Dodaj do ulubionych

Z rowerami/ciepło/piękne krajobrazy :)

12.02.11, 10:36
Jak to połączyć z dwójką dzieci?
straszy (4 lata w kwietniu) już jeździ na rowerze bez pedałów od roku więc nie ma problemu a córka w foteliku. gdzie pojechać żeby można było swobodnie/bezpiecznie pozwiedzać , odpocząć i pojeździć na rowerach? idealna jest Holandia-ścieżki rowerowe od granicy do granicy ale tam różnie bywa z pogodą.myślimy żeby pojechać poza sezonem -czerwiec albo wrzesień.
czy Włochy nadają się na takie wakacje? rowerów nie chcemy ze sobą zabierać -ewentualnie syna rower, a my chcielibyśmy wypożyczyć.
tak mi się marzy jada na rowerze w słonku i nad morzem smile temperatury oczywiście nie za wysokie smile
czy ktoś spędzał tak wakacje i gdzie w takim razie?
a może gdzieś na północ wyruszyć? Skandynawia?
jestem otwarta na propozycje smile mają być aktywne wakacje smile
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • basia013 up 14.02.11, 16:08
      podbijam,
      ktoś z Was na pewno jeździ tak na wakacje ,podzielcie się proszę smile
      pozdrawiam

• sylwina76 Re: 14.02.11, 20:31
        Najbardziej popularne "rowerowe" miejsce to Bornholmwww.bornholm.modos.pl/rower-informacje-ogolne.html. ale zbyt ciepło to tam nie będzie smile
        Włochy - to zależy gdzie, ewentualnie Toskania www.toscana-avventure.pl/?dzial=dzialy&id=3&more_news=32 na pewno będzie ciepło.
        Wydaje mi się jednak, ze taka wyprawa będzie zbyt forsowna dla takiego dziecka.
        • basia013 Re: 15.02.11, 11:42
          ten Bornholm wydaje się być idealny! dziękuję serdecznie!jakby wybrać się w lipcu to może i pogoda będzie łaskawa...smile
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka