niesamowita.natka.pietruszki 18.12.08, 22:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek wysypisko :) IP: *.strzecha.ds.polsl.pl 18.12.08, 22:14 pl.tinypic.com/view.php?pic=29waclf&s=5 Odpowiedz Link Zgłoś
rangerek Re: Z powodu kryzysu utoniemy w morzu śmieci? 19.12.08, 10:20 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > Zaraz wszystkie Albrechty, Arnoldy i Gertrudy napiszą, że to wina > Polaków :) o co Ci chodzi....? a prawda jest taka że to wina Polaków (nie ważne czy ze Śląska czy z Pomorza)- zwłaszcza tych, którzy mają w d.... recykling, segregację śmieci i inne tego typu "wynalazki" - przecież to moje śmieci i moge z nimi zrobić co tylko chcę, bo "płacę podatki" argumenty o tym, że nie warto - jakoś na zachodzie warto (tak wiem tam nie mieli PRLu i własności wspólnej = niczyjej ale to dla meni żaden argument) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Z powodu kryzysu utoniemy w morzu śmieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:08 Teraz, nareszcie niektórzy przejrzą i zobaczą , że u nas śmieciami i złomem też rządzi mafia. I tak jak w Neapolu z błogosławieństwem urzędzników. Podobne widoki jak w Gliwicach są na sortowni "Alby" przy ul. Nałkowskiej na granicy Bytomia i Radzionkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxP Z powodu kryzysu utoniemy w morzu śmieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:37 Ja i tak w okresie zimowy wszystko spalam zreszą jak kryzys przyjdzie to się wszysycy będą tym ogrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodek Re: Z powodu kryzysu utoniemy w morzu śmieci? IP: *.domainunused.net 19.12.08, 14:37 zbieracze rozwiazywali problem k u r w a mrowki strajkuja na granicy k u r w a co to za kraj za co ja te podatki place hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Z powodu kryzysu utoniemy w morzu śmieci? 19.12.08, 15:13 Na wzor Italiokow możecie jeszcze wasz syf do Reichu sprzedawać. Uoni spolom wszysko i to ekologicznie! Trza ale zabulić. Niycały tysionc uod tony, to chyba niydrogo, niy? Polska kojarzy sie niy ino mie, z bezradnym , zapuszczonym , biydnym, bez wancki uopanowanym bajzlym ze starymi "dziewczynkami" Odpowiedz Link Zgłoś