tupunio 25.04.04, 14:21 Czy ktoś był w ośrodku Panorama w Mielnie-Unieściu? Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_madziq Re: Panorama w Mielnie 14.02.05, 12:53 Też jestem zainteresowana. Ktoś był?? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Panorama w Mielnie 14.02.05, 14:48 Byliśmy we wrześniu z 7miesięcznym bobaskiem. Warunki ok.Pokoje duże z łazienkami.Każdy z balkonem, telewizorem. My mieliśmy lodówkę, czajnik, naczynia.W budynku winda. Ładnie zadospodarowany teren przed ośrodkiem- plac zabaw, meble ogrodowe. Parking. Jedzonko też smaczne - szwedzi stół + krzesło dla dziecka. Dobre położenie- nad jeziorkiem i do morza bilsko ok.200m spacerkiem. Nie wiem co jeszcze Was interesuje. Odpowiem. pwmds@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: Panorama w Mielnie 15.02.05, 09:42 Ja jeszcze chcialam się dołączyć i dopytać. Czy korzystaliście z jeziora? Czy można sie w nim kąpać, jakie jest wejście i czy jest przy jeziorze jakas plaża? A dojście do morza jest pewnie przez ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Panorama w Mielnie 15.02.05, 10:11 Z kąpeieli w jeziorze nie korzystaliśmy. Czy plaża jest- nie wiem. Przy samym ośrodku jest mały pomost z ławką. A w centrum miejscowości przystań z pomostami. Do morza jest blisko Jest kilka wejść na plaże. Jedno , gdzie tyko przechodzisz przez ulicę, a potem idziesz wzdłuż osrodków wczasowych. Drugie- idziesz ulicą przez centrum, potem koło kościoła taką mini-promenadą. Odpowiedz Link Zgłoś