się rozebrać
      i położyć na koźle. Badanie zaczoł od naciskania z całej siły na
      brzuch (nie przestał jak powiedziałam mu że mnie to strasznie boli)
      przebadał ręką i stwierdził że zaczełam krwawić wzioł mnie na usg i
      stwierdził że najprawdopodobniej jest to ciąża martwa. Załamałam się
      (od tego czasu cały czas krwawiłam i strasznie bolał mnie brzuch. W
      szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli że trzeba czekać żeby
      można było sprawdzić czy dziecko dobrze się rozwija niestety tego
      samego dnia poroniłam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka