Gość: fanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:30 prosze głosujcie na konope czyli na II LO im. Marii konopnickiej w Katowicach!! na www.studniowka.tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: you can dance na studniowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 21:59 I tak nic Wam to nie da:-))Poza tym cienkie to było;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: you can dance na studniowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:12 Rzeczywiście wielka kaszana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola z XLO Re: you can dance na studniowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:43 A mnie sie podoba! Przede wszystkim inicjatywa. Pomysl na 3 rózne pokazy. Ciuchy, muza, miejsca. Serio BOMBA! Mam 27 lat i żaluje ze w "moich czasach" nie bylo takich okazji. Typowy bal u Michalika w czwartkowe popoludnie i wieczor a w piatek klasówka z historii... Dzieciakom z Konop (choc nie uczęszczałam;) gratuluje inicjatywy, chęci i otwartosci.. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola z XLO Re: you can dance na studniowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 10:49 Choć ogladajac własnie III LO z Lublina poplakalam sie ze smiechu. Ale trzeba wspierac swoich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: you can dance na studniowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 14:23 A obiektywizm???Głosowanie na "konopa" tylko dlatego,że "swój" jest zwyczajnie NIEUCZCIWE.No ale tak to u nas wygląda od dziecka liczy się tylko zysk a nie prawda:-((( Odpowiedz Link Zgłoś