Gość: zabol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 10:11 ZASKOCZENIE ( kradzież własnej kasy klubowej)I ROZCZAROWANIE ( gwałt na własnych grillach). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svatopluk Re: Śląska piłka w ekstraklasie: zmiany, nadzieje 25.07.08, 10:15 "Na razie w ekstraklasie jest pięć śląskich drużyn." a ja sie doliczylem 6! ale moze tylko dlatego ze mam w domu encykopedie:) i tam pisza ze Wroclaw lezy na Slasku. szok, panowie! tym bardziej jezeli zespol nazywa sie Slask Wroclaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Śląska piłka w ekstraklasie: zmiany, nadzieje IP: *.range86-146.btcentralplus.com 26.07.08, 01:40 Wrocław nie tylko leży na Śląsku, ale jak by ktoś pytał to jest jego stolicą. Irytuje mnie że wielu Polaków jak słyszą nazwę Śląsk to od razu wyobrażają sobie hałdę węgla z hanysem na jej szczycie. HEJ ŚLĄSK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Śląska piłka w ekstraklasie: zmiany, nadzieje IP: *.generacja.pl 27.07.08, 23:03 Zgadza się. Artykuł dotyczy Górnośląskich drużyn, nazwanych przed redaktora ignoranta Śląskimi. Naturalnie Śląskimi też są, ale na równi ze Ślaskiem Wrocław i w przypadku braku degradacji Zagłębiem Lubin. To zabawne, że tak mały skrawek Śląska (ok. 10% ?) uzurpuje sobię tę nazwę tylko dla siebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Śląska piłka w ekstraklasie: zmiany, nadzieje IP: *.ekspres.net.pl 30.07.08, 23:21 > To zabawne, że tak mały skrawek Śląska (ok. 10% ?) uzurpuje sobię tę nazwę tylk > o dla siebie:)) To zabawne, że byli kresowianie uzurpują sobie nazwę Śląsk do siebie. Poza tym, nie 10%, tylko 60% - Opolszczyznę też można nazwać prawdziwym Śląskiem, za to Wrocław i okolicę, gdzie nie mówi się nawet żadnym dialektem śląskim już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
michub1 Pitry 25.07.08, 11:06 Panie Brzęczek, Pitry nie grał w pierwszej jedenastce Lecha tylko z jednego powodu, Przemek spala się psychicznie podczas meczu o stawkę, na treningach Smuda, Reiss i reszta zespołu nie mogli wyjść ze zdziwienia jakie sztuczki techniczne umie robić Pitry, niestety w trakcie meczu nie pokazywał nic ze swoich umiejętności :) Może w Zabrzu się odblokuje, postawiłem na niego w Piłkarzykach więc nie może zawieść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRISS Re: Śląska piłka w ekstraklasie: zmiany, nadzieje IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.08, 16:01 I jeszcze KORUPCJA:zdobywanie widzów darmowym krupniokiem!!!!!! acha i KLĘSKA: miało być zwycięstwo w derbach ,a tu PORACHA Totalna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Mowmy prawde! IP: *.jota.za.digi.pl 25.07.08, 16:33 Darmowe krupnioki to sa w Chorzowie gdy cala tluszcza podczas meczu z Ruchu z Lechem obrabowala stragan z kielbachami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: Mowmy prawde! IP: *.bb.online.no 27.07.08, 14:45 Najmniejsze zaskoczenie - kolejna kleska zabskich w deRbach Odpowiedz Link Zgłoś