j-u-l-k-a-1 01.09.11, 14:43 Witam Czy ktoś wie ile kosztuje przejazd dorożką nad Morskie Oko? I ile trwa tak wyprawa? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobozena Re: Morskie oko 01.09.11, 21:14 mogę się wypowiedzieć bo właśnie wróciliśmy z weekendu w Zakopanem Wjazd nad Morskie Oko 40 zł a zjazd 30 zł. My jechaliśmy tylko spowrotem i trwało to 20 minut ale wjazd w górę zajmuje pewnie trochę więcej czasu, ponad pół godzinki. Bryczka nie dojeżdża pod samo schronisko, trzeba dojść jeszcze jakieś 15 minut spacerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
j-u-l-k-a-1 Re: Morskie oko 02.09.11, 00:08 Czy do schroniska dojedzie się wózkiem z dzieckiem?Może wiesz jak z noclegami w Zakopanem na weekend,czy trzeba rezerwować wcześniej czy można jechać w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: Morskie oko 03.09.11, 14:18 Możesz jechać w ciemno, ale jak zależy Ci na standardzie zajrzyj do nas do cichoszy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: Morskie oko 04.09.11, 17:04 Tak, zjazd 30 zł bryczką. My wjechaliśmy wózkiem spacerówką do Morskiego Oka, trasa cały czas asfaltowa. Spokojnie można sie wybrać z wózkiem, widziałam nawet w gondolach wieźli dzieci. Odradzam tylko weekend, bo dużo ludzi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tymunn24 Re: Morskie oko 09.09.11, 14:31 Witam właśnie nie dawno wróciliśmy z Zakopanego i byliśmy z wózkiem nad Morskim okiem droga asfaltowa są też skrót pod górę z kamieni i tam warto wziąsc spacerówkę taka laske jak już oczywiście większe dziecko i wtedy taki wózeczek na ramie dziecko można wnieś lub po prostu iść dalej droga asfaltowa(ale to już na około się idzie) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka-5 Re: Morskie oko 11.09.11, 11:25 rok temu szłam na piechotę wózkiem bliźniaczym na Morskie Oko w obie strony więc wszystko da sie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś