Dodaj do ulubionych

Srebrne Tarasy

13.02.11, 22:44
Witam. Czy kotś był może w Sarbinowie w pensjonacie Srebrne Tarasy. Proszę o opinię na temat tego ośrodka, jak i samego Sarbinowa. Chcę jechać z 4 latkiem nad morze i właśnie zastanawiam się nad nim
Obserwuj wątek
    • aga_mati Re: Srebrne Tarasy 18.02.11, 22:32
      Ja tez jestem zainteresowana tym ośrodkiem, chcielibysmy pojechac tam w czerwcu z naszą 2,5 latką. Czy ktos moze podzielisc sie swoja opinia?
      • baewaba Re: Srebrne Tarasy 19.02.11, 12:10
        ja bylam latem 2009r
        osrodek dosc komfortowy,niedawno wybudowany,jedzenie w formie bufetu-sredniej jakosci ale urozmaicone
        byl pokoik zabaw dla dzieci,a na podworku jakas zjezdzalnia
        na pietrze cos ala aneks kuchenny
        najmniejsze pokoje bez balkonow
        apartamenty posiadaja osobne wejcie
        wystroj widac ze nowy -w pokoju szafa, biorko,wygodne lozko,lazienka zabudowana kafelkami ,posiadala kabine prysznicowa
        w recepcji cos na wzor barku slodycze ,napoje piwo
        w osrodku byly prawie same rodziny z dziecmi
        Bardzo mila starsza Pani-mama wlasciciela starala sie zalagodzic kazde jego niedopatrzenie
        WIELKIE ZASTRZEZENIE CO DO ODLEGLOSCI
        150M JEST W LINI PROSTEJ DO PRZEJCIA JAKIES 350-400M
        orodek lezyna gorce i zeby dojc na plaze trzeba zejsc szutrowa droga-zupelnie nie nadajaca sie dla wozkow bez pompowanych kol i isc kawalek ulica dopiero dochodzimy do wejscia na plaze
        na plus jest to koncowka sarbinowa w strone gasek wiec plaza w sezonie nie byla zatloczona jak 300-400m (w samym centrum)scisk straszny
        jak chcecie jesszcze cos wiedziec to piszcie

• aga_mati Re: Srebrne Tarasy 19.02.11, 20:13
          dzieki,
          jak mi cos przyjdzie jeszcze do glowy to pozwole sobie podpytac,
          póki co - dziekuje
          jeszcze nie jestesmy zdecydowani na 100% ale ten osrodek narazie jest pierwszy na liscie.
          chyba ze masz jakies lepsze miejsce do polecenia, z placem zabaw na zewnatrz i bawialnia w ośrodku.
          • karolinaoszek Re: Srebrne Tarasy 20.02.11, 21:38
            A mam pytanie jeszcze co do samego Sarbinowa. Czy miejscowość warta wczasów. I powielam pytanie sąsiadki. Czy może Masz jeszcze jakieś fajne miejsca sprawdzone gdzie mój 3 latek się wybiega a nie ma tłoku.
            • leigh4 Re: Srebrne Tarasy 20.02.11, 23:43
              Ośrodka jako takiego nie znam, bo wybieram raczej takie bez dzieciwink Chociaż sama mam synka(7 lat), to jednak nie przepadam za towarzystwem obcych maluchów przez cała dobęwinkJeżdżę do sarbionowa, do pensjonatu położonego nad srebrnymi tarasami, mam na niego widok z balkonuwink moim zdaniem przerost formy nad treściąsad część pokoi zaciemnienych cały dzień, z widokiem na skarpę(te widzę z balkonu najlepiej). Sam ośrodek jest kawałek od plaży, po drugiej str drogi, w głębi ulicy. Zdecydowanie wygodniejsze położenie ma carpe diem i inne połozone tuż nad morzem. Samo sarbinowo jest małe i bardzo przyjemne, chociaż miłośnicy nadmorskich rozrywek w postaci automatów, straganów itp raczej nie znajdą nic dla siebie.Jest to mała nadmorksa wioseczka, połozona wzdłuż drogi(chyba ul. nadbrzeżna), spokojna, z umiarkowana ilością ludzi. Plusem jest spokój, cisza, brak badziewia andmorskiego czyli tzw. "atrakcji" typu karuzele, dmuchane zamki,piszczące trąbki itp. Mi się podoba, ale spotkałam ludzi, którzy narzekali, że straszne nudy, nawet wesołego miasteczka i automatów do gier nie mawink czyli zalezy co kto lubismile
              • adaro Re: Srebrne Tarasy 27.03.11, 06:09
                Trochę, ba nawet bardzo się z Tobą nie zgodzę. Byłam w zeszłym roku w sierpniu i miejscowość tętniła życiem! Mnóstwo automatów do gry, mnóstwo karuzel i dmuchanych zamków. Tyle, że ja byłam w ośrodeczku na Spokojnej.
        • edyta.23 Re: Srebrne Tarasy 05.03.11, 23:18

baewaba czy pokoje są tak komfortowe jak wyglądają na zdjęciach na stronie internetowej?
          Warto rezerwować apartament?
    • ninka2010 Re: Srebrne Tarasy 14.07.13, 12:51
      JESZCZE NIGDY SIĘ NIE SPOTKAŁAM Z TAKIM MIŁĄ OBSŁUGĄ I PROFESJONALNY PODEJŚCIEM DO DZIECI. MOJA CÓRCIA NIE CHCIAŁA WRACAĆ DO DOMU ZAKOCHANA BYŁA W ANIMATORKACH SERAFINIE I NATALII DO DZIŚ WSPOMINA I BAWI SIĘ W DOMU PRZY MUZYCE. JAK KTOŚ MA DZIECKO POLECAM TEN PENSJONAT Z CZYSTYM SUMIENIEM. OCZYWIŚCIE WARUNKI TEŻ NA WYSOKIM STANDARDZIE. W PRZYSZŁYM ROKU WCZASY NA PEWNO SARBINOWO- "SREBRNE ]TARASY". POZDRAWIAMY OBSŁUGĘ I PANIE SERAFINĘ , NATALIĘ - OD NINKI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka