mabak30 28.09.07, 20:50 Kto go lubi, kocha, szanuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan53 Re: Pan Kurski ??? IP: *.icpnet.pl 28.09.07, 21:26 ja napewno nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 z wielu Re: Pan Kurski ??? IP: *.aster.pl 28.09.07, 21:32 a cozby byl wart swiat bez palacykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekos Re: Pan Kurski ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:44 Kurski to zdecydowanie pajac. Giertych mu nieźle pojechała po gardle, chociaż i tak nie jest lepszy. Najgorszy i tak jest Kaczyński-z premedytacją dąży po trupach byle tylko osiągnąć swój cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Pan Kurski ??? IP: 83.238.150.* 29.09.07, 22:25 totalne dno dla mnie mniej niż zero pajac do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszsep Re: Pan Kurski ??? 28.09.07, 21:47 Mozna go nie lubić, nie kochać itd. Ja nie przepadam za nim ale wiedzę i tzw. bystrość umysłu w "szermierce słownej" ma naprawdę (oglądałem z nim parę wywiadów) tylko może trochę źle to wykorzystuje. hmmm... spełnić się może tylko w PiS'ie. Odpowiedz Link Zgłoś
luka76 Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 01:46 "Bystrosc umyslu w szermierce slownej" - czlowieku ten facet to katastrofa, dla mnie to jest zero totalne- to co zrobil w wyborach Tuskowi / nie chodzi o to ze Tuska popieram/ ale to bylo "swinstwo". Powiem jedno jezeli sie okaze ze P. Kurski jest" nieslubnym dzieckiem" - to katolicy nie moga na niego glosowac? - oczywiscie mowie to w przenosni - bo jezeli nie mamy na cos wplywu w zyciu / czy w dziecinstwie/ to mamy za to odpowiadac? - wiem jedno - przyjdzie czas i na Pana Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
smaczek Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 11:18 Jest tak dobry, że przeciwnicy polityczni zrobią wszystko by Go poniżyć, przykleić etykietkę itp, itd., ale próżne wysiłki. To co dobre obroni się, wię czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 15:59 W czym jest taki dobry? W braku moralności? Zaiste bezbłędny. W obrażaniu innych? Powyżej średniej, fakt. W liczbie przegranych procesów o zniesławienie? Również w czubie. Otwórz oczy, człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszsep Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 16:50 jest dobry w dostosowywaniu się dyskusji... naprawdę ciężko go pokonać nieważne na jakim poziomie jest to dyskusja. jak już mówiłem, za osoba nie przepadam, ale wygadany to jest!! Prawda potrafi też zadać cios poniżej pasa, ale nie zmienia to faktu że jako bulterier PiS'u w ostatnich wyborach sprawdził się w 100 %. Odpowiedz Link Zgłoś
endy67 Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 16:59 to śmieć jak wszyscy we władzach PIS Brudziński kandyduje ze Szczecina a już tu nie mieszka wyprowadził się do Warszawy a jeszcze 2 lata temu jeździł zdezelowanym 20 letnim maluchem po Szczecinie a teraz ma limuzyne z pociemnianymi szybami ludzie nie głosujcie na PIS bo to głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaga Re: Pan Kurski ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:27 co to ma byc za pytanie. on nie ma ani godnosci, ani nie jest inteligetny, Problem tylko w tym, iz nie jest wyjatkiem w PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdt79 Re: Pan Kurski ??? IP: *.chello.pl 29.09.07, 17:32 nikt cynik ze szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2dogs Re: Pan Kurski ??? IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 18:21 Pan Kurski niestety dał się wciągnąć w sidła zastawione przez ludzi od kreowania wizerunków. Chodzi mi o pytanie Olejniczaka na do Kurskiego na temat "wytworzenia podziału" w części "Debata Kaczyński - Kwaśniewski". Olejniczak odwołuje się do międzyludzkich więzi - jedność, siła, wspólne dobro - zarzucając przy tym PiS, że to zniszczył; Kurski natomiast połknął haczyk i zaczął agresywnie się bronić. Przeciętny widz i tak nie jest w stanie przeanalizować czy faktycznie jest podział i jeśli tak to z czyjej winy. Jedynie to co zapamięta to to, że Olejniczak reprezentuje obóz budowania "wspólnej polski" (Przypomnijcie sobie poprzednie 2 kampanie Kwaśniewskiego - to były główne hasła - i obie kampanie wygrane), a Kurski pogłębia podział (nawet jeśli go nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zecik Re: Pan Kurski ??? 29.09.07, 23:58 Dlaczego zaraz pan Kurski? Wystarczyłoby osioł Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś