madziula000 04.01.07, 21:56 Hej :) Szukam dobrego ginekologa w Mikołowie, który przyjmuje na NFZ i pracuje też w Szpitalu Powiatowym. Może mi któraś z Was kogoś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoczek28 Re: Ginekolog 05.01.07, 10:06 proponuje jednak mimo wszystko prywatny gabinet, kompleksowa obsługa i czas poświęcony pacjentce jest BEZCENNA. W Mikołowie jest wielu dobrych, nawet bardzo dobrych lekarzy-ginekologów. Ja moge polecić swojego lekarza doktora Kubackiego to ginekolog-anestezjolog, przyjmuje w gabinecie na ul. Okrzei obok Apteki Sw Wojciecha w kazdy wtorek i czawartek od godz 16.00. O nim moge mówic wyłacznie w SUPERLATYWACH. Świetny fachowiec, niesamowicie kontaktowy i na prawde DBA o swoje pacjentki. Wiem co mówie 8 miesięcy temu urodziłam córeczke pod jego opieką ;-)jeśli chodzi o innych lekarzy to bardzo ceniony jest dr BANAŚ duzo ciepłych słów słyszałam też o doktorze Kiełbasińskim czy doktor Góralowej(przyjmuje w tym samym gabinecie co dr Kubacki) Odpowiedz Link
madziula000 Re: Ginekolog 05.01.07, 17:29 Hej. Ogółem to mieszkam w Tychach i mam 20 lat. Jakbyś mogła podać mi dokładniejsze namiary + telefon na swojego abo innych lekarzy to byłabym Ci bardzo wdzięczna. Ile bierze za wizytę Twój lekarz i czy pracuje też w Szpitalu Powiatowym na Waryńskiego? A słyszałaś coś może o dr Dyrdzie lub dr Jaworskim ??? Odpowiedz Link
skoczek28 Re: Ginekolog 09.01.07, 09:00 Oczywiście mój lekarz dr Kubacki pracuje na oddziale gin-położ w szpitalu na ul. Waryńskiego. Wizyta kosztuje 60 zł (w gabinecie jest usg)Telefon do rejestracji czynny jest we wtorek i czwartek od 16.00 nr 032 224 10 37. jesli chodzi o Twoje pytanie o dr Jaworskiego to sprawa jest troche bardziejskomplikowana bo wprawdzie nie miałam doczynienia z tym lekarzem ale też nie słyszałam zbyt pochlebnych opinii o nim. Dr Dyrda to ordynator odddziału gin-położ mikołowskiego szpitala i mam mieszane uczucia z nim związane, choć uchodzi za b. dobrego specjaliste Odpowiedz Link
alusia79 Re: Ginekolog 12.01.07, 13:28 >A słyszałaś coś może o dr Dyrdzie lub dr > Jaworskim ??? Jednemu i drugiemu mówię NIE! Do pana Kubackiego nie mam żadnych pretensji. Polecam doktora Roberta Kiełbasińskiego, człowieka który się stara o swoje pacjentki. Wiem, ze przyjmuje prywatnie w Mikołowie, nie wiem czy w przychodni też. Naogół jest tak, że po przejściu z państwowej poradni do prywatnego gabinetu z lekarza olewacza robi się człowiek do rany przyłóż. Wiele moich znajomych bardzo chwali Kubackiego i Kiełbasińskiego. Ja ciążę prowadziłam u Banasia, ale to było parę lat temu. Teraz na 100% poszłabym do Kiełbasińskiego. Pzdr Odpowiedz Link
madziula000 Re: Ginekolog 17.01.07, 10:56 ile ludzi tyle opinii ... naprawdę nie umiem się zdecydować :(( Odpowiedz Link
alusia79 Re: Ginekolog 17.01.07, 11:13 Jeśli się zdecydujesz na pana Roberta Kiełbasińskiego nie pożałujesz. Na pewno nie popełniaj błędu wielu i nie chodź do pana ordynatora Dyrdy - to że nim jest wcale nie świadczy o tym, ze ma się lepszą opiekę w szpitalu (powiedziałabym nawet, że jest wręcz odwrotnie - naocznie stwierdzone). Poza tym charakteryzuje go rutyna. Na prawdę rozważ Kiełbasińskiego! Nie chodziłam do niego (bo parę lat temu o nim nie wiedziałam), ale chodziło i chodzi do niego wiele z moich koleżanek. Na prawdę jest godny polecenia. Niestety kilku z wymienionych we wcześniejszych postach lekarzy jest rutyniarzami, a ten lekarz przykłada się bardzo do tego co robi, stara się i poświęca pacjentce nieograniczoną ilość czasu. Odpowiedz Link
madzia1257 Re: Ginekolog 01.02.07, 12:48 mam takie pytanie czy moze mi ktos polecic kobiete ginekologa z okolic mikołowa moze byc rowniez z katowic Odpowiedz Link
alusia79 Re: Ginekolog 02.02.07, 09:30 W Mikołowie pani doktor Góralowa, albo Karelowa. Nie mam doświadczeń z żadną z nich, ale cieszą się dobrym i opiniami. Odpowiedz Link
madzia1257 Re: Ginekolog 02.02.07, 16:09 Dzieki a wiesz moze gdzie one dokładnie przyjmuja chodzi mi o ulice i o jakiś numer telefonu?? Odpowiedz Link
kathrina77 Re: Ginekolog 08.02.07, 14:57 mogę podać Ci namiary na dr Czekańską-Karel, tel.32 7381115, przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki. Jestem pacjentką Pani doktor i pozostało mi jeszcze 2 miesiące do porodu. Słyszałam różne opinie o Cz.K. Przeważają takie, że jest dobrym specjalistą i w czasie ciązy dobrze prowadzi opiekę lekarską, gorzej jest gdy trafisz do szpitala np. po terminie porodu. W tym momencie widzisz ją tylko przypadkiem. Ja na razie nie narzekam, nie mam jej nic do zarzucenia. A co będzie dalej-zobaczymy:) Przy okazji mam prośbę aby mamusie, które rodziły już w wyremontowanej, nowej porodówce, mogły napisać jak jest. Podzielcie się wiadomościami:))) Odpowiedz Link
madzia1257 Re: Ginekolog 08.02.07, 22:21 a mogłabys mi podac jeszcze dokładny adres do tej dr Karel, z góry dziekuje Odpowiedz Link
kathrina77 Re: Ginekolog 09.02.07, 20:48 ul.Dąbrowskiego 8a, Mikołów, jest dostępna strona: hczek.webpark.pl/ Odpowiedz Link
madziula000 Re: Ginekolog 24.02.07, 21:10 A gdzie dokładnie przyjmuje dr Kiełbasiński? Mogę prosić o jakieś namiary? Odpowiedz Link
izelka Re: Ginekolog 03.08.07, 19:51 Karelowa prowadziła 2 moje ciąże i nie była przy ani jednym porodzie ani nie interesowała sie mną w szpitalu. Muszę przyznać że jest ok ale tylko w gabinecie w szpitalu bym na nią nie liczyła. Ponieważ leżałam 2 razy w szpitalu polecam dr Banaś on interesuje sie swoimi pacjentkami. Odpowiedz Link
madzia1257 Re: Ginekolog 09.03.07, 11:09 mam pytanko czy jest może w mikołowie pani doktor która nie przyjmuje prywatnie tylko przez NFZ jesli ktoś z was zna jakąś to prosze o namiary. z góry dziekuje Odpowiedz Link
lubisia1 Re: Ginekolog 07.03.07, 19:31 ja osobiście polecam dr Góral lub dr. Kubackiego Odpowiedz Link
mazia14 Re: Ginekolog 18.04.07, 00:10 Ja także polecam dr.Kubackiego,prowadził dwie moje ciąże.Bardzo dobry lekarz:) Odpowiedz Link
sylwetka.87 Re: Ginekolog 16.02.08, 15:56 DZIEWCZYNY!!! JEŚLI CHCECIE URODZIĆ ZDROWE DZIECKO I DONOSIĆ CIĄŻĘ NIE IDZCIE DO DR. JAWORSKIEGO! Pracuje on w poradni k w szpitalu. Poszłam do niego bo byłam w ciąży (sprawdzone za pomocą testu) a dostałam upławów. To była moja pierwsza ciąża i nie wiedziałam czy to jest normalne a wizyte u swojego lekarza dr. Kubackiego miałam zaplanowaną na drugi dzień. Opowiedziałam o wszytkim dr. Jaworskiemu po czym kazał się rozebrać i położyć na koźle. Badanie zaczoł od naciskania z całej siły na brzuch (nie przestał jak powiedziałam mu że mnie to strasznie boli) przebadał ręką i stwierdził że zaczełam krwawić wzioł mnie na usg i stwierdził że najprawdopodobniej jest to ciąża martwa. Załamałam się (od tego czasu cały czas krwawiłam i strasznie bolał mnie brzuch. W szpitalu zrobili mi badania i powiedzieli że trzeba czekać żeby można było sprawdzić czy dziecko dobrze się rozwija niestety tego samego dnia poroniłam. Odpowiedz Link